صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۹۶۰۶۷
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۲۲ - ۱۳ مهر ۱۳۹۵
سخنگوی کاخ سفید چند روز پس از تصویب قانون عدالت علیه حامیان تروریسم یا همان جاستا در کنگره آمریکا که با بی اثر شدن وتوی اوباما همراه بود، باز هم از این اقدام قانون‌گذاران کشورش انتقاد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
«جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید امشب در میان خبرنگاران در نشست خبری روزانه این نهاد، در خصوص تقابل واشینگتن و مسکو در قبال موضوع سوریه سخن گفت.

این در حالی است که روز گذشته آمریکایی‌ها از قطع مذاکرات با روس‌ها در خصوص اعمال آتش‌ بس در سوریه به دلیل ادامه حملات به مواضع تروریست‌ها در حلب خبر دادند؛ روس‌ها هم امروز از ارسال سامانه پدافند موشکی پیشرفته اس-300 به سوریه خبر دادند، تحولی که می‌تواند مانع حمله هوایی به محل اقامت مقامات ارشد سوری و تکرار حمله به محل تجمع سربازان سوری در برخی مناطق شود.

ارنست به دلیل ارسال این سامانه موشکی، ابتدا انتقاد سختی از شخص اول روسیه یعنی ولادیمیر پوتین کرد و گفت: این اقدام بر خلاف ادعاهای پیشین آقای پوتین در خصوص ورود به سوریه برای مبارزه با تروریست‌ها و افراط ‌گرایان است؛ من نشنیده‌ام که داعش هواپیما داشته باشد.

سخنگو ادامه داد: این ماجرا، سوالات بیشتری در خصوص نیت روس‌ها از حضور در سوریه ایجاد می‌کند.

ارنست در ادامه تهدیدهای دیشب را مجدداً مطرح و اعلام کرد آمریکا به خاطر پایبند نماندن روس‌ها به تعهداتشان در سوریه، روسیه را تحریم می‌کند.

وی افزود: ثابت شده که تحریم ابزار موثری است البته اگر در اجرای آن با متحدانمان در افصی نقاط دنیا، هماهنگ شویم.

سخنگوی کاخ سفید چند روز پس از تصویب قانون عدالت علیه حامیان تروریسم یا همان جاستا در کنگره آمریکا که با بی اثر شدن وتوی اوباما همراه بود، باز هم از این اقدام قانون‌گذاران کشورش انتقاد کرد.

بر این اساس، جاستا به شهروندان آمریکایی اجازه می‌دهد از دیپلمات‌های خارجی حامی تروریسم شکایت کنند و این یعنی شکایت از دیپلمات‌های عربستان به خاطر حمایت از عوامل حملات 11 سپتامبر.

ارنست در این خصوص، بدون حاشیه رفتن، قبول کرد که قربانی اصلی این قانون عربستان خواهد بود.

وی تصریح کرد عربستان الان در فهرست کشورهای حامی تروریسم نیست ولی این قانون اجازه می‌دهد که قضات مختلف در جاهای مختلف و در سطوح مختلف، آرای مختلفی صادر کنند و این در حالی است که ما باید جبهه‌ای متحد در برابر دولت‌های حامی تروریسم ایجاد کنیم؛ این‌گونه رأی دادن بر خلاف این اصل است.