صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۵۸۷۲۹
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۰۹ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۴
هشدار قابل تامل وزيرخارجه ايران؛
محمد جواد ظريف در سخنرانی در دانشگاه ملی استرالیا يك هشدار جدي را مطرح كرد كه اهميت بسياري زيادي داشت. ظريف هشدار داد تغييرات در مرز كشورها در خاورميانه به جنگي «سي‌ساله» در منطقه منجر شده و تاكيد كرد: «تغییر باید در نحوه حکومتداری و اداره حکومت ما باشد و نیز نحوه تعامل ما با یکدیگر و این چیزی است که تغییر به آن نیاز دارد. تغییر دادن مرزها تنها وضعیت را بدتر خواهد کرد و شروع آرماگدون(جنگ‌های آخرالزمانی) خواهد بود.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

داود حشمتی؛ سرویس سیاسی «انتخاب»: محمد جواد ظريف در سخنرانی در دانشگاه ملی استرالیا يك هشدار جدي را مطرح كرد كه اهميت بسياري زيادي داشت. ظريف هشدار داد تغييرات در مرز كشورها در خاورميانه به جنگي «سي‌ساله» در منطقه منجر شده و تاكيد كرد: «تغییر باید در نحوه حکومتداری و اداره حکومت ما باشد و نیز نحوه تعامل ما با یکدیگر و این چیزی است که تغییر به آن نیاز دارد. تغییر دادن مرزها تنها وضعیت را بدتر خواهد کرد و شروع آرماگدون(جنگ‌های آخرالزمانی) خواهد بود.» اين اظهارات اگرچه از نگاه رسانه‌هاي داخلي تا حدودي دور ماند و تنها چند رسانه محدود آن را پوشش دادند، اما رسانه‌هايي چون وال‌استريت ژرونال از آن به سادگي عبور نكردند و آن را منتشر كردند. 

انتشار همين بخش از اظهارات آقاي ظريف مي‌تواند ناگفته‌هاي بسياري را بيان كند. ظريف درحالي كه مي توانست از راه افتادن يك جنگ «طولاني مدت» و يا حتي «جنگ جهاني سوم» به عنوان پديده جنگ جديد در خاورميانه نام ببرد، مشخصا از آرماگدون نام برده است. آرماگدون يا جنگ آخرالازماني كه بسياري آن را پايان تاريخ بشر مي‌دانند. برخی از دانشمندان، یکی از علایم ظهور امام مهدی(عج) را وقوع معرکه جنگی در منطقه ای به نام "هرّ مجدون" و به تعبیر روایات "قرقیسا" میدانند. این قضیه حتی در کتب اهل کتاب نیز به آن اشاره شده است. (رؤیای یوحنا، 16/16013؛ سفر زکریا، 14/1-5؛ کتاب مقدس ص 843). براساس باور اهل كتاب (مسيح و يهود) اين جنگ پايان تاريخ بشر است. 

"هرمجدون" کلمه ای است مشتق از "هر" به معنای کوه، "مجدوّ" که اسم وادی یا کوه کوچکی در شمال فلسطین است. اهل کتاب گمان میکنند مساحت معرکه این جنگ از منطقه مجدو، در شمال فلسطین تا ایدوم در جنوب امتداد دارد (حدود دویست مایل)(شبکه معلومات،ص4). در سالهاي اخير مباحث مربوط به علائم ظهور خصوصا بعد از انتشار سي‌دي‌هاي بحث برانگيز ظهور‌نزديك است در دولت قبل در سطح عمومي بيشتر گسترش پيدا كرد. براساس روايات زياد محدوده اين جنگ سوریه، اردن، لبنان، فلسین و اسرائیل را شامل مي‌شود. فارغ از اينكه بر سر اين موضوع و مصاديق آن اختلافاتي نيز وجود دارد اما در همين حد نيز مي‌توان به طور صريح به اين جمع بندي رسيد كه از نظر اديان مخلتف اين جنگ را نمي‌توان يك جنگ عادي و ساده دانست.

از سوي ديگر مساله اي كه اهميت اين هشدار را تشديد مي‌كند، موضوع خروج روسيه از جنگ با تروريست‌هاي سوريه است. پوتين در اقدامي ناگهاني دستور خروج نيروهايش را از سوريه صادر كرد. اگرچه پيش بيني ميشد كه روس‌ها همانند ايران، خودشان را براي مدت زمان طولاني درگير جنگ نكند. اما واكنش‌ها نشان مي دهد كه اين تصميم پوتين كاملا ناگهاني گرفته شده است. در اين وضعيت ظريف نسبت به جنگ آخرالازماني هشدار مي‌دهد. توجه به همين بخش از اظهارات وزيرخارجه ايران نكات بيشتري را نيز فاش ميكند. آنجا كه ظريف مي‌گويد: «تغییر باید در نحوه حکومتداری و اداره حکومت ما باشد و نیز نحوه تعامل ما با یکدیگر و این چیزی است که تغییر به آن نیاز دارد.»

به عبارتي ديگر مي‌توان اين احتمال را داد كه اين امكان وجود دارد كه ايران با اصلاحات در سوريه موافق باشد اما درعين حال اجازه ندهد تا سوريه تجزيه شود، چرا كه مي تواند مقدمه‌اي براي تجزيه عراق، يمن و حتي لبنان در مراحل بعد باشد.

با نگاهي كه وزيرخارجه كشورمان به مساله تحولات در سوريه بيان كرد، به نظر مي رسد بايد منتظر تحولاتي در اين حوزه بود. با اين مبنا كه احتمالا ايران تلاش خواهد كرد جاي خالي روسيه را نيز در جنگ سوريه پر كند. تنها به اين دليلي كه «تغيير مرزها مي‌تواند منجر به جنگ آخر الازماني شود.» در طرف ديگر نيز هستند انديشه‌هايي كه معتقدند ما بايد براي تسويه حساب نهايي به سمت اين جنگ حركت كنيم. تفكر خطرناكي كه به نظر مي رسد كم‌كم خود را نمايان خواهد كرد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۳۵
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
آدم باهوشی است این ظریف
سجاد
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
استاد! در روایات ما اشاره ای به نبردی با تفاسیری که غربی ها از اون ارایه میدن و اون رو اصطلاحا آرماگدون می نامند نشده... خصوصیاتی که برای نبرد آرماگدون مطرح میشه متفاوته از جنگ قرقیسیاست که در روایات ما اشاره شده... بنابراین یکی دونستن این دو جنگ و این بخش از مطلب شما صحیح نیست و مبنای روایی نداره
ناشناس
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
این همان فدرالیزه کردن خاور میانه و تجزیه کشورهاست
مهدی
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
هیچکس نمی داند در مغز پوتین چه میگذرد
فلنکر
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
اگر تغییرات در مرزهای کشورهای جنوب غرب آسیا رخ دهد فاجعه ای بزرگ رخ میدهد
فعلا که کردهای سوریه میخواهند اعلام استقلال کنند و خود مختاری
جنگ بعد از داعش احتمالا با کردها خواهد بود که قصد خود مختاری دارند
البته حساب کردهای ایرانی از بقیه اکراد جدا است
خسرو
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
تصور نکنیم که میخواهند برای ایجاد آرامش مرزها را تغییر دهند. بلکه اساساً هر گونه تصمیمی در خاورمیانه برای اینست که منطقه همیشه درگیر تنش باشد تا کشورهای خودشان به توسعه و پیشرفت و فروش جنگ افزار مشغول شوند .
علی اصغر
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
روسیه کاملا" با برنامه قبلی از سوریه خارج شده ؛ .
فلنکر
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
امیدوارم منتشر شود
نبرد آرماگدون از اساس دروغ است و نبرد آخرالزمانی قرقیسیا صحیح است
سهراب
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
ايا اين موضوع همانطور كه در كتب اهل كتاب امده ، به وضوح در قران كريم هم امده؟
ايا وقوع جنگ و خونريزي در منطقه خاورميانه منجر به يك جنگ جهاني مي شود يا فقط ساليان سال ادامه پيدا ميكند و مردم اين منطقه را بدبخت ميكند؟
مگر در روايات نيامده كه ظهور حضرت حجت ، نه تنها پايان تاريخ بشر نيست بلكه دوران جديدي از شكوفايي علم و سعادت بشري است؟
ايا صحبت از آرماگدون كردن بيشتر باب ميل اسراييل است يا كل اهل كتاب؟
جنگهاي كنوني منطقه خاورميانه ، نه يك جنگ اخرالزماني ، بلكه نتيجه عقب افتادگي و ضعف كشورهاي مسلمان و درگيري خودشون با هم است و همينطور كه مشاهده ميكنيد هيچ كس به غير از مسلمانان كشته نميشود ، در صورتيكه ارماگدون جنگي است مابين مذاهب.
پاسخ ها
ع.م
| |
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۷
با سلام من فكر ميكنم هدف از بيان چنگ آخرالزماني توسط آقاي ظريف صرفا يك طعنه ديپلماتيك ميباشد. از اين منظر كه كشورهاي غربي در منطقه خاورميانه شرائط خطرناكي را بوجود اوردند كه بسياري شبيه روايات متفاوت از ظهور ولي عصر تلقي گردد. جنگهاي متمادي و بسيار وحشتناك در مناطق عراق -سوريه - فلسطين و يمن بدست داعش كه ميتواند همان سفياني نام برد.اينها توطئه هائي است كه توسط كشورهاي غربي طراحي شده تا عموم مردم مسلمان منطقه را درگير آبستن حوادث زيادي در منطقه كند.بيانات آقاي ظريف نيز در همين راستا بوده به اين معنا كه اگر رفتارهاي حكومتهاي منطقه تغيير نكند و بسوي صلح و آرامش نرود امكان جنگهائي در منطقه است كه خود غربيها آن را ايجاد كردند و از سادگي مردم سوء استفاده ودر جهت اهداف خود استفاده خواهند نمود كه همان تجزيه منطقه به كشورهاي كوچك و ضعيفتر ميباشد.به نظر من آقاي ظريف اين مطالب را خيلي ظريف و با طعنه اي خاص ديپلماتيك بيان نمودند.