صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۷۶۷۵۳
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۶ - ۰۱ تير ۱۳۹۵
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: شکست خوردگان انتخابات ریاست جمهوری سال92 از همان هفته‌های آغاز به کار دولت یازدهم اتاق‌های فکر برای تخریب دولت را به طور هدفمند و منسجم تشکیل دادند.

محمدجواد حق‌شناس در مورد تخریب‌های منتقدان علیه دولت یازدهم، گفت: بحث حمله به دولت بدون توجه به توانمندی ها و نقاط قوت آن، اتفاقی بود که از همان روزهای اول انتخاب آقای روحانی به عنوان رییس جمهور  در سال 92 آغاز شد و به نوعی با سازمان دهی قوی، منسجم و با استمرار هم صورت گرفت لذا موضوع تخریب دولت امر تازه و اتفاق جدیدی محسوب نمی شود.

 وی در پاسخ به این سئوال که این تخریب‌ها از سوی چه افرادی مدیریت می‌شوند، اظهار کرد: فکر می‌کنم این روند از آغاز، دارای هدف و ساختار مشخصی بود. به نظر می رسد افرادی که در انتخابات سال 92 خودشان را آماده کرده بودند دولت را در اختیار بگیرند ولی موفق نشدند احساس کردند باید کاری کنند که دولت 8 ساله نشود و با طرح یک دوره ای شدن دولت آقای روحانی، پروژه تخریب علیه دولت را کلید زدند.

حق شناس همچنین در خصوص اظهارات آقای نوبخت مبنی بر تشکیل اتاق های فکر برای حمله به دولت گفت: متاسفانه دولت در حوزه محافظت و حراست از خود کم کاری و تعلل کرد. همانطور که گفتم این اتاق های فکر از همان هفته آغاز کار دولت یازدهم شکل گرفته بود و هیچ گاه هم دست از تخریب نکشیدند. متاسفانه من در این رابطه و در خصوص حفاظت دولت از خود، نمره خوبی به دولت یازدهم نمی دهم.

این استاد علوم سیاسی دانشگاه در خصوص اقداماتی که دولت باید برای مقابله با این تخریب ها انجام دهد بیان کرد: انتظارات مردمی که پای صندوق های رای رفتند و به آقای روحانی رای دادند این است که دولت تا پایان 4 سال کار خود به وعده هایی که داده است جامعه عمل بپوشاند. شاید یکی از کارهایی که دولت می توانست با انجام آن از حجم تخریب ها بکاهد و به وعده های خود نیز عمل کند دادن گزارش عملکرد به مردم بود؛ متاسفانه این وعده رییس جمهور به طور تمام و کمال محقق نشد. مردم انتظار شفافیت در عملکرد دولت‌ها را دارند؛ اگر تا به امروز این امر آنطور که باید اتفاق نیفتاده است از امروز دولت باید بکوشد تا گزارش عملکرد ارائه دهد و تلاش های خود را در طول این 3 سال بازگو نماید.

این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین در رابطه با اقداماتی که در یک سال مانده به پایان کار دولت یازدهم از سوی دولت باید انجام شود خاطر نشان کرد: در این مدت باید ساز و کاری ایجاد شود تا وعده های داده شده توسط رییس جمهور بازخوانی شود. آقای رییس جمهور نیز مرداد ماه در سالروز تحلیف خود به همراه وزرا و مدیران ارشد دولت گزارش عملکردی جامع از اقدامات خود در این 3 سال ارائه دهند تا اگر جایی هم نتوانسته بودند به وعده هایشان عمل نمایند دلایل آن مشخص باشد؛ مانند اتفاق خوبی که در مورد موضوع انتشار فیش های حقوقی مدیران افتاد و آقای نوبخت نیز به این خاطر از مردم عذرخواهی کرد.

وی در پایان مهمترین نقطه قوت دولت را برجام دانست که با تمام مخالفت های داخلی و خارجی با حمایت مردم و رهبری به سرانجام رسید؛ حق شناس اما تک ساحتی کردن و پیوند دولت تنها به پرونده هسته ای را از نقاط ضعف کارنامه دولت یازدهم برشمرد که همواره منتقدان قسم خورده دولت  از آن به عنوان ابزاری برای حمله به دولت استفاده کردند.