دانشمندان
فرانسوی موفق شدند با استفاده از ترکیبات طبیعی معطر تمایل افراد به
غذاهای پر کالری را کاهش و تمایل به غذاهای کم کالری را افزایش دهند.
به
گزارش انتخاب و به نقل از دیلیمیل، دانشمندان فرانسوی با استفاده از
ترکیبات طبیعی معطر، مغز انسان را برای انتخاب غذای ساده به جای غذای مملو
از شکر و چربی فریب دادند.
محققان با تولید
مولکولهای طبیعی معطر و افزودن آن در غذاهای کم کالری، فرایند تشخیص مغز و
افزایش اشتها را به اصطلاح هک کردند. با این روش افراد با خوردن غذاهای کم
کالری هم از لذت غذاهای آماده، شیرین و پرچرب محروم نمیشوند و هم با
دریافت غذای کم کالری وزن اضافی را کاهش میدهند.
ترکیبات
معطر طبیعی کاربرد بسیاری دارند، بهطوریکه میتوان آنها را به غذاهای
معمولی و سالم اضافه کرد تا میل به مصرف افزایش یابد، همچنین این مواد را
میتوان با غلظت بیشتری به غذاهای پرچرب و خیلی شیرین اضافه کرد تا مردم از
خوردن آنها امتناع کنند.
روش معطرسازی غیرواقعی
مواد غذایی همچنین لذت خوردن غذاهای خوشمزه و شیرین را دوباره به بیماران
دیابتی باز میگرداند و به آنها کمک میکند تا بدون نگرانی از دریافت قند
هرچه میتوانند غذای شیرین غیرواقعی میل کنند.
محققان
فرانسوی همچنین دستگاه مکمل این فناوری را تولید کردند که با انتقال بو و
مواد معطر طبیعی به غذاهای سالم و کم طرفدار، آنها را پر روغن، حاوی شکر و
نمک برای مغز جلوه میدهد.