صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۶۱۴۹۰
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۲۳ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۵
سوئینگ افزود: نگرانی دیگر من از این است که شمار زیادی از آوارگان در آنجا (یونان) هستند که در هیچ یک از چارچوب‌های قانونی بین المللی قرار نمی گیرند و در این طرح به آنها بی توجهی شده است. نگرانی ما از این است که باید همزمان به نیازها و آسیب پذیری این گروه نیز توجه شود. بنابراین ما با اوضاع دشواری روبرو هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 مدیر سازمان بین المللی مهاجرت گفت اروپا باید بحران آوارگان را از قبل پیش بینی می کرد.

به گزارش انتخاب به نقل از  سی ان ان، "ویلیام لیسی سوئینگ،" مدیر کل سازمان بین المللی مهاجرت اعلام کرد، اروپا باید بحران آوارگان را از قبل پیش بینی می کرد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا طرح اروپا برای بازگرداندن آوارگان از یونان به ترکیه، قانونی و انسانی است، گفت: باید بگویم ما نیز در نگرانی‌هایی که تاکنون از سوی کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل و همچنین سازمان عفو بین الملل ابراز شده است، سهیم هستیم. مهم ترین نگرانی ما این است که آیا از این افراد که در تنگنا قرار گرفته‌اند، حفاظت‌های قانونی لازم به عمل می آید. این طرح حالت خشک و مکانیکی دارد و باید به شکل همزمان، تدابیری مانند اسکان مجدد در اروپا نیز صورت گیرد که هیچ یک از این اقدامات به خوبی پیش نمی رود.

سوئینگ افزود: نگرانی دیگر من از این است که شمار زیادی از آوارگان در آنجا (یونان) هستند که در هیچ یک از چارچوب‌های قانونی بین المللی قرار نمی گیرند و در این طرح به آنها بی توجهی شده است. نگرانی ما از این است که باید همزمان به نیازها و آسیب پذیری این گروه نیز توجه شود. بنابراین ما با اوضاع دشواری روبرو هستیم. اروپا باید از پیش این مسئله را پیش بینی می کرد؛ ما در محدوده‌ای از غرب آفریقا گرفته تا کوه‌های هیمالیا، درگیری و فجایع ادامه دار را شاهد بودیم و بالاخص اکنون که جنگ سوریه وارد ششمین سال خود شده است، باید پیش بینی می شد که مردم (این کشور) از سر ناچاری جا به جا می شوند.

مدیر کل سازمان بین المللی مهاجرت در پاسخ به اینکه چگونه می توان یک میلیون آواره که در یکسال اخیر وارد اروپا شده‌اند، مدیریت کرد، گفت: شمار آوارگان در کشور لبنان هم اینک حدود یک میلیون نفر است. بنابراین اگر اتحادیه اروپا آنگونه که از آن، انتظار می رفت، اقدام می کرد، امکان مدیریت آوارگان وجود داشت. به عقیده من، تصمیم آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان برای گشودن مرزها به روی این افراد فقیر، تصمیمی بسیار آینده نگرانه بود. گرچه انتظار وجود داشت که سایر 27 کشور (عضو اتحادیه اروپا) نیز همین رویه را در پیش گیرند، تنها سوئد و اتریش چنین کاری کردند. بنابراین، همه بار مسئولیت بر دوش یک یا دو کشور گذاشته شد.