صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۰۲۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۳ - ۱۱ تير ۱۳۹۰
با پایان بی‌روح‌ترین لیگ فوتبال در تاریخ این ورزش پرطرفدار بار دیگر فصل نقل و انتقالات آغاز شد تا هر روز خبر جدیدی از اینجابه جایی‌ها به گوش رسد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
با پایان بی‌روح‌ترین لیگ فوتبال در تاریخ این ورزش پرطرفدار بار دیگر فصل نقل و انتقالات آغاز شد تا هر روز خبر جدیدی از اینجابه جایی‌ها به گوش رسد.

به گزارش  «فردا» در کوران نقل و انتقالات و در شرایطی که همه علاقه مندان فوتبال گوش خود را تیز کرده‌اند که اخبار جابه جایی بازیکنان و مربیان را از دست ندهند یک اتفاق تلخ بار دیگر ورزش کشور را در بر گرفت و آن نیز هجرت دسته جمعی برخی از ستاره‌های فوتبال کشور به امارات بود.

در شرایطی که اکثر اهالی فوتبال پیگیر اخبار نقل و انتقالات دو تیم پرطرفدار پایتخت، تراکتورسازی و سپاهان قرار داشتند بازیکنان بزرگ دیگر تیم‌های لیگ برتری به کشور همسایه کوچ کردند تا لیگ یازدهم بدون حضور این ستاره‌ها آغاز شود.

اگرچه لیگ امارات کوچک و تهی از زیبایی‌های فوتبال سطح اول دنیاست اما برای بازیکنان ایرانی، دلفریب و همراه با جذابیت‌های ویژه است.

بازیکنی که تصمیم به حضور در تیمی خارجی می‌گیرد، انتقالش به تیم جدید از دو جهت برای او جاذبه دارد. نخست انگیزه‌های مالی است که متاسفانه در اکثر انتقالات بازیکنان ایرانی به خارج از کشور این امر در اولویت قرار می‌گیرد.

مهم‌تر ازآن نیز در نظر داشتن پیشرفت‌های فنی است. همین انگیزه‌ها باعث می‌شود تا یک بازیکن تصمیم به حضور درلیگی بگیرد که علاوه بر تامین خواسته‌های مالی از نظر فنی نیز ارتقا یابد.

بازیکنانی که از ایران به لیگ کشورهای حوزه خلیج فارس سفر می‌کنند معمولا انگیزه‌های مالی را در نظر دارند و همین امر موجب می‌شود به دلیل افت کیفیت بازی خیلی زود از میادین فوتبال جدا شوند. در مقابل طی ده سال گذشته بازیکنان بسیاری بودند که ایران را به قصد لیگ‌های اروپایی ترک کرده و تا اواخر دوران بازیگری خود در تیم ملی باقی ماندند.

چرا امارات؟
امارات یکی از پول دار‌ترین کشورهای حوزه خلیج فارس به شمار می‌رود. از همین رو بازیکنان ایرانی که می‌دانستند اماراتی‌ها چقدر به بازی زیبا و گلزنی علاقه دارند تصمیم گرفتند تا اول به نیت کسب درآمد بالا و دوم برای تجربه یک کشور خارجی به امارات بروند. اگر تعداد فصل‌ها را بالا می‌بردند و بهتر بازی می‌کردند، می‌توانستند با پول‌های دریافتی علاوه بر تامین زندگی خود، زندگی نوه و نتیجه‌شان را هم تامین کنند. این یکی از مزایای بازی در لیگ کوچک امارات است که بازیکنان ایرانی را شیفته و دل فریفته خود کرده بود. البته گزینه‌های دیگر نیز مطرح می‌شود که از جمله آن‌ها قدرت خرید بالا در این کشور و فضاهای تفریحی زیاد می‌باشد.

جذابیت مصنوعی فوتبال امارات با زرق و برق تصنعی‌اش خلعتبری، عقیلی، مبعلی و پژمان نوری که هر ۴ نفر از ملی پوشان فیکس ایران در جام ملت‌های آسیا بودند را مجاب می‌کند که از لیگ ایران دل کنده و جامه تیم‌های اماراتی را بر تن کنند.

این بازگشت بازیکنان ایرانی به لیگ امارات درحالی صورت گرفت که با خروج بازیکنانی همچون زارع، مبعلی، کاظمیان، ‌ عنایتی، معدنچی، نصرتی و چند بازیکن دیگر در سال گذشته شمار بازیکنان ایرانی شاغل در امارات به صفر رسیده بود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
سلام،چه بهتر! چندصدمیلیون تومان پول بیت المال به هدر نمیره!مثلااینجابودنندچه گلی به سرفوتبال زدندکه حالا نمیزند!!؟