صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۹۸۲۴۵
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۱۹ - ۲۴ مهر ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ابوالفضل فاتح، موسس و اولین مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ضمن حمایت از انتخاب «حسین انتظامی» در انتخابات نماینده مدیران مسوول مطبوعات در هیات نظارت بر مطبوعات که روز یکشنبه برگزار خواهد شد، تاکید کرد: «در جامعه رسانه‌ای ایران که مصائب بسیار به خود دیده است، امثال انتظامی یک ظرفیت آینده ساز، یک نقشه راه و یک نقطه امید و ائتلافند».

متن یادداشت دکتر فاتح که در اختیار انصاف نیوز قرار گرفته است، در پی می آید:

بسمه تعالی. سالهاست که «حسین انتظامی» را می‌شناسم. او از دردانه‌های روزنامه نگاری ماست که مدیریت مدرن را می‌فهمد، خلاقیت، دانش و کوشش را در هم آمیخته، شفافیت، انعطاف و روشن بینی را وجه همت قرار داده، و در همه حال انسانیت و اخلاق را بستر دائمی این مدیریت قرار داده است.

او می‌داند که در چه فضای سیاسی و اجتماعی قرار گرفته است و با شناخت منطقی هنجارها، بدون فرو ریختن چارچوب‌ها، گشودن راه‌های جدید را مطمح نظر دارد. افق بلندی دارد و در این حال از جزییات و ظرایف غافل نیست.

انتظامی یک روزنامه نگار مؤلف، یک مدیر روشنفکر و یک سرمایه معتبر اجتماعی است.

در جامعه رسانه‌ای ایران که مصائب بسیار به خود دیده است، امثال انتظامی یک ظرفیت آینده ساز، یک نقشه راه و یک نقطه امید و ائتلافند.

انتخاب مکرر او به عنوان نماینده رسانه‌های ایران شاهدی بر ارزش‌های این شخصیت دوست داشتنی است. او همچنان یک انتخاب بایسته و ممتاز است.

او از کاستی‌ها غافل نیست و می‌داند که راه‌های نرفته بسیاری پیش روی اوست. با توجه به پیچیدگی‌ها، واقعیت‌ها و عوامل منفی تأثیر گذار بر عرصه رسانه‌ای ایران همه می دانیم که نه او و نه هیچکس دیگری نمی‌تواند معجزه کند و اصلاح موانع و مشکلات نیازمند شکیبایی و همدلی و همراهی است. انتظامی همین قدر که صادقانه ایستاده و بی سر و صدا به پیش برود تا چراغ رسانه‌ها روشن بماند، نهال‌های نو رسته ریشه بدواند و روندهای بهتری جایگزین شود، حق جایگاهش را ادا کرده است.

انتظامی در تسهیل اعظای مجوز و حمایت از رسانه‌ها در هیات نظارت گام‌های بلندی برداشته است. او با تلاش بیشتر برای میدان دادن به شخصیت‌ها و انجمن‌های صنفی مستقل و غیر دولت ساخته می‌تواند یک نقطه عطف در معاونت مطبوعاتی باشد. در صورت تحقق البته درستِ قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، بی تردید نظام رسانه‌ای ما با انتظامی به دو بخش تقسیم می‌شود؛ پیش از انتظامی و پس از انتظامی. امید که هم ما و هم خودش قدر این موقعیت را بدانیم و در تقویتش بکوشیم.