صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۸۸۵۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۸ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۵
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به عملکرد این رشته در المپیک ریو، گفت: بعنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ کشتی، تقاضا دارم نقد عملکرد فنی موجب نشود جایگاه فنی و افتخارات محمد بنا فراموش شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: به عنوان مسئول فدراسیون کشتی، از مردم عزیز ایران که با همه دغدغه های خود با عشق و علاقه فراوان با قلبشان در لحظه لحظه نبرد سنگین دلاوران تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران با حریفان سرسخت خود در کنار ورزش ملی کشور، کشتی، بوده اند، بسیار سپاسگزارم.، صادقانه می گویم که ما با تمام وجود "بودن" شما را  در کنار خود احساس می کردیم.

وی ادامه داد: از تمامی پیشکسوتان و بزرگان کشتی بویژه اعضای محترم شوراهای فنی تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی، روسای هیات های کشتی استان ها، خانواده های محترم قهرمانان تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی کشور، مربیان سازنده این قهرمانان، حامیان مالی تیم های ملی، تمامی کادرهای اجرایی سازمان مدیریت کشتی کشور، اعم از داوران، کارکنان اداری و خدماتی، و سایر عزیزانی که در مسیرآماده سازی قهرمانان تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران، برای حضور در رقابت های المپیک برزیل، نهایت کمک و همکاری لازم را برای کسب افتخاری ملی داشتند، سپاسگزارم.

رییس فدراسیون کشتی افزود: همچنین از مسولان و اهالی محترم رسانه شامل رسانه ملی، خبرگزاری ها و روزنامه ها که همواره در کنار ورزش ملی کشور قرار داشته اند،  قدردانی می کنم. قطعا تلاش های  این عزیزان در انعکاس اخبار کشتی در رقابت های المپیک ریو،  و صبوری و همراهی ایشان به دلیل محدودیت های موجود برای همکاری کامل کادرهای فنی و کشتی گیران، قابل احترام و قدردانی است.

خادم تصریح کرد: از کادرهای  فنی تیم های  ملی کشتی آزاد و فرنگی کشور و قهرمانان ارزشمند این دو تیم که همه تلاش خود را برای کسب افتخار در المپیک برزیل بکار بستند و در مجموع یکی از نتایج برتر تاریخ حضور تیمهای  ملی کشتی  ایران در رقابت های المپیک را رقم زدند، تشکر می کنم.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد کسب دو مدال برنز تیم ملی کشتی فرنگی در رقابتهای المپیک ریو اظهار داشت: همه مردم عزیز ایران بخوبی می دانند که حضور در مسابقات بزرگ، همیشه با موفقیت مورد انتظار همراه نیست. فراز و نشیب در ورزش قهرمانی، بخشی از ذات ورزش قهرمانی است و بزرگترین مربیان و قهرمانان ورزش در جهان نیز این فراز و فرود را تجربه می کنند. در این مدت محمد بنا و قهرمانان تیم ملی کشتی فرنگی، برای آماده سازی لازم با تمام توان زحمت کشیدند.

وی افزود: قهرمانان تیم ملی کشتی فرنگی ایران، فرزندان بزرگ  و افتخار آفرین تیمهای ملی کشتی ایران در حال حاضر بوده و هستند. آنها تمامی آبروی خود را به میدان مبارزه آورده بودند. اعضای شورای فنی تیمهای ملی کشتی فرنگی نیز تلاش کردند، بدلیل شرایط خاص تیم ملی کشتی فرنگی که در سه وزن فاقد سهمیه المپیک بود و برنامه های فنی فشرده ای را باید با حضور در رقابتهای گزینشی، جام جهانی کشتی فرنگی، و تورنمنت های آماده سازی دنبال می کرد، نهایت همکاری را حتی با گذشتن از نظرات فنی خود با کادرفنی تیم ملی داشته باشند.

وی ادامه داد: مطمئن هستم با ارزیابی دقیق اعضای شورای فنی، و برداشت های فنی سرمربی تیم ملی از وضعیت تیم در المپیک، بزودی سرمایه های ارزشمند کشتی فرنگی برای کسب افتخارات بزرگ، مجدداً سازماندهی خواهند شد.

خادم تاکید کرد: محمد بنا یکی از سرمایه های فنی بزرگ ورزش کشور، یک مربی حرفه ای و سرمربی باغیرتی است. ضمن احترام به تمامی نظرات پیشکسوتان و کارشناسان محترم کشتی فرنگی کشور، بعنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ کشتی، تقاضا دارم نقد عملکرد فنی موجب نشود جایگاه فنی و افتخارات این سرمربی عزیز فراموش شود.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد برنامه های آینده کشتی کشور گفت: معتقد هستم که به لطف خدا و حمایت عموم مردم عزیز ایران از ورزش ملی کشور، کشتی ایران می تواند همیشه  جایگاه خود را بعنوان مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی در مسابقات المپیک و جهانی حفظ نماید، در صورتی که ضمن تنظیم و اصلاح دائم "سیستم بسترسازی" (برای شناسایی و پرورش استعدادهای بالقوه در سنین پایه)، سیستم کارگاه های فنی (برای شناسایی و پرورش استعدادهای برتر در رده سنی جوانان و امید) و سیستم گلخانه ای ( برای پرورش برترین استعدادهای فنی در هر وزن در رده سنی بزرگسالان) در قالب ساختار فنی مشخص، الزام به اجرا قانون "فرآیند انتخابی تیم های ملی کشتی کشور " متناسب با برنامه های بین المللی هر سال، با نهایت جدیت در سازمان مدیریت کشتی ایران دنبال شود.

وی افزود: فرآیند انتخابی تیم ملی باید هر سال باتوجه به شرایط رقابتهای اصلی (المپیک - جهانی- بازی های آسیایی- جام جهانی - آسیایی) در تقویم جهانی آن سال تنظیم شود. بر این اساس باید حضور کشتی گیران واجدشرایط در مسابقات انتخابی تیم های ملی بعنوان اصل اول، و توجه به سایر ویژگی مورد نظر فرآیند(عملکرد کشتی گیر در میادین خارجی، نظم اخلاقی و آمادگی فنی- جسمی- روانی) بعنوان اصول جانبی، مبنای ارزیابی مدعیان هر وزن  برای پوشیدن پیراهن تیم ملی در هر سال فنی محسوب شود.

خادم ادامه داد: از این راه می توانیم سال به سال، ضمن افزایش تدریجی توان فنی تیمهای ملی خود، در مسابقات بزرگ جهانی و المپیک نیز، همیشه  ترکیبی از قهرمانان جوان و با تجربه را، در تیمهای ملی کشتی فرنگی و آزاد بزرگسالان  داشته باشیم. باید توجه داشت گرچه رعایت این قانون ممکن است بعضاً هزینه های سنگینی نیز به لحاظ فنی برای کادرهای فنی تیمهای ملی در مسابقات بزرگ و مهمی چون مسابقات المپیک و جهانی داشته باشد، اما در نهایت به سود منافع ملی کشتی ایران در عرصه های بین المللی خواهد بود.

وی تصریح کرد: رعایت این قانون کلیدی، باید اصل مهم و محوری تشکیل تمامی تیم های ملی کشتی در تمامی رده های سنی در کشور باشد. پایبندی به این قانون موجب می شود،" امید " در میان جوانان مستعد کشتی کشور، برای دستیابی به عناوین بزرگ کشتی در جهان، همواره زنده بماند و از دل رقابت داخلی، میان استعدادهای برتر کشتی ایران در هر وزن، ستاره های متعددی  همیشه در آسمان کشتی ایران و جهان بدرخشند.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد عملکرد این تیم در رقابت های المپیک ۲۱۰۶ ریو اظهار داشت: لازم می دانم بعنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در المپیک، نگاه کلی به عملکرد کشتی گیران تیم ملی کشتی آزاد نیز داشته باشم. ابتداء از اعضای محترم شورای فنی تیم های ملی کشتی آزاد کشورکه در روند انتخاب و آماده سازی تیم ملی کشتی آزاد بیشترین هدایت و حمایت ممکن را اعمال داشتند، تشکر می کنم. از مربیان و سایر همکاران عزیزم ( کادر سرپرستی و پزشکی)که شاهد زحمات بی دریغ و شبانه روزی آنان بوده ام، و نیز قهرمانان زحمتکش تیم ملی کشتی آزاد که تمرینات طاقت فرسایی را برای کسب افتخار در المپیک برزیل تحمل کردند، سپاسگزارم.

وی ادامه داد: اما اگر چه داشتن بهترین عملکرد در بیست سال اخیر در این رویداد بزرگ و میزان رضایتمندی نسبی مردم عزیز ایران از این عملکرد در المپیک برزیل، می تواند ملاک ارزیابی قلمداد شود، اما انتظار من از فرزندانم در تیم ملی کشتی آزاد، بیش از اینها بوده و هست.

در ادامه اظهارات رئیس فدراسیون کشتی آمده است:

مطمئن باشید؛

- زجر و رنج رضا یزدانی در تمرینات با پایی مصدوم و درد جانکاه ناشی از تضییع حق او

- شعور و کلاس فنی برتر حسن رحیمی در کشتی جهان، بهمراه شخصیت مهربان، برادروار و محوری او در جمع  اعضای تیم ملی

- اندیشه و غیرت کمیل قاسمی در نبرد با حریفانی که حدود پانزده کیلو از او سنگین تر بودند، بهمراه شخصیت مقید ، صبور  و متین او در مواجهه با مشکلات

- شجاعت و دلاوری ... و دلاوری.... و دلاوری حسن یزدانی که باهماهنگی کادر فنی در مدت ۱۰ماه از جایگاه نفر دوم مسابقات جهانی امریکا در وزن ٧٠ کیلو ، باصعود به یک وزن بالاتر (٧٤ کیلوگرم) به جایگاه نفر اول المپیک دست یافت ، بهمراه پاکی و اعتقادات راسخ این فرزند عزیز برای مردم ایران فراموش نشدنی است.

همچنین استقامت ، زحمت و رنج فراوان جوان نجیب کشتی ایران، علیرضا کریمی در تمرینات و ضعف ناشی از نجابت بیش از حد و فقدان جنگندگی لازم او  بر روی تشک  و نیز ذوق و زحمات فراوان میثم نصیری برای آماده کردن خود برای حضور در  المپیک و بی تجربگی و فقدان تمرکز  ناشی از عدم سابقه حضور در میادین بزرگ از ضعفهای قابل مشاهده در مسابقات المپیک برزیل محسوب می شود که امیدوارم این قهرمانان عزیز از هم اکنون با مشورت کادر فنی و مربیان مربوطه، برای رفع آنها چاره اندیشی کنند.

خادم در پایان گفت: در پایان به تمامی مردم عزیز، پیشکسوتان، مدیران، مربیان، داوران، دست اندرکاران و قهرمانان کشتی کشور اعلام می کنم؛ از امروز، برنامه ریزی برای حضور شایسته و قدرتمند تیم های ملی کشتی ایران در  المپیک ٢٠٢٠ "توکیو " آغاز شده است.

منبع: مهر