صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۹۶۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۲۱ - ۱۴ مهر ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر شورای عالی امنیت ملی بر لزوم بهره مندی از ابعاد گسترده فرصت‌های کارآفرینی و توسعه پایدار بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی عصر امروز در دیدار با مدیران موسسه جهاد نصر، بر لزوم بهره مندی از ابعاد گسترده فرصت های کارآفرینی و توسعه پایدار بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تاکید کرد.

وی افزود؛ طرح های اقتصادی که با کمترین وابستگی به بودجه های دولتی می توانند بیشترین سود را به کشور با اشتغالزایی و تولید و صادرات برسانند در اولویت حمایت هستند.

شمخانی با اشاره به بحران آب در کشورهایی که در مناطق جغرافیایی خشک قرار دارند افزود: یکی از اصلی ترین اولویتهای کشور ما مدیریت منابع اب در بخشهای شرب،کشاورزی و صنعتی بوده و  توسعه تحقیقات و اجرای طرحهای افزایش بهره وری منابع آب از موضوعات بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان خدمت رسانی به مردم به ویژه در مناطق محروم و توسعه طرح های تولیدی در این مناطق را یک ضرورت مهم برشمرد و تصریح کرد؛  این فعالیتها که با انگیزه و روحیه خدمت رسانی و محرومیت زدایی بصورت می پذیرد نمادهای روشنی از مدیریت جهادی است.

علی شمخانی خاطر نشان کرد: طرح های توسعه کشاورزی، شیلات، آب رسانی و دیگر دستاوردهای موسسات وابسته به جهاد باید در مسیر توسعه پایدار و سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی هدفگذاری شوند تا با  هم افزایی از ظرفیت های دیگر دستگاه ها و نهادها نیز بهره برداری شود.

وی گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی از طریق معرفی و ترویج الگوهای اجرا شده و موفق امکان پذیر است و در این عرصه بایستی اقدامات صورت گرفته به درستی معرفی و در اختیار مردم و بخش خصوصی قرار داده شوند.

نماینده مقام معظم رهبری حرکت پرشتاب به سمت طرح های دانش بنیان و مبتنی بر نیاز آینده کشور را وظیفه مهم سازمان های جهادی از جمله موسسه جهادنصر دانست و تاکید کرد؛ ایران پیشرفته و توسعه یافته متکی بر توان بومی، امنیت درون زا و قدرت دفاعی مستقل، الگویی قابل ترویج در سطح منطقه و کشورهای غیر وابسته است.

گفتنی است در این دیدار مدیران موسسه جهاد نصر گزارشی از تلاش ها و اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه صنعت کشاورزی، شیوه های نوین تولید شیلات، برقی سازی چاه های آب و تولید محصولات دانش بنیان ارائه و بر توانایی تامین بخش مهمی از اهداف تعیین شده در چارچوب برنامه ششم توسعه با الگوی اقتصاد مقاومتی تاکید کردند.

منبع: مهر