صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۲۲۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۲ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۵
رئیس جمهور:
روحانی گفت: بینش و منش و روش انقلابی بودن، بینش و منش و روشی برای جلب بیشتر افراد و اذهان به سمت انقلاب است. یعنی پویایی و مقاومت بیشتر. انقلابی بودن با تنگ اندیشی و خودمداری سازگار نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 رییس‌ جمهوری در اجتماع بزرگ مردم تهران در مراسم راهپیمایی 22 بهمن، با تشریح دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی طی 38 گذشته، تاکید کرد که انقلاب اسلامی، انقلاب همه مذاهب، اقوام و نسل های ایرانی است و دولت و ملت بزرگ ایران، راه انقلاب را با مدیریت جهادی تا دستیابی به همه اهداف والای انقلاب، ادامه خواهند داد.

به گزارش انتخاب؛ حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی گفت: راه ما راه شهیدان و ایثارگران است و از مسیر انقلاب، امام و رهبری معظم انقلاب، در هیچ شرایطی دست برنخواهیم داشت.

دکتر روحانی تصریح کرد: همه آنهایی که امروز به نام اقتدار ملت ایران، پاسداشت میراث و تمدن اسلامی – ایرانی، خواهان پیشرفت و توسعه سرزمین ایران هستند، میراث‌داران واقعی انقلاب اسلامی می باشند که به انقلابی بودن خود افتخار می‌کنند.

رییس‌ جمهوری خاطر نشان کرد: همه آنهایی که اسلام را دین رحمت، اخلاق، عدالت، آزادگی، دفاع از حق، سلطه‌ستیزی، انصاف و اعتدال می‌دانند، فرزندان این انقلاب بزرگ هستند.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی تنها در حافظه تاریخی ملت ایران نیست، بلکه در سراسر زندگی، فرهنگ، سیاست، اقتصاد و همه جوانب زندگی فردی و جمعی ما حضور دارد، اظهار داشت: آرمان‌ها و اندیشه انقلاب زنده است و باقی خواهد ماند. به عنوان یک سرباز از ابتدای نهضت اسلامی در سال 41 در همه فرازها و فرودهای انقلاب اسلامی در کنار سرداران انقلاب و معمار فقید، امام راحل بودم که به صراحت می‌گویم بینش، منش و روش انقلابی، جذب بیشتر اذهان و افراد به سمت انقلاب است.

رییس‌ جمهوری گفت: انقلابی‌ بودن یعنی پویایی، مقاومت، آزادگی و با تنگ‌اندیشی و با خودمداری سازگار نیست.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی دریاچه نبوده،‌بلکه رود خروشان و جاری است که همه نسل های امروز و فردا به آن می‌پیوندند، افزود: امروز باید انقلاب اسلامی را بیش از گذشته تثبیت کرده و به تکامل برسانیم.

رییس‌ جمهوری گفت: امروز روز تثبیت جمهوریت، اسلامیت، آزادی، استقلال، حقوق اساسی ملت ایران، احقاق حقوق شهروندی تک تک افراد ملت، کرامت مردم ایران‌زمین و روزی است که همه باید در برابر قانون، اساسی، ‌احساس برابری را با تمام وجود لمس کنند.

دکتر روحانی تأکید کرد: انقلاب اسلامی، زمانی به اهداف بلند خود رسیده است که همه 80 میلیون ملت ایران در برابر قانون برابر باشند و امتیازخواهی و ویژه‌خواری در کشور برای همیشه رخت بربندد.

رییس‌ جمهوری ادامه داد: انقلاب اسلامی زمانی به قله رسیده که اعتماد ما بهم دیگر به سرمنزل کمال رسیده باشد. انقلاب وقتی به تکامل رسیده که حق امید ملت نسبت به آینده نظام و انقلاب روز به روز بیشتر شود.

دکتر روحانی تصریح کرد: وظیفه و تکلیف ما در برابر انقلاب اسلامی راستگویی، درست‌کرداری، پاسخگویی در برابر ملت و جامعه و کشوری است که از تنش و تشنج به دور و راه برای توسعه، تعالی و پیشرفت باز باشد.

رییس‌ جمهوری ادامه داد: باید معیشت مردم را برای زندگی راحت‌تر آماده کنیم تا نخبگان، فعالان حوزه فرهنگ و سیاست به طور کامل احساس امنیت کنند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی تاکنون راه‌های سخت و دشواری را طی کرده است، افزود: این انقلاب از امواج ترور در سال‌های اولیه و تجاوز و جنگ توسط ملت فداکار ایران رهانیده شد و شهیدان سربلند، جانبازان پرافتخار، آزادگان سرافراز و همه ایثارگران انقلاب و دفاع مقدس، سندها و پرچم‌های پرافتخار ملت و کشور هستند.

رییس‌ جمهوری با تأکید بر اینکه باید این سرمایه‌های بزرگ ملی را قدر بدانیم و در برابر خانواده بزرگ شهیدان، جانبازان، آزادگان و ایثارگران، سر تعظیم فرود آوریم، اظهار داشت: به جهانیان اعلام می‌کنیم که راه ما راه شهیدان و ایثارگران است و از مسیر انقلاب، امام(ره) و مقام معظم رهبری در هیچ شرایط دست بر نخواهیم داشت.

دکتر روحانی با بیان اینکه ملت بزرگ ایران، در پیچ و خم‌های سخت انقلاب راه و مسیر خود را با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، هرگز گم نکرد و مشکلات را پشت سر گذاشته است، افزود: در عرصه بین‌المللی موفق شدیم، شرایط تهدید را به صلح تبدیل کنیم و امروز اقتصاد کشور در حال گذار از رکود به رونق اقتصادی است و تورم مهار شده است.

رییس‌ جمهوری تصریح کرد: امروز صنعت نفت، حمل و نقل، کشاورزی و صنایع روز به روز به سمت پیشرفت حرکت می‌کند و در بهداشت، آموزش و پرورش، تأمین اجتماعی و پژوهش در مراحل شکوفایی قرار داریم.

دکتر روحانی تصریح کرد: همه سی و هشت سال بعد از انقلاب اسلامی، مسیر افتخارآمیز ملت ایران است.

رییس‌ جمهوری در ادامه به تلاش‌های چند سال گذشته کشور در سایه حضور، ایستادگی و فداکاری مردم اشاره کرد و گفت: برای دفاع از حقوقمان پشت سر مقام معظم رهبری ایستادگی کردیم و نتایج بلندی به دست آوردیم. امروز حق هسته‌ای ایران اسلامی در دنیا پذیرفته شده است و محصولات صنعت هسته‌ای ما به دنیا صادر می‌شود و در مسیر تجارت بین‌المللی قرار گرفته‌ایم.

دکتر روحانی ادامه داد: امروز آب سنگین تولیدی دانشمندان جوان و عزیز کشورمان به آمریکا و روسیه صادر می‌شود و به کشورهای دیگر نیز صادر می‌کنیم در رآکتور اراک به بازطراحی جدیدی دست یافتیم که مدرن‌تر از گذشته بازسازی و کامل می‌شود.

رییس‌ جمهوری با اشاره به دستیابی کشور به مدرن‌ترین سانتریفیوژ‌های آی‌ آر 8، گفت: سه سال قبل وعده دادم در کنار، چرخش اقتصاد، سانتریفیوژ‌ها هم خواهد چرخید و اکنون دانشمندان با همت ایرانی از سانتریفیوژ‌ها آی‌آر2 تا 6 عبور کرده و به آی‌آر 8 رسیده اند که در هفته‌های گذشته توانستیم یو‌اف6 را به این سانتریفیوژ‌های مدرن تزریق کنیم و این به معنای پیشرفت دانشمندان و جوانان است.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه امروز حق هسته‌ای کشور را بازپس گرفته‌ایم، ادامه داد: از ابتدای پیروزی انقلاب تا سال جاری حتی یک گرم کیک زرد وارد کشور نشد و بدخواهان اجازه نمی‌دادند معامله‌ای در این زمینه صورت گیرد و ما به حول قوه الهی، توانستیم بیش از 350 تن اورانیوم و کیک زرد را در عرض این چند ماه وارد کنیم.

رییس‌ جمهوری اظهار داشت: با فشار ظالمانه بدخواهان نفت و میعانات نفتی محدود شده بود و امروز مسیر را برای رشد و تولید باز کردیم. میعانات و نفت خام در یکسال گذشته یک میلیون و دویست هزار بشکه صادر می‌شد اما امروز  به دو میلیون و هشتصد هزار بشکه یعنی بیش از دو برابر افزایش صادرات داشته‌ایم.

دکتر روحانی گفت: آنهایی که می‌گویند ملت ایران در حال پیشرفت نیست و بدخواهان خارجی که القاء می‌کنند که در 38 سال گذشته پس رفت داشته‌ایم به این آمارها توجه کنند.

رییس‌ جمهوری افزود: ما در اجلاس اوپک حق ملت بزرگ ایران را برای تولید و صادرات نفت با دیپلماسی موفق نفتی پس گرفتیم که این به معنای افتخار ملت ایران است.

دکتر روحانی با بیان اینکه موفق شدیم یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار از اموال ملت ایران را از آمریکا بازپس بگیریم و مردم هیچگاه خیانت‌های این کشور را فراموش نخواهند کرد، اظهار داشت: ما در برابر آمریکا که به حقوق ملت تجاوز کرده و با دادگاه ساختگی در سال‌های قبل اموال ایران را غصب کرده است به دادگاه بین‌المللی لاهه شکایت بردیم و حقوقدانان، سیاستمداران و دیپلمات‌های کشور تا دستیابی به حقوق ملت از پای نخواهند نشست.

رییس‌ جمهوری با اشاره به اینکه در طول 3.5 سال گذشته به همت جوانان، کارآفرینان، زنان و مردان، روستایی و شهری، توانستیم نرخ رشد اقتصادی را از منهای 6.8 دهم به مثبت 7.4 دهم تبدیل کرده و تورم را از 40 درصد به 8 درصد کاهش دهیم ، افزود: در دولت تدبیر و امید موفق شدیم برای اولین بار در طول 37 سال گذشته تراز تجاری صادرات و واردات غیرنفتی را مثبت کنیم.

دکتر روحانی ادامه داد: در سال 94 صادرات غیرنفتی نسبت به واردات غیرنفتی بیش از 900 میلیون دلار افزایش داشت و این اولین بار بود که به تراز مثبت تجاری دست یافتیم و امسال نیز به حول و قوه الهی صادرات غیرنفتی بر واردات پیشی می‌گیرد.

رییس‌ جمهوری تأکید کرد: بدانید در سال‌های قبل تراز تجاری 20 میلیارد منفی بود و این به معنای آن است که در برابر صادرات، وارد می‌کردیم و 20 میلیارد از پول نفت نیز برای واردات به آن اضافه می‌کردیم، اما امسال ما نه تنها نیازی به پول نفت نداریم، بلکه صادرات غیرنفتی بر واردات غیرنفتی پیشی گرفت که این افتخاری برای ملت، دولت، انقلاب و جوانان است.

دکتر روحانی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید اتکای بودجه به نفت، کاهش داشت، افزود: در سال‌های گذشته اتکاء بودجه به نفت مثبت 44 درصد بود، اما از 3 سال گذشته تاکنون مثبت 32 درصد شده است و این نشان می‌دهد که ما در مسیر اهداف بلند انقلاب اسلامی قرار داریم.

رییس‌ جمهوری با تأکید بر اینکه امروز در شرایطی هستیم که تا پایان کار دولت یازدهم برای اولین بار برداشت گاز در پارس جنوبی از قطر پیشی خواهد گرفت، گفت: در سال‌های قبل تنها ده فاز در پارس جنوبی به بهره‌برداری رسیده بود اما در دولت یازدهم و تا پایان کار این دولت، یازده فاز به بهره‌برداری می‌رسد و برداشت گاز از 240 میلیون متر مکعب در روز قبل از دولت یازدهم، به 500 میلیون مترمکعب در سال جاری و تا پایان دولت تدبیر و امید به 560 میلیون متر مکعب می‌رسد.

 دکتر روحانی تصریح کرد: این افتخار بزرگ ملت ایران است که در زمینه برداشت از یک منبع مشترک گازی با کشور همسایه،  ‏با همت مهندسان، کارکنان و جوانان به تعادل رسیدیم.‏

رییس‌ جمهوری از افتتاح 9 طرح مهم پتروشیمی و 7 طرح مهم دیگر تا پایان کار دولت یازدهم خبر داد و ‏گفت: تولید کشور، نسبت به گذشته 14 درصد افزایش یافته است و صادرات در بخش پتروشیمی، 46 درصد ‏افزایش دارد.‏

دکتر روحانی تصریح کرد: آنهایی که در گوشه و کنار نشستند و با فریاد فکر می‌کنند که نظام جمهوری ‏اسلامی ایران فقط شعار می‌دهد و در عمل پیشرفتی ندارد بدانند که ما امروز در بسیاری از زمینه‌ها جزو 10 ‏کشور اول دنیا هستیم و باید این آمار را با 38 سال قبل و وابستگی کشور، به بیگانگان مقایسه کنند.‏

رییس‌ جمهوری با اشاره به اهداف بلند انقلاب برای برقراری عدالت و کمک به مستضعفان، گفت: امروز ‏شاهد برق‌رسانی، راه‌سازی و گازرسانی در روستاهای کشور هستیم به گونه‌ای که روستاهای 20 خانوار، دارای ‏برق بوده و تا پایان کار دولت هیچ روستای ده خانواری نیست که برق نداشته باشد.‏

دکتر روحانی با بیان اینکه پوشش گازرسانی در دولت یازدهم در سطح کشور 90 درصد افزایش یافته است، ‏گفت: در مناطق دور دست و در فصل سرما، لوله‌های گاز کشیده شد و تا پایان سال، تا زاهدان لوله گاز ‏کشیده خواهد شد تا مردم سیستان و بلوچستان نیز از این نعمت گاز برخوردار شوند.‏

رییس‌ جمهوری با بیان اینکه تراز تجاری در کشاورزی در آغاز کار دولت یازدهم 8 میلیارد دلار کسری ‏داشت اما امروز به برکت دستان پینه بسته کشاورزان غیور، کسری تراز تجاری به 2 میلیارد دلار رسیده است، ‏گفت: این به معنای آن است که 6 میلیارد دلار به خودکفایی رسیدیم.‏

دکتر روحانی افزایش تولیدات کشاورزی از 97 میلیون تن در سال 92 به 118 میلیون تن در سال جاری و ‏همچنین افزایش راندمان بهره برداری بهینه آب از 37 درصد به 42 درصد در سال جاری را بخش دیگری از تلاش‌های دولت ‏یازدهم برای خدمت‌رسانی به ملت شریف ایران برشمرد و گفت: امروز بسیاری از زمین‌های کشاورزی با ‏شرایط و ابزار مدرن کشاورزی، محصولات بیشتری تولید می‌کنند.‏

رییس‌ جمهوری به موفقیت دولت در صادرات گندم در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال 11.5 میلیون تن گندم ‏از کشاورزان خریداری شد و رشد کشاورزی کشور در 6 ماهه اول سال جاری بالای 5 درصد است و این بدان ‏معناست که تلاش‌های مضاعف برای استقلال و خودکفایی در کشاورزی از پیام‌های انقلاب بود که این راه ‏ادامه خواهد یافت.‏

دکتر روحانی با بیان اینکه وضعیت حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده‌ای نسبت به شرایط 4 سال قبل به مراتب ‏بهتر شده است، افزود: با تلاش دیپلمات‌های کشورمان، تحریم فروش هواپیما به ایران، خاتمه یافت تا مردم ‏با امنیت بیشتری سفرهای هوایی انجام دهند. ‏

رییس‌ جمهوری با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید 564 کیلومتر خط ریلی و راه‌آهن، افتتاح و در حدود هزار کیلومتر دیگر آماده خواهد شد،  گفت: 216 کیلومتر آزادراه، 2511 کیلومتر بزرگراه و 2769 کیلومتر راه‌سازی جدید نیز در این دوره به بهره برداری رسیده است.

دکتر روحانی ادامه داد:765 هزار واحد مسکن مهر با تمامی خدمات جانبی از جمله مدرسه، مسجد، کلانتری، جاده و برق تحویل مردم داده شد و به این ترتیب تا آخر دولت یازدهم 845 هزار واحد  در اختیار ملت قرار می‌گیرد.

رییس‌ جمهوری گفت: با بهره‌برداری از 7 هزار مگاوات برق رتبه اول منطقه و 14 جهان را کسب کردیم.

دکتر روحانی افزود: 21 سد در دولت یازدهم تکمیل و آبگیری شد و مخازن پشت سد، به 4.3 دهم میلیارد متر مکعب رسیده است در همین حال 10 میلیون نفر را تحت پوشش بیمه قرار دادیم و برای 11 میلیون نفر سبد غذایی مقرر کردیم.

رییس‌ جمهوری تأکید کرد: در دولت یازدهم هزینه بستری بیماران در بیمارستان‌ها از 37 درصد به 3 درصد در روستاها و 6 درصد در شهرها کاهش یافته است.

دکتر روحانی همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر رتبه دوم جهان در زمینه تربیت مهندسان، سوم جهان ‏در رشد علمی و پنجم را در ایجاد اشتغال کسب کرده‌ایم، گفت: بیکاری، معضل بزرگ پیش روی ملت ‏است و در سال گذشته 500 هزار نفر به بیکاران کشور اضافه شد، اما در همین حال 700 هزار شغل ایجاد ‏کردیم و کسب رتبه پنجم جهان در ایجاد اشتغال، به معنای پیشرفت کشور و انقلاب اسلامی است.‏

رییس‌ جمهوری کسب رتبه ششم جهان در بخش نانو و هفتم جهانی در توان دفاعی را بخش دیگری از ‏دستاوردهای دولت یازدهم توصیف کرد و گفت: آنهایی که فکر می‌کنند دولت تدبیر و امید تنها به فکر ‏اقتصاد، سیاست خارجی و آزادی فرهنگی و اجتماعی بوده است،‌بدانند در 3.5 سال گذشته تولید سلاح ‏سبک، 15 برابر شد و اقلام راهبردی ما در این دولت به اندازه 1.4 برابر، 10 سال قبل است.‏

دکتر روحانی تأکید کرد: این بدان معناست که دولت به همه زوایای نظامی کشور آگاه است و برای دفاع ‏از ملت در برابر دشمنان ، هوشیاری و بیداری کامل دارد.‏

رییس جمهوری زندگی بهتر و فضای بازتر برای فعالیت را حق مردم، نخبگان، هنرمندان،‌ دانشگاهیان، ‏تشکل‌ها، اقوام و همه اقشار ایرانی دانست و گفت: باید دست به دست هم دهیم و با فساد و ویژه‌خواری در ‏کشور مبارزه کنیم.‏

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه با وجود فساد رونق اقتصادی و پیشرفت مورد انتظار دولت و ملت امکان‌پذیر ‏نیست، افزود: در این جامعه مشکلات فراوان اجتماعی از قبیل حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق ، بیکاری و فقر ‏وجود دارد و این یعنی راه انقلاب را باید با مدیریت جهادی ادامه دهیم تا به همه اهداف بلند این انقلاب ‏دست یابیم.‏

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه راه پیشرفت، ‌اتحاد، انسجام، اخلاق، اعتماد به یکدیگر، کمک به دولت و همچنین وحدت قوای سه‌گانه است، گفت: الحمدلله امروز رابطه بسیار خوبی بین قوا، نیروهای مسلح و همه مدافعان کشور وجود دارد .

دکتر روحانی خطاب به مردم تأکید کرد: بدانید هرکس سیاه‌نمایی می‌کند و به فکر فضای دو قطبی و تنش در جامعه است، انقلابی نیست. معیار ما برای جوانان راه، و خط امام و مقام معظم رهبری و همچنین قانون اساسی است.

رییس جمهوری تصریح کرد: نباید سلیقه‌ها، جناح‌ّبندی‌ها و منافع شخصی معیار باشد.

دکتر روحانی با اشاره به مشکلات کنونی منطقه و جهان اظهار داشت: ملت بزرگ ایران با حماسه امروز نشان داد که هراسی به دل راه نمی‌دهد و متأسفانه امروز برخی تازه‌کاران در جهان و از جمله آمریکا قدرت را به دست گرفته‌اند که بدانند باید با ملت ایران تنها با احترام و تکریم حرف بزنند.

رییس جمهوری با بیان اینکه ملت بزرگ ایران در برابر تهدیدها، پاسخی قاطع خواهد داد، اظهار داشت: کسانی که در جهان، دولت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را تهدید کنند، بدانند که ملت ایران، یکپارچه و آگاه است و در برابر بدخواهان تا آخر ایستادگی می‌کند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: ما مردمی آگاه، هوشیار، منطقی و فرهیخته داریم که هوشمندی خود را در بزنگاه‌های تاریخی به خوبی نشان داده اند.

رییس جمهوری همچنین از تشییع باشکوه پیکر رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، توسط مردم شریف ایران قدردانی کرد.

دکتر روحانی گفت: ما در برابر هرگونه تهدید، نابخردی و آتش‌افروزی با خرد، ایستادگی و قدرت، خواهیم ایستاد و قدرت ما تنها از ملت بزرگ ایران نشأت گرفته است. ما به دنبال تنش نبوده، اما در برابر آنهایی که چشم طمع به کشور دارند با قدرت ایستادگی و در برابر زور و تهدید یکصدا هستیم.

رییس جمهوری افزود: به همه بدخواهان ملت شریف ایران اعلام می‌کنم که اینجا ایران بیشه شیران است و هیچ‌کس نمی‌تواند چشم بد به ایران داشته باشد.

دکتر روحانی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در سال 1396 اظهار داشت: در این انتخابات قدرت خود را به جهانیان نشان خواهیم داد و زبان گویای ملت ، صندوق رأی است و همه در پی ساختن ایرانی بزرگ، آباد و مستقل هستیم.

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه در پیروی از رهبر معظم انقلاب به دنبال اجماع و انسجام ملی هستیم، ادامه داد: هدف همه ما پیشبرد اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی است و به تمام تلاش‌های 38 سال گذشته ارج می‌نهیم.

دکتر روحانی در ابتدای سخنان خود، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در 38 سال قبل  به نام خداوند و در مسیر دستورات الهی و به دست مردم سرافراز ایران گفت: انقلاب اسلامی پیروزی کلمه بر گلوله، خون بر خشونت، آغاز آزادی ملت بزرگ، استقلال ایران و برپایی جمهوری اسلامی ایران است.

رییس جمهوری با بیان اینکه انقلاب اسلامی تا امروز فراز و نشیب‌های فراوانی دیده است و بسیاری از رهبران و فرزندان دلیر خود را از دست داده است، تأکید کرد: ملت ایران همچنان در پی آرمان‌های بلند انقلاب است.

دکتر روحانی گفت: امروز امام خمینی(ره)، آیت‌الله طالقانی، شهید ان مطهری و  بهشتی و آیت الله هاشمی و بسیاری از بزرگان و سرداران و دلاوران، زنان و مردان خالص و بی‌توقع که در سراسر ایران حماسه‌های بزرگ آفریدند، به رحمت حق پیوستند، اما دغدغه‌های ما همان دغدغه‌های 38 سال پیش است.

رییس جمهوری افزو: دغدغه ما، پیشرفت، معنویت، عدالت، ‌آزادی، حاکمیت ملی و در یک کلمه تحقق کامل جمهوریت و اسلامیت است و همان راهی که الحمدلله در سی و هشت سال گذشته تا کنون ادامه داده‌ایم باید با گام‌های بلندتر تا رسیدن به اهداف نهایی ادامه دهیم.

دکتر روحانی خطاب به ملت بزرگ ایران گفت: انقلاب اسلامی، نقطه عطف مهم تاریخ کشور استبداد زده و استعمارزده ایران بود و انقلاب سال 57 کشور را از وابستگی بیگانگان آزاد کرد و سرنوشت ملت را در اختیار خودشان قرار داد.

رییس جمهوری افزود: کدام انقلاب را سراغ دارید که هنوز دو ماه از پیروزی آن نگذشته باشد، مردم برای یک رفراندوم مهم به پای صندوق آراء دعوت شده باشند و درست 47 روز بعد از پیروزی انقلاب به فرمان امام خمینی(ره) مردم در صف طولانی پای صندوق آراء حاضر شدند و به جمهوری اسلامی  ایران رأی دادند.

دکتر روحانی گفت: کدام انقلاب را سراغ دارید که در سال اول انقلاب ، مردم آن کشور 5 بار پای صندوق آراء رفته باشند و همه مسئولین بلندپایه از طریق انتخابات به صورت مستقیم یا غیرمستقیم بار مسئولیت را بر دوش می‌گیرند.