صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۹۳۲۹
تعداد نظرات: ۵۸ نظر
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۰
خاتمی نوشت: ملت دیروز با راه پیمائی و شعارهای تند خود نشان داد که رائی که داده است پشیمان است و می خواهد آنرا پس بگیرد. ملت با خروش خود ابراز کرد که رای به شخص نداده، رای به اسلام داده است و مجری قانون اساسی. با بیانی صریح اعلام کرد که شخص پرست نیست و اسلام را می خواهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سرمقاله روزنامه کیهان تحت مسئولیت سید محمد خاتمی در ۱۹ خرداد سال ۶۰ و در یکی از مهمترین دوران سیاسی پس از انقلاب، خواندنی است و مطالعه ی دوباره اش، قابل تامل است.
 
به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب" Entekhab.IR؛ خاتمی که مسئولیت روزنامه "کیهان" در آن سالها را عهده دار بود، در این یادداشت در واکنش به ماجرای بنی صدر طی یادداشتی با عنوان "ملت رای خود را پس گرفت" نوشت: ملت دیروز با راه پیمائی و شعارهای تند خود نشان داد که رائی که داده است پشیمان است و می خواهد آنرا پس بگیرد. ملت با خروش خود ابراز کرد که رای به شخص نداده، رای به اسلام داده است و مجری قانون اساسی. با بیانی صریح اعلام کرد که شخص پرست نیست و اسلام را می خواهد.
متن این یادداشت در پی می آید:
 
بسم الله الرحمن الرحیم

ملت رای خود را پس گرفت

دیروز قرار بود مخالفین استبدادها و اختناقها در میدانهای شهدای انقلاب تجمع کنند. و جلوه هائی از استقامت نسل نویی را به نمایش بگذارند. هر کدامتان «روزنامه ای» باشد برای هر خانه ای که خود یک دفتر هماهنگی است! امید آن بود که این « نسل نو » ندای الگوی بزرگ خویش را لبیک گوید و عرصه خیابانها را به فریادی رسا بر علیه «غول استبداد» بدل سازد، فریاد کند که مرجعیتی نمی خواهد ولایتی را به رسمیت نمی شناسد و اسلام را نمیخواهد. امید آن بود که ۱۷ شهریور ۵۹ و ۲۲ بهمن ۵۹ دوباره تکرار شود و صدای « حمایتت می کنیم، حمایتت می کنیم» دوباره در فضا طنین افکنذ.
 
چرا که بر اساس تحلیلهای گذشته دیگر وقت آن رسیده بود که همه چیز با مردم در میان گذاشته شود، «بن بستها» شکسته گردد و مملکت از «بحران عمومی» و «خودکامگی ها» برون آید! اما وقتی دیروز قدم به خیابان انقلاب و میدان شهدا می گذاشتی، همه توطئه (امیدها) را نقش برآب میدیدی. ورق برگشته بود . آسان که بخت برگشته است، جمعیت موج میزد، اما شعارهای دیگر میداد، حرکت بود، شوق و امید بود، خشم و نفرت بود، رقص و پایکوبی بود، نوحه و سینه زنی بود، اما به بهانه ای دیگر. تو گوئی شاه دو باره زنده شده بود و این ملت را از وجود خود و استبداد خویش رنج میداد.
 
به شعارها بنگرید:
 
« اماما، اماما، برای حفظ وحدت، ساکت نشسته بودیم»

« اماما، اماما، جان بفدایت، فرمان بده تا بکنم غسل شهادت»

« تا مرگ شاه دوم، از پای ننشینم»

امام تکلیف شرعی مسلمین که خودشان در جلوی توطئه گران بایستند و با حضور واقعی خود در صحنه مخالفین با اسلام و قانون اساسی و مصوبات مجلس و شورای نگهبان را بر سر جای خود بنشانند و یا به اروپا و امریکا گسیل دارند.

چهره ها دقیقا مشخص شده بود، حنای عوامفریبی‌ها، آزادی‌خواهی‌ها و اسلام‌پناهی‌ها رنگ باخته و با سخنان صریح و کوبنده امام، منافقان از مجاهدان باز شناخته شده بودند.
 
مردم در قالب حزب الله به خیابان‌ها آمده بودند تا تکلیف شرعی خود را در مورد  متخلفین از قانون اساسی و گروهک‌های فاسد، سرمایه‌داران مفسده جو، و آشوبگران به اجرا درآورند. بر موتورها سوار میشد، حرکت می‌کرد، پای می‌کوبید و شعار می‌داد تا منافقان و دشمنان جمهوری اسلامی را در زیر پاهای استوار خود له کند. اما در عین حال از جنگ غافل نبود. به جبهه ها می اندیشید که در آنها یاران همفکرش مردانه می جنگند و شهید می شوند و شعار می دادند:

«ارتشی و سپاهی، دو لشکر اللهی»

حرکت دیروز مردم نشانه یک واقعیت بود، واقعیتی که به هیچروی نمیتوان آنرا انکار کرد. ملت دیروز نشان داد که فرمان رهبر انقلاب را آویزه گوش خود دارد و هر مقامی را که از مسیر اسلام منحرف شود با قیام خود براه راست خواهد کشاند.
 
به بیان دیگر، ملت دیروز با راه پیمائی و شعارهای تند خود نشان داد که رائی که داده است پشیمان است و می خواهد آنرا پس بگیرد. ملت با خروش خود ابراز کرد که رای به شخص نداده، رای به اسلام داده است و مجری قانون اساسی. با بیانی صریح اعلام کرد که شخص پرست نیست و اسلام را می خواهد.

به این شعار توجه کنید:

«همسنگر بختیار، رای ما را پس بیار»
 

در یک تحلیل ساده ریشه های این روی گردانی ملت را تخطی بخشی از مسئولین از چهارچوب قانون اساسی باید جستجو کرد، چرا که شعار دیروز ملت این بود:


 
«مصوبات مجلس مورد تائید ماست». به عبارت دیگر تا وقتی نهادهای قانونی مملکت مورد قبول باشند و در مقابل مجلس سر تسلیم فرود آید، برای ملت فرقی نمی کند که چه کسی مجری قانون اساسی باشد چرا که «قانون برای نفع ملت و جامعه است، برای نفع اشخاص و گروه ها نیست» مهم آنست که فکر دیکتاتوری در مغزها خطور نکند و نباید که روزی که امام برای اسلام احساس خطر کند و کار از نصیحت و موعظه بگذرد.
 

بنظر ما راهی وجود ندارد جز تمکین به قانون و پوزش از کجرویها و انحرافات گذشته. باید که سر تسلیم به قانون فرود آورد که « انبیا برای قانون آمده اند». مردم اسلام را می خواهند و اجرای قانون اساسی را که خونهای شهیدان است و این را در راه پیمائی عظیم ۱۵ خرداد نشان دادند. حضور دائمی مردم در صحنه نشان داده است که این ملت، رهبر خویش را بخوبی شناخته است و از او تبعیت می کند و هرگز هم حاضر نیست احدی را همطراز را با او تلقی کند. به عبارت دیگر اگر به کسانی احترام میگذارد، این نه بخاطر خود آنهاست، بلکه دقیقآ به نسبت حمایت از رهبری است. امامت و رهبری برای ملت ما اصل است و هر کس در مسیر این امامت که در اطاعت از قانون مجلس می یابد، قدم بگذارد مورد احترام و تقدیر مردم است. این ادعائی است که در باره بسیاری از یاران واقعی امام به اثبات رسیده است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
علي
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۹
به نظر من سيد محمد خاتمي امير كبير دوم ايران مي باشد كه آينده گان در تاريخ از اين سيد والا مقام بخوبي ياد خواهند كرد - اگر بعضي ها مخالف او هستند يا آگاهي ندارند و يا حضور خاتمي ضد منافع آنهاست - اما بدانيد حضور خاتمي به منفعت ايران و ايرانيان است - امير كبير هم در زمان خودش خيلي مخالف داشت كه حتي به او سنگ زدند و ايشان را مجبور به كناره گيري و هجرت به كاشان كردند - و حالا در تاريخ ما از او به نيكي ياد مي كنيم - اميدوارم كه ما اشتباه مردم دوره ناصرالدين شاه را دوباره تكرار نكنيم - حمايت از خاتمي براي اينكه دوباره رييس جمهور بشه يعني ساختن دوباره ايران
بهمن
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۵
خدايا روزي را در اين مملکت به ما نشان بده که دور از هر مرده باد و زنده باد همه ايرانيان در کنار هم بر اساس صداقت زندگي کنند
ناشناس
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
خاتمي، مردي براي تمام فصول .
ناشناس
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
باید در مورد هر مساله سیاسی اجتماعی خوب فکر کرد و بعد نظر داد اقای خاتمی درمسیر مردم سالاری مردم ایران نقش موثری داشته در زمان ایشان ازادی بیان نسبی وجود داشت ولی کافی نبود علتش هم روحیه همراه با ترس ایشان بود و به نظر بنده خاتمی توانایی روحی مقابله با یکجانبه گرایی را نداشت در مورد رفسنجانی باید عرض کنم زمان او خفقان بیداد میکرد و تنها روزنامه منتقد یعنی سلام بسته شد در زمان احمدی نژاد با اینکه نقدهای جدی به عملکردش وارد است ولی اگر حرفهایی که اطرافیانش(مشایی) میزنند واقعا مورد قبول قلبی خودش باشد گذشته اش قابل بخشش است زیرا طرح حرفهایی مانند مکتب ایرانی و دوستی با کلیه ملل دنیا مانند و غیره حرف دل ملت ایران است
عامی
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
ما هم یک دوره ای تجربه نفس کشیدن داشتیم . یادش به خیر
1111111
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
خاتمي چه گلي بر سر شما كه دارين ازش تعريف و تمجيد مي كنين زد؟
جز اينكه فساد و فحشا رو گشترش داد؟
فقط خوب حرف زد و همه رو تونست فريب بده و گرنه بريد هزينه سفرهاي خارجيشو يه نگاهي بندازين
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
فساد و فحشا گسترش پیدا کرد؟؟؟؟!!!!!

حادثه کاشمر و خمینی شهر رو مرور کنین و به مضمون " مشت نمونه خروار " بیندیشید

در مورد سفرهای خارجی هم باید عرض کنم شما درست میگید

خاتمی برای سفرهای خارجی هزینه میکرد و در مقابل هزینه هزار برابری که قرار بود بر ملت وارد بشه رو با این سفرها خنثی میکرد
دوست
| |
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
دوست من1111111 شما هزينه سفر خارجيشو اعلام كن شما كه بي سند حرفي پراندي اينم ميتوني. همين پس كه در چند سال خاتمي بود كه ميشد حرف زد و ترس نداشت روي دكه روزنامه فروشيها دو روزنامه مخالف مثل دو برادر با عقايد متفاوت كنار هم مينشستند و به شما اينقدر احترام قائل بودند كه به عنوان انسان خودت انتخاب كني نه زوركي و از ناچاري براي اوقات بيكاري كه الحمدالله روز بروز بيشترم ميشود هرچه دستت آمد بخواني و همه دكه روزنامه فروشي را بگردي فقط از آشپزي و جدول پر است. ضمنا عزيز برادر فساد و فحشا معلول آزادي نيست فقر و بيكاري و ظلم و ستم علتي بزرگتر براي فحشاست واقعا در كوچه و خيابان نميبينيد يا مثل خيلي خوش باوران نشسته ايد منزل و تنها منبع خبرتان در دنيايي كه اطلاعات و خبر قدرت انسانهاست از رسانه ملي!!!و 20:30 اخذ ميفرمائيد
ناشناس
| |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
الان خدا رو شکر شما تونستید فساد و فحشا رو کنترل کنید
آقای خاص هم خیلی کم حرف زد تمام حرف هاشو عملی کرد
ناشناس
| |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
حداقل می دونم بخاطر چند نفر اطرافیانش در مقابل رهبری نایستاد.
منصور
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
درود بر سید بزرگوار خاتمی عزیز. گویی این سخنان مربوط به امروز است. تکرار تاریخ را ببین. کو دیده عبرت بین. مگرمیشودکسی به سیدخداتوهین کندوسزایش رانبیند.
mehdi
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
«بنظر ما راهی وجود ندارد جز تمکین به قانون و پوزش از کجرویها و انحرافات گذشته. باید که سر تسلیم به قانون فرود آورد که « انبیا برای قانون آمده اند». مردم اسلام را می خواهند و اجرای قانون اساسی را که خونهای شهیدان است و این را در راه پیمائی عظیم ۱۵ خرداد نشان دادند. »
این نقل قول ازنوشته بالاست که سی سال پیش نوشته شده است . اگر کس وکسانی که ریگ درکفش نداشته باشند بخواهند منصفانه وشرافتمندانه به این نوشته ومواضع خاتمی در دوران مسولیتش برقوه مجریه مقایسه کنند میبینند که رویهمرفته مواضع همان مواضع سی سال پیش است ، با این تفاوت که مواضع امروز باتوجه به تجربه ودانش اندوخته سی ساله بمراتب دقیق تر وشفاف تر است . ازشعارهای اصلی خاتمی در دوران اصلاحات نهادینه کردن قانون است بود وخاتمی همیشه وحتی امروز مطرح میکند که پایبند به ولایت فقیه درچارچوب قانون اساسیت . یعنی قانون وقانون وقانون وبرابری همه دربرابرقانون . با احترام
رضوي
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
ياد دوران خاتمي بخير ، نه جن گير و رمال بود نه آمارهاي كذايي. نه پالايشگاه منفجر مي شد نه مخالفت با دستور صريح رهبر. با خاتمي خيلي از حقوق خود را فهميديم و در فوتبال به جام جهاني رفتيم و تيم هفدهم جهان بودديم و....
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
جالب بود.
ناشناس
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
ای انتخاب چموش! چرا همه نظرارو نمی زاری؟؟؟؟ ها؟؟؟
JAVAZA
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
تو اول برادریت را ثابت کن

بعد بیا ادعای ارث کن
امیر حسین
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
به نقل از سید محمد خاتمی:به امید روزی که ایران ابادتر وازاد تر داشته باشیم
صبر میکنیم
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
به عمر ما که نمی رسه
ناشناس
| |
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۴
پس خدا رحمتت کنه ناشناس آمریکانشین!
ناشناس
| |
۰۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۵
آقای ناشناس از ایران گمون نکنم به عمر شما هم برسه. چون من 30 ساله هیچ امیدی به بهبود وضعیت ایران ندارم. با این حال امیدوارم همیشه زنده باشی
بابک
|
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
به امید انتخاب دوباره سید عزیز
و به امید اینکه ایرانی با آرامش و به دور از حواشی ببینیم
مسعود
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
محمد خاتمي. كسي كه به خاطر عزت ملي و رشد و توسعه همه جانبه كشورش نبايد در حاشيه بماند. ايران اسلامي به او و افكار بلندش احتياج مبرم دارد.
ناشناس
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
این که می گفتن فتنه گر است . به نظر شما اگر میخواست فتنه کند همان 30 سال پیش با طرفداری از بنی صدر نمی توانست فتنه گری بکند !!!!!!!!
ناشناس
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
اگر یک مرور کلی به عملکرد دول پیش بیاندازیم میبینیم که :
1 - دوره ی آقای موسوی اداره کشور و اقتصاد در زمانیکه ایران مورد حمله نظامی قرار داشت و اداره کشور و این سیاست تنش زدایی این دولت بسیار مورد قیول امام قرار گرفت .
2 - دوره ی اقای رفسنجانی ایران توانست با سیاست رئیس جمهور وقت از نظر نظامی به یک قدرت منطقه ای تبدیل شود بطوریکه همه قدرتها به آن اذعان کردند.
3 - دوره آقای خاتمی ایران در بالاترین حد از روابط بین الملل قرار داشت و از نظر اقتصادی و سیاست بین الملل جایگاه خوبی در عرصه ی آرامش سیاسی و اقتصادی بود
4 - اما دروه آقای احمدی نژاد بهتر است خود قضاوت کنید
***
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
قابل توجه همه دوستان عزیزم ، خاتمی همیشه حرف از قانون زده و واقعا در دوران مسئولیتش پا روی قانون نگذاشت ، بخاطر اینکه حرفشو به کرسی بنشونه مقابل رهبری نایستاد ، حتی حاضر نشد حرف رهبری رو بخاطر اطرافیانش نادیده بگیره. به نظر من بخاطر همین خصلتهای خاتمی بوده مردم اکثرا نظر مثبت بهش دارن.
ایرانی
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
آقا یا خانم sk مرده کسانی هستند که فکر می کنند ملت ایران مردند
ناشناس
|
۰۲:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
انتخاب جان، بنازم به انتخاب‌ات
امیر
|
۰۰:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
همانطور که هفته نامه 9 دی به خاطر توهین به سید محمد خاتمی توقیف شد هرکس به سید ما توهین کند حکمش همین است
پاسخ ها
مسعود
| |
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
مطمئنم خود آقاي خاتمي ناراحت شده ولي راضي به بستن نشريه نبوده اند.
کوروش
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
من از خاتمی خوشم نمیاد،چون مثل موسوی موضعش مشخص نیست.
یکی به نعل میزنه یکی به میخ
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
نه عزیزم خاتمی نمی خواد پا روی ارزشها و قانون اساسی بذاره و درعین حال حرفشم که اکثرش انتقاده می زنه. این که به نعل میخ زدن نیست.
مسعود
| |
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
اتفاقا اين مقاله ثابت مي كنه كه نظرات و آراي آقاي خاتمي نه تنها از سال 76 . بلكه از 30 سال پيش به اين سو يكسان بوده است.
ناشناس
|
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
سید خدا قربون جدت
دیگه امام نیست با ان صداقت و هیبت.
sk
|
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
duste azize nashenas wa baradare khodom aamak .man hamanqadr ke az khatami wa daro dastehash bizaram hezar barabar az mashaei wa bande kathifash bizaram. faqat ahmadi payrowe velayat.
پاسخ ها
سعيد
| |
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
ببخشيد - به جاي عامک جوون کنف کن جوابتو ميدم ! دوست عزيز از کسي متنفر و بيزار نباش و با کامنت علمي و عاقل پسند باعث رشد و تعالي و تنوير افکار عمومي شو . هر وقت ياد گرفتيم شخص پرست نشيم و به ايده و برنامه توجه کنيم حيلي از مسايل حل ميشه . اميدوارم آقاي احمدي پيرو ولايت منظور شما رييس جمهور محترم نباشه - چون ايشون خلاف اين موضوع رو ثابت کردند .
ایمان
|
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
خاتمی همیشه یک سیاست مدار قوی و مردم دوست بوده -هست-وخواهد بود وهیچکس نمیتواند از محبوبیت این سید بزرگوار باگفتن چرت و پرت در مورد ایشان بکاهد درود بر خاتمی
ناشناس
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
یادش بخیر.. همون چند سال که رییس جمهور بودی یه کم زندگی کردیم
علی
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
خاتمی مرد است مثل اینها نامرد نیست یک روز ولایی ویک روز جن گیر وروز دیگر ...باشد
ناشناس
|
۲۱:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
سید دلمون واست تنگ شده
عامک
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
دقت کنین که چه میکنه این ماه خرداد که 80 درصد حرفها و اتفاقات انقلاب چه بعد از انقلاب چه قبلش توش بوده قدر خرداد رو بدونیم هم قبلی هاشو هم بعدی هاشو
پاسخ ها
مهران
| |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۵
من به خرداد پر از حادثه ایمان دارم.
ناشناس
|
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
درود بر سید بزرگوار خاتمی عزیز. گویی این سخنان مربوط به امروز است. تکرار تاریخ را ببین. کو دیده عبرت بین؟
داود فرهی
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
هنوز هم قانون مند ترین رجل سیاسی ایران سید محمد خاتمی است چون بقیه که از عدالت ودموکراسی و ازادی حرف میزنند همه تو زرد از اب درامدند و با حفظ رودروایسی اطرفیان را میک.بند ولی حالا معلوم شد خطا کار بزرگ کیست
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
حرف حق همیشه طرفدار داره ، ایول خوب اومدی
ناشناس
| |
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۵
بخواب بابا لاحاف یخ کرد
یاران
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
ای خاتمی پاینده باشی
دوست داریم
sk
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
aghaye khatami shoma yek mordeye siyasi bish nistid behtar hast dar kare zendeha dekhalat nakonid.rouhetan ghariqe rahmat bad.amin
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
حتما زنده های سیاسی از نگاه جناب "اس کا" عبارتند از: مشایی، بقایی، رحیمی و ا......
عامک
| |
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
قسم حضرت عباستو باور کنم یا دم خروسو عزیز دل برادر اگه دقت کنی این مطلب مربوط به سی سال پیشه که ایشون هنوز به قول شما مرده سیاسی نبود
ناشناس
| |
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
AGAR MOREH SIASI HASTAND PAS SHOMA CHERA NARAHAT HASTI,YEK NEGAHI BE NAZARAT MARDOM BOKON TA BEBINI KY MORDAS VA KY ZENDEH,JADOGARI NIST
ناشناس
| |
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
شما که خیلی خیلی پرتی! نفهمیدی که این مال ۳۰ سال پیش است!
ناشناس
| |
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
بوی گند انحرافی میدی
ناشناس
| |
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
مخالفين خاتمي اينطور مشخص ميشن . ايشون حتي تاريخ مقاله رو هم نخوندن!!
خودش
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۱
بازرگان، بني صدر ،باهنر ،هاشمي ،خاتمي و اينم كه از احمدي نژاد
آقا جان از من به شما نسيحت تو اين كشور به فكر رياست جمهور شدن نباش
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
نصیحت میکنم نسیحت را نصیحت بنویس
ناشناس
| |
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۲
نسیحت نه نصیحت
خودش
| |
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
با تشکر از تذکر کاملا به جای هم وطن خوبم
امیر علی
| |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۰۳
آقا دستت درد نکنه، گره کار رو باز کردی با اشاره به غلط املایی ایشون. مونده بودم چه خاکی تو سرم بریزم.