صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۸۱۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۵ - ۲۶ تير ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک عضو هییت رییسه کمیسیون امنیت ملی معتقد است اطلاع رسانی به مردم درباره کشف و خنثی‌سازی اقدامات تروریستی به آنها هوشیاری می‌دهد و برای ایجاد نگرانی در جامعه نیست.
 
به گزارش انتخاب، محمدجواد جمالي نوبندگاني با اشاره به خنثي سازي چند اقدام تروريستي در چند ماه اخير توسط نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي کشور، ضمن تقدير از سربازان گمنام امام زمان ((عج)، گفت: منطقه ما علاوه بر نا امني که گروه هاي مختلف تروريستي در آن ايجاد مي‌کنند، تحت فشار دشمنان و بدخواهان غربي نيز قرار دارد.
 
وي ادامه داد: کشور ما در دهه 60 بيشترين قرباني تروريسم را داد و بسياري از مردم، مسئولين و ائمه جمعه توسط گروهک‌هاي تروريستي به شهادت رسيدند. در عين حال زمان جنگ تحميلي نيز مواردي هواپيماربايي داشتيم که با تقويت سيستم‌هاي اطلاعاتي در کشور، سال هاست شاهد چنين مواردي نيستيم.
 
نماينده فسا در مجلس خاطر نشان کرد: در حال حاضر برخي معتقدند اعلام خنثي شدن اقدامات تروريستي در کشور ايجاد نگراني مي کند و نبايد مطرح شود و برخي مي گويند که اگر اعلام نشود مردم از خطرات در کمين خود اطلاع پيدا نمي‌کنند. بنابراين تشخيص اعلام اين موارد بسيار ظريف و حساس است.
 
جمالي همچنين تاکيد کرد: موارد اعلام شده توسط دستگاه هاي اطلاعاتي نيز تمام کشف و خنثي هاي انجام شده نيست و فقط شمه‌اي از آنها گفته مي‌شود تا مردم از خطرات باخبر باشند. بنابراين اطلاعاتي که در اين زمينه به مردم داده مي‌شود فقط براي هوشياري آنها است نه ايجاد رعب و نگراني و مردم باید در این زمینه هوشیار باشند.
 
اين عضو هيات رييسه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس ادامه داد: امروزه مي‌بينيم که کشورهايي همچون عربستان، مصر و بحرين در پاريس رسما از تروريسم حمايت کردند و آرزو دارند حتي شده يک انفجار کور در کشور ما رخ دهد تا بگويند ايران هم در نا امني است.
 
وي در خصوص راهکارهاي مقابله با پديده تروريسم نيز گفت: ابتدا جامعه بين الملل و مدعيان مبارزه با تروريسم بايد به طور شفاف مخالفت خود را با هرگونه نيروي تروريستي اعلام کند، نه فقط زماني که خود به دام انها گرفتارشدند بلکه بايد يک محکوميت يکپارچه عليه تروريسم به هر شکل و در هر کشوري اعلام شود.
 
اين نماينده مجلس دهم با اشاره به اینکه قطع منابع مالي گروه هاي تروريستي نيز بايد در دستور کار کشورها قرار گيرد، خاطرنشان کرد: بسياري از کشورها از طريق پولشويي در بانک ها و درآمدهاي نفتي خود اين گروه ها را تغذيه ميکنند.
 
جمالي با اشاره به فضاي تبليغاتي موجود براي گروه هاي تروريستي تصريح کرد: بايد فکري هم براي منابع تبليغاتي تروريست ها کرد. بسياري از آنها اکنون در شبکه هاي بين المللي و ماهواره اي و فضاي مجازي تريبون دارند.
 
وي همچنين به فعاليت تروريسم فرهنگي و اقتصادي اشاره کرد و افزود: در داخل کشور نيز دستگاه ها و بخش هاي مختلف بايد با کمک مردم در مقابل تروريسم ايستادگي کنند و بدانيم تروريسم به عرصه هاي مختلف ديگر کشورمان همچون بخش اقتصادي و فرهنگي نيز حمله مي‌کند.
 
اين عضو هيات رييسه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تاکيد کرد: تمام کشورها بايد اين درک را داشته باشند که نتيجه حمايت از تروريسم اين است که نهايتا روزي يقه خودشان را هم مي‌گيرد چون تروريسم فقط و فقط به فکر ايجاد نا امني است.