صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۰۱۱۰۶
تاریخ انتشار: ۴۳ : ۱۱ - ۰۸ آبان ۱۳۹۵
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران:
اگر امام جمعه محترمی خارج از اختیارات و تکالیف روحانی خود و موقعیتی که دارد، محدودیت‌هایی را ایجاد و فشار افکار عمومی را به سمت مخالفت بسیج کند، کار درستی نکرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: وزارت ارشاد از کل بودجه دولت کمتر از پانزده درصد سهم می‌برد و ۸۵ درصد بودجه‌ فرهنگی در اختیار وزارت ارشاد نیست. برخی می‌خواهند همین مختصر اختیارات وزارت ارشاد را هم بگیرند.

به گزارش انتخاب، محمد عطریانفر، با اشاره به تغییرات اخیر دولت و استعفای جنتی و در پاسخ به این سوال که آیا با استعفای جنتی، فشار‌ها به دولت محدود می‌شود؟ خاطرنشان کرد: طبیعی است وقتی وزارت ارشاد را محدود می‌کنند، این اتفاق هم می‌افتد. 
وزارت ارشاد از کل بودجه فرهنگی دولت کمتر از پانزده درصد سهم می‌برد، ۸۵ درصد بودجه‌های فرهنگی کشور در اختیار وزارت ارشاد نیست. برخی می‌خواهند همین مختصر اختیارات وزارت ارشاد را هم بگیرند. اینکه بخواهند هر روز به اختیارات یک وزیر تعرض کرده و جلوی آن را بگیرند، قانونی نیست.

تکه‌های قدرت نباید دایم بر سر هم بزنند

او ادامه داد: در برخی مسائل احساس می‌شود که وظایف و اختیارات دولت نادیده گرفته می‌شود؛ برای مثال برخی ائمه جمعه اجازه برگزاری کنسرت را نمی‌دهند و حتی با برگزاری یک بازی فوتبال مخالفت می‌کنند.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی متذکر شد: این آقایان کار خوبی نمی‌کنند؛ کشور قانون دارد. قابل قبول نیست کسی خلاف قانون عمل کند. اگر امام جمعه محترمی خارج از اختیارات و تکالیف روحانی خود و موقعیتی که دارد، محدودیت‌هایی را ایجاد و فشار افکار عمومی را به سمت مخالفت بسیج کند، کار درستی نکرده است.

دولت عملاً به دلیل رعایت برخی حریم‌ها نمی‌خواهد مقابله کند

عطریانفر تصریح کرد: دولت عملاً به دلیل رعایت حریم این افراد نمی‌خواهد مقابله کند. امامت جمعه قطعه‌ای از قدرت سیاسی است. این تکه‌ها نمی‌توانند دائم بر سر وکله هم بزنند و مخالفت کنند. همه قوای مسئول که مشروعیتشان یا از طرف قانون یا از طریق رهبری تامین می شود، باید به این ضرورت همگرایی و یکپارچگی سیاسی کشور توجه کنند.

او ابراز داشت: وقتی یک نماینده، قانونی را وضع می‌کند، تایید شورای نگهبان را هم دارد. شورای نگهبان هم از طرف رهبری برگزیده شده است. پس عملاً همه مسئولان در نظام جمهوری اسلامی مشروعیتشان را از رهبری می‌گیرند. معنا ندارد که این لایه‌ها دائماً‌ با یکدیگر اختلاف داشته باشند. اینکه امام جمعه‌ای در نقطه‌ای از کشور به تشخیص فردی خود بخواهد عمل کند و وزارتخانه‌ای بخواهد در حیطه دفاع از اختیارات خود با او دست به یقه شود، در شأن نظام نیست.

آیت‌الله مظاهری با جابجایی استاندار اصفهان موافقت نکرد

او در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آیا در مورد تغییر استاندار اصفهان اطلاعی دارید؟ گفت: تا جایی که می‌دانم این مسئله قطعی شده بود و دولت می‌خواست آقای رضایی را به عنوان استاندار اصفهان انتخاب کند. اما ظاهرا آقای ایت الله مظاهری، مسئول حوزه‌ علمیه اصفهان با این مسئله موافقت نداشتند و بر همین اساس دولت هم به احترام نظر ایشان قرار نیست استاندار اصفهان را فعلا تغییر دهد.

منبع: ایلنا