صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۶۷۷۴۱
تعداد نظرات: ۱۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵
حمید رضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا، در گفتگو با «انتخاب»؛
حمیدرضا ترقی فعال سیاسی اصولگرا معتقد است لاریجانی همچنان با برخی از اصولگرایان اختلاف نظر دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حمیدرضا ترقی فعال سیاسی اصولگرا معتقد است لاریجانی همچنان با برخی از اصولگرایان اختلاف نظر دارد.

عضو ارشد حزب موتلفه، در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی «انتخاب» درباره دلیل عدم شرکت لاریجانی در جلسات پیش از انتخابات اصولگرایان و حضور اخیر او در این نشست ها گفت: انتخابات و لیستی که ارائه می‌شود طبیعتا مبتنی بر یک سری سیاست‌هایی بود که خود اصولگرایان آن را تنظیم و طراحی می‌کردند و چون سیاستشان این بود که در قم کار را به خود جامعه مدرسین واگذار کنند و دخالتی در حمایت یا عدم حمایت نامزدها نکنند، بر آن اساس در لیست اصولگرایان در سراسر کشور اشاره‌ای به قم نشده است.

وی ادامه داد: نظر اصولگرایان نسبت به آقای لاریجانی تفاوت خاصی پیدا نکرده است. بعد از انتخابات به طور طبیعی نمایندگان اصولگرا چه در لیست باشند چه در لیست نباشند و حتی به صورت مستقل وارد شده باشند از نظر ما اصولگرا هستند. اقتضای شرایط محلشان یا شهرستانشان ایجاب میکرد که به صورت مستقل رقابت انتخاباتی داشته باشند. لذا من فکر میکنم که آمدن آقای لاریجانی به این جلسات یا در لیست قرار نگرفتن ایشان در دور اول انتخابات همه مبتنی بر یک سیاست از سوی اصولگرایان بوده است.

ترقی تاکید کرد: اختلاف نظر بین بعضی از گروههای اصولگرا با آقای لاریجانی وجود داشته، الان هم وجود دارد اما این اختلاف سلیقه یا اختلاف در روش ها مبنایی برای انشقاق نبوده است. اصولگرایان نقد همدیگر می‌کنند. بعضی از گروه‌ها از جمله پایداری‌ها اختلاف‌نظر بیشتری با لاریجانی داشتند که آن ریشه‌اش در بحث برجام است، البته این ها از مدت ها قبل با هم اختلاف داشتند.

ترقی تصریح کرد: به نظر من، اختلاف نظر همه جا بد نیست و از آن می توان تحلیلی به دست‌ آورد.

این عضو حزب موتلفه درباره ریاست مجلس گفت: مواضعی که آقای لاریجانی در چند جلسه اخیر گرفتند خیلی قوی، جامع، جوانب‌نگر و خوب بوده است. این روی بیش از 180 نفر نماینده اثر گذاشته و تقریبا این افراد از آقای لاریجانی اعلام حمایت کردند. همین موضوع نشان دهنده این است که اکثریت مجلس با توجه به اینکه تجربه‌ای برای حضور در مجلس ندارند باز هم نظرشان بر استفاده از تجربیات آقای لاریجانی برای مدیریت مجلس است.

وی درباره شخصیت اقای عارف گفت: آقای عارف هم شخصیت معتدل و منصف و خوبی است اما چون تمرین مدیریت مجلس را نکرده الان قابل ارزیابی نیست که بگوییم وضعیت ایشان چگونه است. ایشان تعدادی در مجلس طرفدار دارد. در بین ارزیابی‌هایی که شده به نظر میرسد گرایش دولت و نماینده ها بیشتر به سمت آقای لاریجانی است. باز هم تصمیم با خود مجلس است ممکن است ظرف این چند روز نظراتشان عوض شود. 

وی در پاسخ به این سوال که ورود احمدی نژاد به عرصه قدرت را چطور می بیند؟ گفت: قبل از پاسخ به این سوال بگویم که موقعیت آقای احمدی نژاد در کشور را نمی‌توانیم انکار کنیم. مردم شهرهای کوچک روستاها و بدنه جامعه نقاط مثبت و خدمات آقای احمدی نژاد را فراموش نکردند و به یاد دارند. 

ترقی درباره موضع اصولگرایان نسبت به احمدی نژاد گفت: اختلافی که اصولگرایان با آقای احمدی نژاد دارند بر اساس خواست عموم مردم یا ارزیابی خاص عموم مردم نبوده است. در همان زمان هم که اصولگرایان با آقای احمدی نژاد اختلاف داشتند موقعیت مردمی و پایگاه اجتماعی آقای احمدی نژاد را میدانستند منتها مشکل اصولگرایان مشکلی است که تا رفع نشود دیدگاهشان نسبت به آقای احمدی نژاد تغییر نخواهد کرد هر وقت آن مشکل حل بشود میتواند تغییر پیدا میکند ولی تا وقتی آن مشکل باقیست من فکر نمیکنم که اصولگرایان از آقای احمدی نژاد حمایت کند.

وی در پاسخ به سئوال «انتخاب» در مورد ماهیت این مشکل، گفت: در زمان خودش خواهم گفت. مشکل که یکی و دو تا نیست.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
بعضی از این باصطلاح اصولگراها از احمدی نژاد باج و پست و امتیاز میخواستند و میخواهند و خوشیختانه مردم فهیم ایران هم این نکات را بخوبی درک کرده اند و درواقع نیازی به حمایت برخی رانتخواران نیست
ناشناس
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
وقتی در جریان دادگاه روزنامه سلام و برای بستن آن روزنامه و به زمین زدن مسئولش جنابعالی کنار دست احمدی نژاد نشسته بودید و کار را به انجام رساندید، آن موقع احمدی نژاد خوب بود.
فارض
|
۰۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
جناب ترقى، صادقانه خدمتتان عرض كنم كه : حضور چهل ساله شما در عرصه سياسى باعث نااميدى اكثر جوانان شده است لطفاً ميدان را به شايستگان سپرده و به فكر بازنشستگى باشيد
بهادر
|
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
جناب ترقی زمانی که در قم به طرف اقای لاریجانی لنگه کفش پرت کردند برجامی در کار نبود.
برفک
|
۱۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
با یک مطالعه و بررسی گذرا میشه متوجه شد علاوه بر محقق نشدن وعده های انتخاباتی آقای احمدی نژاد در هر دو دوره، نتایج ریاست جمهوری ایشون، آنچه در ظاهر پیداست اونقدر به این کشور و مردمش آسیب رسوند که تا سالهای سال همچنان ادامه خواهد داشت.
ناشناس
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
اقای احمدی نژاد به هیچ وجه تایید صلاحیت نخواهد شد . اگر هم بشود تعداد رای لازمه را نخواهد داشت. احساسی نباید نظر داد. باید واقعیات عملکرد و دیدگاه های ایدئولوژیک وی و مشایی را دید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
خدا کنه تأیید بشه تا به سرنوشت پدربزرگ های اصولگرا و پایداری دچار بشه
حالا افرادی در تهران هستند که پیش خودشون میگن کاش مثل سید حسن خمینی تأیید نشده بودیم
فرهنگی
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
ضمن احترام برای اصول گرایان در انتخابات 96 اگر احمدی نژاد حضورداشته باشد نیازی به حمایت اصول گرایان مرکز کشور نیست احمدی نژاد حزبی و جناحی کار نمی کند بلکه او به مردم خدمت می کند
پاسخ ها
وطن دوست
| |
۲۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
مردم مورد نظر محمود بستگان و خانوده انان در سفر هاي توريستي خارجي بخصوص امريكا و مردم بوليوي مادر مرحوم چاوزا
ناشناس
|
۱۹:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
چه جالب حرف می زنند و چه اعتماد به نفسی هم دارن

ماشالا
علی سجده
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
ریشه مخالفت جبهه پایداری با لاریجانی بیش از مساله برجام است.
احمدی نژاد بدون حمایت اصولگرایان چیزی در حدود 8 تا 10 میلیون رای دارد.
اهوازی
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
اقای ترقی حالا هی مرتب میگم بعنوان اصولگرایانی که در متن مردذم هستیم به احمدی نژاد رای میدهیم شماها بعنوان بزرگان اصولگرا چیزی دیگری می گیید ولی ما کاری به بزرگان اصولگرا نداریم و به احمدی نژاد رای میدهیم.
ناشناس
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
ازم تکرار میکنم احمدی نژاد احتیاجی به شمااا نداره .صدقه سر احمدی نژاد 8 سال اصولگرا ها وزیر بودن