صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۰۱۶۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۴ - ۱۰ تير ۱۳۹۰
رييس اداره‌ سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: اين انقلاب در مسيري كه حركت مي‌كند هر چه به جلو مي‌رود مراقبت از آن سخت‌تر و دشوارتر مي‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رييس اداره‌ سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: اين انقلاب در مسيري كه حركت مي‌كند هر چه به جلو مي‌رود مراقبت از آن سخت‌تر و دشوارتر مي‌شود.

به گزارش انتخاب، سردار جواني در نشستي با عنوان «فتنه در گذر زمان و نقش خواص» كه از سوي بسيج ناحيه حضرت ولي عصر (عج) برگزار شد، گفت: امروز اگر كسي بخواهد در خط مقدم جهاد با دشمنان خوب عمل كند بايد از يك بصيرت عميق برخوردار باشد.

وي با اشاره به بعثت پيامبر اكرم با بيان اين‌كه بعثت حضرت محمد (ص) انقلاب بزرگي بود كه دستاوردهاي بسيار ارزشمندي داشت، اظهار كرد: اگر به فلسفه بعثت و اهداف مبعوث شدن پيامبر توجه كنيم مي‌بينيم كه انقلاب اسلامي ما در امتداد بعثت پيامبر (ص) است و همانگونه كه حركت پيامبر عظيم‌الشان اسلام به عنوان كسي كه به دنبال ايجاد نظم نوين در جامعه بشري بود، ولي با توطئه‌ها و مخالفت‌ها مواجه شد و البته مجاهدين و انسان‌هاي پاك با پيامبر (ص) يك جبهه‌ مقاومت اسلامي را به وجود آوردند و نهايتا پيامبر (ص) موفق شد. در انقلاب اسلامي ما نيز با همراهي مردمي با عظمت و دلباخته ارزش‌ها با امام مواجه بوديم و ديديم كه جبهه‌ مقاومتي شكل گرفت و انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد.

رييس اداره سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در ادامه گفت: ما از تجارب ارزشمند انقلاب صدر اسلام و پس از آن برخورداريم و به همين دليل ملت ما موفق شد حركت در مسير اصلي را حفظ كند و بر توطئه‌هايي كه پس از انقلاب شكل گرفت فائق بيايد و دست به مقابله بزند و در واقع مي‌توان گفت انقلاب اسلامي حركتي براي قرار گرفتن مسلمانان و امت اسلامي در مسير اصلي خود بود.

جواني اظهار كرد: طبيعي است كه از صدر اسلام به بعد اين حركت با توطئه‌ها و تهديدهايي مواجه بوده است همچنين انقلاب ما هم با تهديد و توطئه مواجه بود و در اين بين خط انحراف جدي‌ترين خطر براي يك نظام اسلامي و يك حكومت ديني مبتني بر ارزش‌ها قلمداد مي‌شود.

وي در ادامه به نقش خواص در جريان به وجود آمدن اين توطئه‌ها اشاره و خاطرنشان كرد: دليل اصلي اين‌كه يك فتنه موفق و آثارش دامن‌گير يك جامعه مي‌شود اين است كه خواصي كه بايد در زمان مناسب ايفاي نقش مي‌كردند به وظيفه خود عمل نكردند و در واقع در صحنه‌اي كه مي‌بايست حضور پيدا كنند حضور نمي‌يابند و درك درستي از شرايط و موقعيت ندارند. در اين صورت فتنه‌گران مي‌توانند مسير طرح فتنه خود را پيدا كنند.

جواني در ادامه خاطرنشان كرد: هم اكنون ما در دهه چهارم انقلاب هستيم و حدود 33 از انقلاب ما مي‌گذرد و امروز دلايل عديده‌اي مبني بر اين‌كه نظام اسلامي ما با سرعت رو به جلو حركت مي‌كند وجود دارد.

اما اگر انقلاب ما در اين دهه در سال 90 در مسير اصلي خود حركت مي‌كند اين موضوع به معناي نبود توطئه‌ها و تهديد نيست اين انقلاب در مسيري كه حركت مي‌كند هر چه به جلو مي‌رود مراقبت از آن سخت‌تر و دشوارتر مي‌شود. چرا كه وقتي آرمان اصلي انقلاب اسلامي سعادت بشر باشد طبيعي است كه در جهان جبهه‌اي عليه‌اش شكل بگيرد.

رييس اداره سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ادامه داد: اگرچه امروز انقلاب اسلامي ما توانسته جبهه‌اي را در برابر باطل و نظام سلطه ايجاد كند و اين خيزش‌ها، قيام‌ها و حركت‌هاي اسلامي در منطقه و حركت‌هايي كه حتما درون كشورهاي خارج از جهان اسلام به وجود آمده نشان دهنده توفيق‌هاي ملت ايران در مسير حركت به سمت آرمان‌هاست.

جواني افزود: ‌هم اكنون هر چقدر جلوتر مي‌رويم كساني كه از ابتدا مخالف انقلاب اسلامي ما بودند نگراني‌شان نسبت به حفظ منافعشان بيشتر مي‌شود و امروز آمريكايي‌ها، انگليسي‌ها و سلطه‌گران بيش از هر زمان ديگري احساس خطر مي‌كنند.

رييس اداره سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اين‌كه ما در مصاف با نظام سلطه از ابتداي انقلاب تا به امروز به يك واقعيت تلخ رسيده‌ايم، گفت: يك واقعيت اين است كه به رغم اين‌كه دشمن اصلي ما دشمن بيروني است اما خطرات اصلي كه متوجه نظام اسلامي است از داخل و درون كشور ديده مي‌شود و اين همان چيزي است كه حضرت امام(ره) به خوبي آن را ديدند و در اين مسير جريان‌هاي داخلي عمدتا مشكلات را در فضاي فتنه‌گون به وجود آوردند.

وي افزود: اين جريان در حال انحراف ادعاي بر حق بودن و جامعه را دچار سردرگمي مي‌كردند و مسائل را طوري طرح كردند كه تشخيص حق از باطل دشوار بود حال در اين سال‌هاي پس از انقلاب در مقاطعي كه جريان‌هاي منحرف و نفوذي كه داعيه حق‌مدار بودن را داشتند ولي دچار انحراف بودند مجال پيدا مي‌كردند كه مديريت جامعه را به طور كامل در دست بگيرند امروز ما در موقعيت ديگري بوديم.

وي همچنين با اشاره به اظهارات بازرگان در زمان امام(ره) گفت: دشمنان و منحرفان براي شكست انقلاب ملت ايران پيچيده عمل كردند تا جايي كه امام نسبت به جريان‌هاي انحرافي و ليبرال‌ها اظهار نگراني كردند و پس از آن در سال 68 با كنار زدن آقاي منتظري واقعيت تلخي آشكار شد.

وي افزود: منتظري مجاهد نستوه و انسان عالي قدر و به تعبير حضرت امام(ره) حاصل عمر امام بودند و به همين علت در جايگاه قائم مقامي حضرت امام قرار داشت اما اين‌كه چرا اين اتفاق براي او افتاد و اين‌كه چگونه يك جريان به نام باند مهدي هاشمي معدوم توانست منتظري را به اينجا برساند جاي بحث دارد، خود اين جريان مي‌گويد كه ما از اعتماد اين فقيه عالي‌قدر سوء استفاده كرديم و منتظري در اين مسير خطر اين جريان را نمي‌پذيرفت و همچنين نصايح امام را نيز قبول نكرد و اين موضوع تجربه‌ بسيار ارزشمندي است.

جواني در ادامه سخنان خود گفت:‌ ما از اين دوره‌ها عبور كرديم تا به مقطعي رسيديم كه از آن به عنوان دوم خرداد ياد مي‌شود و در اين دوره اتفاقات تلخي افتاد و برخي فكر كردند انقلاب از مسير خود خارج شده اما دوران اصولگرايي آمد و مردم پشت سر كساني قرار گرفتند كه شعارها و گفتمانشان همان شعارها، گفتمان و ارزش‌هاي انقلاب بود و در اين جا بود كه غرب به اين جمع‌بندي رسيد كه دوم خرداد نمي‌تواند ريشه‌دار باشد و مردم ايران به انقلاب اسلامي وفادار هستند.

وي گفت: در دوره اصولگرايي بود كه انفعال در سياست خارجي تبديل به سياست فعال شد و ما از وادادگي در سياست هسته‌يي عبور كرديم و زماني كه نگاه امام نسبت به رژيم صهيونيستي به دست فراموشي سپرده شد آقاي احمدي‌نژاد با طرح مسائلي درباره‌ هولوكاست مجددا نگاه امام را زنده كرد و وقتي اين اتفاقات افتاد دشمن به اين نتيجه رسيد كه دوم خرداد يك اسثنا بود و بايد قدرت ايران را پذيرفت.

به گزارش ايسنا، سردار جواني در ادامه سخنان خود با اشاره به فتنه 88 گفت: بزرگترين خيانتي كه فتنه‌گران در اين زمان كردند اين بود كه نگاه دشمن را نسبت به ما تغيير دادند و دشمن را اميدوار كردند كه مي‌تواند در داخل ايران سرمايه‌گذاري و ملت ايران را از درون دچار مشكل كند و در ادامه اين فتنه به اين دليل عمق پيدا كرد كه خواص در آن‌جايي كه بايد ايفاي نقش مي‌كرد اين كار را انجام ندادند و با اتخاذ مواضع دو پهلو و چند پهلو زمينه گرفتند و حتي آقاي اوباما در شعارهاي انتخاباتي‌اش بحث تغيير را به ميان آورد و گفت: من دنبال اين هستم كه با نگاه جديد به ايران و جمهوري اسلامي گذشته را اصلاح كنم.

وي افزود: در حال حاضر ما از اين فتنه عبور كرديم اگر چه كاملا فتنه و ريشه‌هايش سوزانده نشده و خطرش دفع نشده، مجددا با انحراف ديگري مواجه شديم كه اين خطر جديد قابل توجه و آن همان وجود جريان انحرافي است، اين جريان با نفوذي كه وارد مي‌كند مي‌خواهد وارد اركان قدرت شود و مديريت جامعه را به عهده بگيرد، بنابراين بايد هوشيار بود و دانست اين انحراف به وجود آمده چيست؟ و چه كساني در اين جريان هستند و از چه شيوه‌ها و روش‌هايي استفاده مي‌كنند.

وي افزود: براي دشمن مهم اين است كه وحدت و ثبات جامعه را به هم بزند و رهبري و موقعيت رهبري را تضعيف كند در اينجاست كه بايد ببينيم خواص نقش خود را ايفا مي‌كنند يا نه.

وي ادامه داد: در اين راستا در مسايل فتنه 88 و انحراف جديد برخي خوب عمل كردند و برخي خوب عمل نكردند.

جواني با بيان اين‌كه «اتفاق رخ داده در سال 88 را نمي‌توان بدون نگاه به دوره 8 ساله‌ اصلاحات تحليل كرد» گفت: بايد دانست كه سردمداران سال‌هاي دوم خرداد تحت عناويني چون توسعه‌ سياسي و .... به دنبال چه بودند؟ يك بسيجي بايد بفهمد كه آقاي خاتمي مجمع روحانيون مبارز و كارگزاران در آن سال‌ها چه مي‌خواستند.

در ادامه اين نشست يكي از حضار در مورد بحث طرح سوال از رييس‌جمهور از سوي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي پرسيد كه سردار جواني در پاسخ به اين سوال گفت: بايد ببينيم كه در مقطع كنوني مصلحت است كه سوالي انجام شود يا نه؟ هم اكنون يك عده تلاش دارند كه جريان انحرافي را معادل دولت و يا اصولگرايي قرار دهند كه اين غلط است.

وي تاكيد كرد: ما نبايد كارهاي ارزشمندي را كه اين دولت انجام داده و همچنين مواضع صحيحي كه اتخاذ كرده فراموش كنيم.

وي با بيان اين‌كه در اين بين مجلس هم بايد به وظيفه‌ خود عمل كند، گفت: اما لازم است تا مجلس از ورود به مباحث چالشي پرهيز كند و حركتش مدبرانه و هوشيارانه باشد.

يكي ديگر از حضار از جواني پرسيد: آيا مي‌توان در مورد كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري آينده از هم‌اكنون نظري داشت كه جواني در پاسخ به اين سوال گفت: تا انتخابات رياست جمهوري آينده زمان داريم ولي به نظر من آرايش مجلس نهم در انتخابات رياست جمهوري آينده تعيين كننده خواهد بود.

وي افزود: البته معمولا جريان انحرافي به اين سادگي‌ها نمي‌تواند روي افراد بزرگ تاثير بگذارد. از طرفي صحنه صحنه آزمون است هر چه موقعيت انسان بالاتر باشد آزمون‌ها سخت‌تر مي‌شود، روزگار سخت امتحان مي‌گيرد و در اين مسير نفسانيت، هوا و هوس‌ها و قدرت‌طلبي‌ها در انحرافات افراد بي‌تاثير نبوده است.

جواني همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا ممكن است جريان انحرافي در انتخابات مجلس آينده ورود پيدا كند؟ گفت: در كشور ما در سال‌هاي اخير مشخص شده كه انتخابات سالم، آزاد و رقابتي است و هر كس بتواند از فيلتر شوراي نگهبان عبور كند پس از آن تبليغ كند و راي مردم را به دست بياورد وارد ساختار قدرت مي‌شود و به خاطر همين گفتيم كه بزرگترين جرم در سال 88 اتهام تقلب در انتخابات بوده است. چراكه دشمنان به اين جمع‌بندي رسيدند كه مي‌توانند در فرآيندهاي سياسي قبل از انتخابات فضاسازي و شكل دهي به افكار عمومي تاثير بگذارد.

وي گفت: در اين راستا قطعا هر جرياني تلاش مي‌كند در تهران و شهرستان‌ها آدم خود را وارد مجلس كند. و اگر جريان‌هايي به دليل بدنامي نمي‌توانند با تابلوي خود وارد صحنه شوند سعي مي‌كنند پشت تابلوهايي قرار بگيرند كه بيشترين قرابت و نزديكي را با آن‌ها دارد، در اين‌جا مراقبت خاصي لازم است و شوراي نگهبان بايد دقت كند كه افرادي را تاييد صلاحيت كند كه صلاحيتشان احراز شده باشد.

وي در ادامه در پاسخ به سوالي گفت: به هر ترتيب آقاي احمدي‌نژاد يك هويت رييس‌جمهوري دارد و در جايگاهي است كه طي آن سياست نظام، دفاع از اين جايگاه به عنوان رييس‌جمهور است، اگر توقعمان اين است كه رييس دولت در اداره كشور با نشاط كارها را بيش ببرد بايد نوع برخوردها هم متناسب با اين توقع باشد.

وي با بيان اين‌كه «نيروهاي بسيجي بايد به تبيين جريان انحرافي بپردازند» گفت: خطر جريان انحرافي وقتي است كه ناديده انگاشته شود و رشد كند، ولي بايد دانست كه جريان انحرافي معادل دولت نيست.

در پايان اين نشست يكي از حاضرين از جواني پرسيد چطور بفهميم كه بصيرت داريم يا نه؟ كه رييس اداره سياسي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در پاسخ به اين سوال با تاكيد بر اين‌كه بايد قبول كنيم بصيرت عامل نجات است، به خطبه‌ 153 نهج‌البلاغه اشاره كرد و گفت: با توجه به پيچيدگي‌هايي كه هم اكنون وجود دارد شاخص اصلي براي ما بايد ولايت فقيه باشد و در اين صورت ما دچار مشكل نمي‌شويم.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، وي خطاب به حاضرين بسيجي خاطرنشان كرد: از اين ملاك و معيار ( ولايت فقيه) لحظه‌اي غافل نشويد وقتي مي‌گوييم فصل‌الخطاب اينجا معنا مي‌شود، امام كسي است كه جلو قرار دارد و امت پشت سر او هستند.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
کاش مطلب رو یکم خلاصه میکردین مردیم از خوندن مطالب تکراری /
ناشناس
|
۰۳:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱
چرا با احترام نام افراد را نمي برند؟
ناشناس
|
۲۱:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
"هر چه به جلو مي‌رود مراقبت از آن سخت‌تر و دشوارتر مي‌شود."
خدائی این حرفت دیگه آخرش بود.