صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۵۰۱۷۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۷ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۴
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به حمایت‌های بی‌دریغ غرب، شرق و ارتجاع منطقه از رژیم سابق، گفت: خداوند مردم ایران را آنچنان به وظایفشان آشنا کرد که تا رژیم را ساقط نکردند خیابان‌ها را ترک نکردند و دست از مبارزه بر نداشتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام که به ریاست آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تشکیل شد، بررسی و تدوین سیاست‌های کلی خانواده در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش «انتخاب» به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ابتدای جلسه، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تبریک ایام خجسته و باشکوه دهه‌ی فجر به مردم متدین و وفادار کشورمان و اعضای مجمع، پیروزی انقلاب اسلامی را با توجه به شرایط سخت آن زمان، از الطاف خداوند دانست و تأکید کرد: رهبری‌های امام(ره) به ویژه حضور یکپارچه آحاد مردم در انقلاب، عرصه را بر رژیم شاهنشاهی چنان تنگ کرد که راهی جز فرار برایش نماند و حتی در آن زمان گفته شد که شاه پس از مشاهده یکی از تظاهرات‌های بزرگ مردمی با هلی‌کوپتر، پس از احضار اعضای دولت خود، معترض شد که چرا به وی گزارش‌های غلط می‌دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به حمایت‌های بی‌دریغ غرب، شرق و ارتجاع منطقه از رژیم سابق، گفت: خداوند مردم ایران را آنچنان به وظایفشان آشنا کرد که تا رژیم را ساقط نکردند خیابان‌ها را ترک نکردند و دست از مبارزه بر نداشتند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، عدم رضایت رژیم شاهنشاهی برای ورود امام(ره) به میهن را جدی دانست و گفت: بر اساس اسناد آن زمان، رژیم که می‌دانست پس از ورود امام، عمرش نیز به پایان خواهد رسید، ورود ایشان را به تعویق می‌انداخت.

وی افزود: همین امر منجر به تحصن جمعی از علما و روحانیون در مسجد دانشگاه تهران شد که همزمان، درگیری‌های شدیدی خارج از دانشگاه بین نیروهای ژاندارمری و مردم در جریان بود و مردم با حمل پیکر شهدا در خیابان‌های داخلی دانشگاه تهران در شعارهایشان با احساسات بالا از علما می‌خواستند که آنان را مسلح کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ذکر خاطرات خود از ایام باشکوه و در عین حال دلهره‌آور ورود حضرت امام(ره)، گفت: حرکت امام از پاریس تا تهران و نشستن هواپیمای حامل ایشان در فرودگاه و حرکت تا بهشت‌ زهرا که کنترل مسایل در اختیار مردم نبود، لحظات نگران کننده‌ای را ایجاد کرده بود که این مسیر مانند داستان حضرت موسی(ع) و پیروانش برای انقلابیون بسیار سخت گذشت.

وی تأکید کرد: با وجود همه این خطرات، امام با صلابت و ابهت کامل وارد کشور شدند و پس از اتفاقات بهشت زهرا که با حضور به موقع آقای ناطق نوری و جسارت ایشان، امام به سلامت از محوطه بهشت زهرا از بین خیل جمعیت با خودرو و هلی‌کوپتر خارج شدند، تا زمانی که امام پس از سپری شدن ساعت‌ها بی‌اطلاعی، محل ایشان مشخص شد، لحظات نگران کننده دیگری بود که به بنده، شهید بهشتی و آیت‌الله موسوی اردبیلی که برنامه‌ها و هدایت مراسم استقبال و استقرار ایشان را دنبال می‌کردیم و دیگر مبارزین سپری شد که نهایتاً امام(ره) آخر شب به مدرسه رفاه آمدند که مصداق این شعر معروف است که همان زمان خواندم.

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم / شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با توجه به ایام پر دلهره استقرار حضرت امام(ره) در مدرسه رفاه، با توجه به تهدیدات موجود توسط رژیم، گفت: امام مانند کوه در مدرسه رفاه، تهدیدهای ریز و درشت آن زمان را خنثی کردند و به رغم اینکه ظاهراً بختیار در پی کودتا بود ولی آمریکایی‌ها به دلیل ترس از امام و مردم آنها را منصرف کردند و یا عقلانیت به خرج دادند که عواقب حکومت نظامی، مرتفع شد و انقلاب به پیروزی رسید.

وی تأکید کرد: امام از روز اول مبارزه و ورود به کشور و تا نهایت با مردم بودند و در آن ایام هر چه به ایشان اصرار کردیم که مدرسه رفاه را به خاطر عدم امن بودن ساختمان ترک کنند، ایشان نپذیرفتند که بعدها این ایام باشکوه را در مجلس شورای اسلامی به عنوان روز رحمت یاد کردم.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ضرورت یادآوری ایام پیروزی انقلاب اسلامی، علل و عوامل واقعی آن را به ویژه برای جوانان کشور مورد تأکید قرار داد و افزود: پیروزی انقلاب اسلامی، پس از سپری کردن انواع و اقسام توطئه‌ها از جمله شورش‌ها، کودتا و جنگ که همه قدرتها اعم از شرق و غرب و ارتجاع در یک طرف و یک ملت تنها در طرف دیگر قرار داشتند، گفت: جنگ با افتخار با فرماندهی امام(ره) تمام شد و خداوند ما را از راه‌های دشوار و سخت عبور داد.

وی تصریح کرد: همه این افتخارات مرهون حضور یک‌پارچه مردم است و اگر همچنان مردم را برای انقلاب حفظ کنیم، انقلاب و نظام آسیب نخواهد دید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با استناد به آیات قرآنی، مبنی بر پرهیز از نزاع، اختلاف و تشتت میان امت اسلامی، گفت: اگر قدردان مردم و دستاوردهای انقلاب نباشیم و نزاع و اختلاف را دامن بزنیم، آسیب خواهیم دید.

وی خطاب به مسؤولان، صاحبان نفوذ و تصمیم‌گیران کشور تأکید کرد: عرصه انتخابات آینده می‌تواند موجب افتخار دیگری برای کشور باشد، به شرط اینکه قانون و اخلاق و آداب اسلامی در آن رعایت شود و در پی حذف یک گروه و میدان دادن به گروه دیگر نباشیم و تصمیم‌گیران باید سعی کنند، همه در عرصه انتخابات حضور داشته باشند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: اگر انتخاباتی پرشور و با حضور همه سلایق و دلسوزان داخل خانواده انقلاب انجام شود، موجب افتخار دیگری برای نظام و عظمت و محبوبیت بیشتر رهبری خواهد بود که آینده انقلاب را نیز تضمین خواهد کرد، هر چند قدرت‌های جهانی علیه ایران توطئه کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اقتدار نظام را در گرو حفظ وحدت مردم، تصمیم‌گیری‌های عاقلانه و منطقی و افزایش انگیزه‌های مردم برای حضور و حمایت از انقلاب و نظام دانست و گفت: نباید مقطعی فکر کرد و باید با درک شرایط زمانی و رشد اطلاعات و آگاهی‌های روزافزون مردم، به نحوی تصمیم گرفت و عمل کرد که مردم همچنان از نظام و انقلاب خویش حمایت کنند.

سپس حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق نوری به درخواست اعضا به نقل خاطرات خود از اتفاقات روز ورود حضرت امام(ره) به کشور و مسیر حرکت امام تا بهشت زهرا و خروج از آن با خودرو و بالگرد پرداخت و گفت: در شرایطی که تمام مردم ایران و حتی جهان در آن روز وقایع ورود حضرت امام را دنبال می‌کردند، ولی به دلیل ازدحام مردم و استقبال پرشور آنان از امام، نظم برنامه‌ها از دست تصمیم‌گیران خارج شد و امام با لطف و عنایت خداوندی، پس از استقرار در منزل شخصی و سپری شدن لحظات نگران کننده و دلهره‌آور به مدرسه رفاه منتقل شدند.

در ادامه این جلسه که علاوه بر اکثریت اعضا، وزرای اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، رئیس فراکسیون زنان و امور خانواده مجلس و کارشناسانی دیگر از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ذیربط نیز حضور داشتند، بررسی و تدوین سیاست‌های کلی خانواده در دستور کار قرار گرفت.

در ابتدای بحث، گزارش مصور کمیسیون زنان و جوانان توسط خانم دکتر لیلا بروجردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام قرائت شد، سپس پس از بحث و بررسی‌های مبسوط اعضا موارد ذیل به تصویب رسید:

خانواده، واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه‌ اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است و سمت و سوی حرکت نظام باید معطوف باشد به :

1ـ ایجاد جامعه‌ای خانواده محور و تقویت و تحکیم خانواده و کارکردهای اصلی آن برپایه الگوی اسلامی خانواده به عنوان مرکز نشو و نما و تربیت اسلامی فرزند و کانون آرامش‌بخش.

2ـ محور قرار گرفتن خانواده در قوانین و مقررات، برنامه‌ها، سیاست‌های اجرایی و تمام نظامات آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به ویژه نظام مسکن و شهرسازی.

3ـ برجسته کردن کارکردهای خانواده و مسجد برای حفظ و ارتقاء هویت اسلامی و ملی و صیانت از خانواده و جامعه.

4ـ ایجاد نهضت فراگیر ملی برای ترویج و تسهیل ازدواج موفق و آسان برای همه دختران و پسران و افراد در سنین مناسب ازدواج و تشکیل خانواده و نفی تجرد در جامعه با وضع سیاست‌های اجرایی و قوانین و مقررات تشویقی و حمایتی و فرهنگ‌سازی و ارزش‌گذاری به تشکیل خانواده متعالی براساس سنت الهی

5ـ ارتقای سرمایه اجتماعی و استحکام مناسبات و استواری روابط خانوادگی برپایه رضایت و انصاف، خدمت و احترام و مودت و رحمت با تأکید بر:

ـ بکارگیری ظرفیت‌های آموزشی، تربیتی و رسانه‌ای کشور به منظور ایفاء نقش یکپارچه در جهت تحکیم بنیان خانواده و روابط خانوادگی.

ـ فرهنگ سازی و تقویت تعاملات اخلاقی.

ـ مقابله مؤثر با جنگ نرم دشمنان برای فروپاشی و انحراف روابط خانوادگی و رفع موانع و زدودن آسیب‌ها و چالش‌های تحکیم خانواده.

ـ ممنوعیت نشر برنامه‌های مخل ارزش‌های خانواده.

ـ ایجاد فرصت برای حضور مفید و مؤثر اعضای خانواده در کنار یکدیگر و استفاده مؤثر خانواده از اوقات فراغت به صورت جمعی.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۶
saeid
|
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
مثل همیشه سخنانشون سنجیده و صحیحه