صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۹۳۶۵۸
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یون بیونگ سه Yun Byung-se وزیر امور خارجه کره جنوبی روز پنجشنبه کره شمالی را به « تمسخر گرفتن کامل »‌ اقتدار سازمان ملل متحد از طریق انجام دادن آزمایش های هسته ای و موشکی متهم کرد.

به گزارش انتخاب به نقل از  رویترز وی گفت زمان تجدیدنظر در این خصوص فرا رسیده است که آیا کره شمالی برای عضویت در سازمان ملل متحد صلاحیت دارد یا خیر.

یون بیونگ سه در سخنرانی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت شورای امنیت سازمان ملل متحد در پی پنجمین آزمایش هسته ای کره شمالی، باید تحریم هایی « شدیدتر و گسترده » را علیه این کشور تصویب کند و راه های گریز از اقدامات کنونی را برای پیونگ یانگ مسدود کند.

وی افزود :« تخلفات و نقض های مکرر از سوی کره شمالی و عدم پایبندی این کشور به قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد و هنجارهای بین المللی بی سابقه است و هیچ مورد مشابهی در تاریخ سازمان ملل متحد ندارد ».

وزیر امور خارجه کره جنوبی گفت :« کره شمالی به طور کامل در حال به استهزا گرفتن اقتدار مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل متحد است ».

یون بیونگ سه خاطر نشان کرد :« از اینرو، من معتقدم زمان آن است به طور جدی در این خصوص تجدیدنظر شود که آیا کره شمالی صلاحیت را دارد به عنوان یک عضو صلح طلب سازمان ملل متحد در نظر گرفته شود یا خیر ».

وی افزود کره شمالی نه فقط توانایی هسته ای و موشکی خود را افزایش داده است بلکه به طور علنی تهدید به استفاده پیش دستانه از این تسلیحات می کند.

وزیر امور خارجه کره جنوبی گفت این آخرین فرصت برای متوقف کردن بلندپروازی های هسته ای کره شمالی است.

یون بیونگ سه همچنین واکنش به اقدام کره شمالی به نقض حقوق بشر علیه مردم این کشور را خواستار شد و گفت باید تمرکز بیشتری بر کارگران کره شمالی در خارج و انحراف احتمالی درآمدهای آنها در جهت برنامه های تسلیحاتی وجود داشته باشد.

مذاکرات در خصوص قطعنامه جدید احتمالی به منظور تحریم های سازمان ملل متحد علیه کره شمالی در پی آزمایش هسته ای اخیر این کشور، ادامه دارد.

تحلیلگران می گویند تصویب چنین قطعنامه ای به رویکرد چین بستگی دارد.

لی کچیانگ نخست وزیر چین روز چهارشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت کشورها ضمن دنبال کردن راه حلی برای مسئله هسته ای کره شمالی از طریق گفتگو، باید به عاری سازی هسته ای شبه جزیره کره متعهد بمانند.