صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۰۹۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۰
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
يك عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس، با اعتقاد به برخي تغيير نگرش‌ها در مواضع لاريجاني نسبت به اصلاح‌طلبان گفت: «اين تغيير نگرش‌ها پاسخ به محبت‌هايي است كه اصلاح‌طلبان در مجلس هشتم به آقاي لاريجاني داشته‌اند».

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا؛ حجت‌الاسلام حميد رسايي  با اشاره مواضع اخير رييس‌مجلس درباره اصلاح‌طلبان گفت: «جريان اصلاح‌طلبي با توجه به عملکرد گذشته‌اش از دو بخش تشکيل مي شود؛ برخي از اصلاح طلبان در حوادث گذشته به دليل سکوت در برابر فتنه گري هاي پيش آمده، پرونده‌ي ساکتي دارند و موضع خود را به نوعي مشخص نکرده‌اند ولي دسته ديگري از اصلاح طلبان پرونده روشن و واضحي در دفاع از فتنه گري ها دارند، پرونده‌اي که مردم هم آن را سياه و تيره‌ مي بينند».

اين نماينده اصولگراي مجلس، با اشاره به اين گفته‌ي لاريجاني كه اصلاح‌طلبان وجود دارند و نمي‌توان آنها را كنار گذاشت افزود:« آقاي لاريجاني توضيح دهد در مورد كدام بخش از اصلاح‌طلبان صحبت مي‌كنند، آيا اصلاح‌طلباني كه آقاي لاريجاني آنها را يک واقعيت مي داند همان هايي هستند که در دوره‌ي حاكميت هشت ساله خود با طراحي استعفاهاي دسته‌جمعي قصد ضربه‌زدن به نظام را داشتند يا اصلاح‌طلباني كه با طرح موضوع حاكميت دوگانه قصد كودتاي از درون عليه نظام را داشته و يا اصلاح‌طلباني كه در فته 88 تا مرز براندازي پيش رفتند و به اين اقدامات مشهور شدند».

وي گفت: «اگر مقصود اين است، بايد بگويم که اين واقعيت ديگر مرده است و اينها از نظام خارج شده‌اند و به همين دليل در مناسبات نظام نبايد براي آنها حسابي باز کرد».

وي با بيان اين كه ما اين‌ها را يك واقعيت غير‌انكار مي‌دانيم، ولي واقعيتي كه سوخته و از نظام خارج شده‌اند، گفت: «ما اصلا و ابدا نگران تحرك اين جريان نيستيم، چرا كه در جامعه و بدنه‌ي مردم اقبالي به آنها نيست، بنا براين صحبت‌هاي دوپهلو در اين زمنيه بايد صريح و شفاف شود».

رسايي ادامه داد: «البته برخي شخصيت‌هاي اصلاح طلب وجود دارند كه گرايش اصلاح‌طلبانه داشته و خود را اصلاح‌طلب مي‌دانند، اما همواره چه در دوره‌ي اصلاحات نسبت به حركت‌هاي تند و براندازانه‌ي دوره هشت‌ ساله آقاي خاتمي و هم بعدا در دوره فتنه نسبت به كودتاي سبز موضع‌گيري هاي دو پهلو داشته‌اند که اين دسته اگر موضع خود را در برابر فتنه گران شفاف کنند مي توانند در مناسبات سياسي مثل انتخابات فعاليت داشته باشند».

اين نماينده مردم تهران گفت: «البته در مورد دسته اول اصلاحات، اين كه عنوان مي‌شود اگر اين افراد توبه كنند مي‌توانند برگردند، بايد گفت که اتخاذ چنين موضعي ديگر دير‌هنگام است، به دليل اين‌كه اين‌ها از نظام خارج شده‌اند».

رسايي با اشاره به ديدار دو روز پيش فرماندهان سپاه با مقام معظم رهبري نيز گفت: «مقام معظم رهبري در اين ديدار به اين مساله اشاره كردند كه قصد طراحان و حاميان فتنه 88، ايستادگي در برابر نظام بوده است و البته قبل از اين هم ايشان تاكيد كرده بودند برخي‌ها خودشان اصرار دارند از نظام خارج شوند كه اين‌ها از نظام خارج شده‌اند».

وي با اظهار اينكه كارت دعوت براي اين طيف، ابهام و علامت سوال بدنه اصولگرايي نسبت به مواضع آقاي لاريجاني را بيشتر کرده است، گفت: «تصور مي‌كنم اصلاح‌طلباني كه پرونده‌ي سياهي از خود به جاي گذاشتند نشان دادند كه توبه آنها غيرممكن است و اين ادبيات متاسفانه شايسته رييس فراكسيون اصولگرايان مجلس نيست».

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: «ما بارها عنوان كرديم که اگر آقاي لاريجاني مي‌خواهد همواره دوپهلو صحبت كند، بايد از رياست فراكسيون اصولگرايان كناره‌گيري كند و راحت صحبت كند چراكه اين مواضع با جايگاه رييس فراكسيون اصولگرايان كه طبق بند دو اساسنامه بايد همواره فاصله خود را با اصلاح‌طلبان حفظ كند، هم‌خواني ندارد».

وي گفت: «در چهار سال اخير مسايلي را شاهد بوديم؛ در سال اول، اصلاح‌طلبان مجلس مخالف رياست آقاي لاريجاني بودند اما بعد از رياست وي كه با راي قاطع اصولگرايان صورت گرفت و ما هم به وي كمك كرديم، عملكرد آقاي لاريجاني همواره بر حساسيت‌زدايي نسبت به اصلاح‌طلبان مبتني شد و وي به شكلي رفتار كرد كه از سال دوم اصلاح‌طلبان يك ماه مانده به انتخابات هيات رييسه، اعلام مي‌كردند كه گزينه‌ي اصلي آنها براي رياست مجلس آقاي لاريجاني است».

رسايي اظهار عقيده كرد: «در انتخابات امسال هيات‌رييسه، نيز طبق اخباري كه ما داريم، آقاي لاريجاني جلساتي با اين آقايان داشته و توافقاتي كرده‌اند».

اين نماينده اصولگراي مجلس گفت: «تصور مي‌كنم آقاي لاريجاني براي اين گفته‌اند که اصلاح‌طلبان يك واقعيت‌اند و نمي‌توان آنها را انكار كرد، تا با بزرگ‌ نمايي آنها حساسيت هاي منفي نسبت به خواص مردود که در فتنه 88 دو پهلو موضع گرفتند و يا با فتنه گران همراهي کردند را در ميان بدنه جريان اصولگرايي کم کند».

رسايي هم‌چنين در ارزيابي از اظهار نظر لاريجاني مبني بر حضور تندروها در جريان اصولگرايي گفت: «بايد ابتدا تندروي را معنا كنيم. در جريان اصولگرايان تندرو وجود دارد، اما تندرو‌ها آن كساني هستند كه برخلاف نظر رهبري حركت كردند، چه در برخورد با دولت و چه در برخورد باجريان فتنه. اينان همواره بر خلاف تدبير رهبري عمل کردند و تمام تلاش شان براي ساقط کردن اين دولت و حفظ جريان فتنه بکار رفت، اينها را بايد ما تندرو بدانيم، اما كساني كه براساس سياست‌هاي رهبري حركت مي‌كنند را نمي‌توان تندرو ناميد».

وي گفت: «برخي از دوستان ما فقط ده قدم جلوتر از خود را مي‌بينند، اما اگر كسي پيدا شود كه 200 قدم جلوتر از خود را ببيند و وضعيت آينده را تحليل کند، چون خودشان نمي توانند به اين تحليل هاي روشن برسند و کندروي مي کنند، ديگران را تندرو مي‌خوانند».

وي در پايان گفت: «در مجموع اين انگ تندروي عمدتا براي خارج‌كردن نيروهايي است كه صريح، واضح و شفاف در برابر جريانات انحرافي در مواقع مختلف موضع‌گيري مي‌كنند».
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۷
جناب آقاي رسائي يعني شما جزء آن عده از افرادي هستيد كه 200 قدم جلوتر خود را ميبينيد؟؟ پس اعمال و رفتار كسي را كه بخاطرش سينه چاك ميزديد ميديد؟؟ اگر ميدانستيد و چنين كرديد خيانت كرديد- اگر نميدانستيد پس شما هم از آن عده اي هستيد كه حتي دو قدمي خود را نميبيند!!!