پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روزنامه ایندیپندنت نوشت که عربستان نیروی زمینی و جنگنده به پایگاه اینجرلیک ترکیه اعزام کرده است.
به گزارش «انتخاب»، دولت سعودی در حال حاضر نیروی زمینی و جنگندههایی را به پایگاه نظامی در ترکیه برای آمادگی مداخله در سوریه فرستاده است.
در همین حال، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه، گفت عربستان سعودی برای ادامه نبرد علیه نیروهای داعش جنگندههای خود را به ترکیه اعزام خواهد کرد. وی همچنین اعلام کرد که "میتوانیم [در سوریه] وارد عملیات زمینی شویم."
چاووشاوغلو که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان به سر میبرد در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که ترکیه و عربستان سعودی برای مبارزه با داعش از همان ابتدا خواهان عملیات زمینی بودند.
وی گفت: "در تمام جلسات ائتلاف اعلام کردیم که اگر قرار است با داعش مقابله شود نیاز به یک استراتژی جامع و نتیجهمحور داریم."
ترکیه مواضع کردهای سوریه را هدف قرار داد
بنا به گزارشها نیروهای ترکیه در روز شنبه مواضع نیروهای کرد سوریه را زیر آتش توپخانه گرفته است.
سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه میگوید ارتش ترکیه یک پایگاه هوایی ارتش سوریه و یک روستا را که به تازگی به تصرف نیروهای کرد سوریه در آمدند، هدف قرار داده است.
به گزارش رویترز یک سخنگوی یگانهای مدافع خلق تایید کرده است که پایگاه هوایی منغ در شمال حلب هدف قرار گرفته است. به گفته او جیش الثوار، این پایگاه را تصرف کرده بود.
جیش الثوار و یگانهای مدافع خلق هر دو عضو ائتلاف نیروهای دموکراتیک سوریه هستند و مناطقی در شمال حلب را از اسلامگرایان افراطی گرفتهاند.
در تاريخ معاصر درگيريهاي نظامي عربستان اصولا اين كشور بدون حمايت آمريكا در جنگ حضور بهم نميرساند، بياد داريم در درگيري اف-١٥هاي عربستان با فانتومهاي كشورمان برفراز خليج فارس، خلبانان اين كشور تنها با حمايت راداري و پست فرماندهي هوايي آواكس آمريكايي حاضر در منطقه و دستور خلبان آمريكايي حاضر در كابين عقب اف-١٥ توانايي درگيري و جرأت فشردن ماشه را يافتند.
با پايان جنگ ايران و عراق، صدام مزد حمايت همه جانبه برادران عربش را با حمله به كويت و تهديد به اشغال عربستان داد، عربستان بارديگر عاجز از دفاع از خود ميزبان نيروهاي ائتلاف در عمليات طوفان صحرا شد، نيروي هوايي عربستان تنها پس از ضربات مرگبار نيروهاي ائتلاف و نابودي سايتهاي راداري و بخش اعظم نيروي هوايي عراق با مديريت و رهبري آمريكا تنها مشاركت جانبي در عملياتهاي هوايي داشت، برروي زمين نيز وضع برهمين روال بود، پس از اشغال منطقه رأس الخفجي عربستان توسط عراق نيروي زميني عربستان پس از ناهماهنگي و ناشيگري در اين عمليات تنها بمدد نيروهاي آمريكايي موفق به خروج آبرومندانه از آن آزمون مأيوس كننده شد و بار ديگر نشان داد پول و تجهيزات مدرن تنها مواد لازم براي كسب پيروزي نيست.
حتي در درگيريهاي اخير يمن، تنها به مدد كمك نظامي تقريبا تمامي كشورهاي عربي و آمريكا، اين كشور با از دست دادن يك اف-١٥ وارد جنگ با كشور ناتوان يمن و گروه هوتي شد، جنگي كه اولين رويارويي نظامي غيرمستقيم ايران و عربستان بود.
پس از تنشهاي سياسي اخير دولت ايران و عربستان، با ورود عربستان به جنگ سوريه، رويارويي نظامي و سياسي ايران و عربستان وارد دور تازه اي ميشود، بايد ديد عربستان كه با تجهيز به يوروفايتر و اف-١٥ استريك ايگل به يكي از مدرنترين نيروهوايي هاي منطقه تبديل ميشود درصورت ورود بجنگ آيا توانايي ابتكار عمل در بكارگيري مستقل از تسليحات خود را دارد يا همچنان همان نيروي هوايي اجاره ايي است كه حتي مديريت نظافتچي هاي پايگاههايش نيز با آمريكاييان است.
سال ۲۰۲۱ یا ۲۰۲۳ جنگ جهانی سوم شروع میشه.حالا ببینید