صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۲۹۰۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۵
شیره خرما سرشار از ترکیبات فنولی است که در خرمای رسیده وجود دارد. این مواد در میوه‌هایی چون انگور نیز موجود است که شیره آن خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
تحقیقات جدید پژوهشگران نشان داده است که شیره خرما با مزه‌ای بهتر دارای ترکیبات شیمیایی خاص ضدباکتری در برابر بیماری‌هاست.

در حال حاضر از شیره خرما در بسیاری از کشورها برای طبخ غذاهایی چون مرغ و دسرهای مختلف استفاده می‌شود.

هاجر طالب از دانش‌پژوهان دانشگاه کاردیف انگلیس تاثیرات شیره خرمای تولید شده در بصره عراق را بر رشد کلونی باکتری‌ها مورد بررسی قرار داد.

وی عنوان کرد: شیره خرما سرشار از ترکیبات فنولی است که در خرمای رسیده وجود دارد. این مواد در میوه‌هایی چون انگور نیز موجود است که شیره آن خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

با بررسی اثر این ماده بر باکتری‌هایی چون استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، انتروکوک و سودوموناس آئروژینوزا مشخص شد خاصیت ضدباکتری این ماده بسیار موثرتر و سریع‌تر از درمان با عسل حتی در درمان زخم‌هاست. البته این خاصیت در ترکیبات مصنوعی شیره خرما وجود ندارد.

نتایج این تحقیق در کنفرانس سالانه جامعه میکروب‌شناسی عمومی در بریتانیا ارائه شده است.