پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : آنها دریافتند هرچه زمان پایبندی به این رژیم بیشتر باشد میزان نترین کمتری وجود داشت و علاوه براین نیز میزان متیلاسیون ژن نترین نیز بیشتر گزارش شد.
محققان دانشگاه لوئیزویل میگویند مصرف تخممرغ، گوشت و ماهی میتواند برای حافظه مضر باشد؛ چرا که آمینواسیدی موسوم به متیونین که منجر به از دست دادن حافظه میشود در این غذاها به وفور یافت میشود.
محققان تاثیر مصرف رژیم غذایی غنی از متیونین را بر حافظه جوندگان مورد بررسی قرار دادند.
محققان میزان سطوح نترین (پروتئینی برای حفظ مغز) و متیلاسون مغز و همچنین ظرفیت حافظه این جوندگان را اندازهگیری کردند.
آنها دریافتند هرچه زمان پایبندی به این رژیم بیشتر باشد میزان نترین کمتری وجود داشت و علاوه براین نیز میزان متیلاسیون ژن نترین نیز بیشتر گزارش شد.
نتایج کلی این پژوهش نشان میداد هرچه میزان متیونین در رژیم بیشتر باشد، یادگیری و حافظه نقص پیدا میکند.
این پژوهش طی نشست Experimental Biology" مطرح شد.