صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۱۴۸۹۷
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۳ - ۱۶ دی ۱۳۹۵
رئیس کل بیمه مرکزی:
وظیفه بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر، نظارت بر عملکرد شرکت های بیمه برای اصلاح امور و دفاع از حقوق بیمه گذاران و انطباق فعالیت آنها با مقررات است و نباید به دخالت تعبیر شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بیمه مسئولیت، یکی از رشته های بیمه ای است که رابطه تنگاتنگی با رشد و توسعه اقتصادی کشور دارد و برای افزایش سهم آن باید برنامه ریزی شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر همتی در دومین همایش توسعه توان حرفه ای صنعت بیمه با رویکرد توسعه بیمه های مسئولیت در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سهم پنج درصدی بیمه های مسئولیت از پرتفوی صنعت بیمه با توجه به ظرفیت های موجود ناچیز است و راه توسعه آن نظارت، مدیریت ریسک و ارائه نرخ های فنی در رشته های شخص ثالث و درمان است تا نقدینگی شرکت های بیمه را با مشکل مواجه نکند.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: بیمه مرکزی هدفی جز رشد و تعالی صنعت بیمه ندارد و این مهم با نظارت و سیاستگذاری های مطلوب میسر خواهد شد.

وی در خصوص کاهش تصدی گری بیمه مرکزی گفت: وظیفه بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر، نظارت بر عملکرد شرکت های بیمه برای اصلاح امور و دفاع از حقوق بیمه گذاران و انطباق فعالیت آنها با مقررات است و نباید به دخالت تعبیر شود.

وی خاطر نشان کرد: مردم در مواجهه با مشکلاتی چون بیمه توسعه، بیمه مرکزی را مسئول می دانند، پس نمی توان انتظار داشت بیمه مرکزی فقط نظاره گر باشد.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به تکالیف در نظر گرفته شده برای صنعت بیمه در برنامه ششم توسعه که افزایش ضریب نفوذ بیمه به هفت درصد یکی از آن موارد بود گفت: با توجه به روند رشد ضریب نفوذ در ۱۰ سال اخیر، می توان انتظار داشت در بهترین شرایط صنعت بیمه در پایان برنامه ششم به ضریب نفوذ بیمه به  ۳ درصد برسد.

دکتر همتی همچنان بر خوشرویی در هنگام پرداخت خسارت از سوی شرکت های بیمه تاکید کرد و گفت: شرکت های بیمه برای جلب اعتماد مردم به صنعت بیمه باید شرایط پرداخت خسارت را آسان تر کنند.

وی افزود: بهانه های واهی برای عدم پرداخت خسارت از سوی بیمه گران ناشی از مسیر غلط آنها در مدیریت ریسک و ترکیب پرتفوی است، چرا که با ارائه نرخ و شرایط غیر فنی نقدینگی شرکت را با مشکل مواجه می کنند و به تبع آن در پرداخت خسارت خست به خرج می دهند.