صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۸۸۹۵۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۶ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۵
یک پژوهشگر ریسک گفت: اقتصاد در آستانه سکته مالی قرار دارد و چک‌های برگشتی گواه قریب الوقوع بودن سکته مالی در اقتصاد است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محمدحسین ادیب در خصوص وضعیت نقدینگی در کشور گفت: در اسفند ماه برای اولین بار یک منتقد از رسیدن نقدینگی به هزار هزار میلیارد تومان سخن گفت و مقام پولی ضمن تکذیب، آن منتقد را به احتیاط خطابه‌ای دعوت کرد اما اکنون نقدینگی 60هزار میلیارد تومان از هزار هزار میلیارد تومان  بیشتر شده است.  نقدینگی در ابتدای دولت احمدی‌نژاد 68 هزار میلیارد تومان بود و فقط طی چند ماه اخیر رشد نقدینگی بیش از دوره مظفرالدین شاه تا آغاز ریاست احمدی‌نژاد بوده است. آیا اقتصاد ایران طی چند ماه، به‌اندازه دوره مظفرالدین شاه تا آغاز ریاست جمهوری احمدی‌نژاد سود تولید کرده است؟

وی با اشاره به اینکه اقتصاد بخش خصوصی از ریل خارج شده است ادامه داد: سهم درآمدی دولت از صادرات نفت، میعانات و فرآورده نفتی با توجه به دو برابر شدن حجم صادرات، در سال جاری 42 هزار میلیارد تومان و چک‌های برگشتی فقط طی سه ماه ابتدایی سال 95 حدود 30 هزار میلیارد تومان بوده که گواه آن است اقتصاد بخش خصوصی از ریل خارج شده است. اینکه حجم چک برگشتی طی سه ماه نزدیک به درآمد صادرات انرژی دولت باشد گواه ورود اغتشاش در مناسبات مالی جامعه است.

این کارشناس اقتصادی افزود: رشد نقدینگی طی چند ماه اخیر، معادل مشروطه تا سال 1384، گواه خروج سیاست‌های مالی از کنترل است.  چک‌های برگشتی گواه قریب الوقوع بودن سکته مالی در اقتصاد است.

وی با ارائه چشم‌اندازی هشدارآمیز از آینده گفت: رشد نجومی نقدینگی به‌زودی با یک سکته مالی بر اثر افزایش نرخ ارز پایان می‌یابد. همه سودی را که بانکها از ابتدای دوران روحانی به سپرده پرداخت کرده‌اند به‌زودی با افزایش نرخ ارز پس گرفته می‌شود. اگر نقدینگی به دلار محاسبه شود نصف شدن ارزش نقدینگی به دلار قریب الوقوع بودن رخداد پیش رو است. رشد چک‌های برگشتی نیز، معامله نقدی را جایگزین فروش مدت‌دار می‌کند.
منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
نفت می‌فروشیم و به جای پول نفت قطعات منفصله انواع اتومبیل و لوازم خانگی و پوشاک و خوراکی و ... وارد میکنیم و در داخل مونتاژ میکنیم که تمامی این به ظاهر تولیدات صنعتی تمام آنها غیر سرمایه ای بوده و فقط مصرف داخلی دارند و به هیچ میزانی قابل صادر کردن نیستند .
این یعنی خروج دارایی های یک ملت از کشور .
ناشناس
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
اگر به طور کلی اقتصاد جامعه را به چهار گروه خدماتی و تولیدی و دلالی و بازاری تقسیم کنیم ، متاسفانه به جرات میگویم ۹۰ درصد اقتصاد ایران دلالی و بازاری است .
با توجه به اینکه اقتصاد تولیدی و خدماتی ، در حقیقت پیش نیاز و پشتوانه واقعی اقتصاد بازاری و دلالی است ، میتوان دریافت که اقتصاد ایران در واقع رو به موت است .