صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۴۸۹۴۲
تعداد نظرات: ۱۷۸ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۱ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۴
سرمقاله امروز روزنامه کیهان به قلم مدیر مسئول روزنامه کیهان، حسین شریعتمداری با عنوان «جا به جایی صندلی ها» نگاشته شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سرمقاله امروز روزنامه کیهان به قلم  مدیر مسئول روزنامه کیهان، حسین شریعتمداری با عنوان «جا به جایی صندلی ها» نگاشته شده است.

به گزارش «انتخاب»، در این سرمقاله حمله شدیدی به حسن روحانی، رییس جمهوری صورت گرفته است. روز پنج شنبه این روزنامه به بهانه ردصلاحیت یک نماینده به  علی مطهری حمله کرده بود.

در این یادداشت نویسنده نکاتی را مدعی شده است که در ادامه می توانید بخوانید:

1- «قوه مجریه در انقلاب‌های جهانی و در تاریخ، همیشه قانون را به نفع خود تفسیر می‌کردند و انقلاب را به استبداد می‌کشاندند، بنابراین در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با دیکتاتوری، شورای نگهبان پیش‌بینی شده است و برای این که جلوی دیکتاتوری گرفته شود، قانون ‌اساسی پیش‌بینی کرده که شورای نگهبان، تفسیر این قانون را برعهده داشته باشد».

تصور می‌کنید که این تحلیل دقیق و توضیح منطقی جایگاه شورای نگهبان در قانون اساسی را چه کسی ارائه کرده و چه کسی با این بیان مستند، نشان داده است که اگر شورای نگهبان در قانون اساسی پیش‌بینی نشده بود، دولت‌ها به سمت استبداد و دیکتاتوری پیش می‌رفتند؟ آنچه از نظرتان گذشت بخشی از سخنان آقای دکتر روحانی، رئیس‌جمهور محترم کشورمان است که در صفحه 7 روزنامه جمهوری اسلامی 9 آذر 1359 درج شده است.

ایشان در ادامه برای شناخت افراد و جریاناتی که در خط امام و انقلاب نیستند می‌گویند «معیار و مبنا، سخنان رهبر انقلاب است. مردم مصاحبه‌ها و سخنرانی‌ها را بخوانند و مواضع مسئولان را با بیانات امام و رهبری مقایسه کنند تا ببینند چه کسانی در خط انقلاب هستند و چه کسانی برخلاف نظر امام که نظر امت خواهد بود قدم برداشتند»

2- صبح پنج‌شنبه آقای دکتر روحانی، رئیس‌جمهور محترم کشورمان در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور درباره انتخابات پیش‌ روی مجلس شورای اسلامی و برخی از مسائل دیگر، اظهاراتی داشت که با توجه به جایگاه ایشان به عنوان رئیس قوه مجریه، یک شخصیت روحانی و یک حقوقدان، غیرمنتظره و با عرض پوزش، عجیب به نظر می‌رسید. ضمن آن که اظهارات روز پنج‌شنبه آقای روحانی با آنچه پیش از این، چه در تبلیغات انتخاباتی و چه در موقعیت‌های قبلی اظهار داشته و بر آن تاکید ورزیده بودند نیز در تناقض آشکار بود و از این روی، تأسف‌آور! یادداشت پیش روی، فقط اشاره به نکاتی از اظهارات پنج‌شنبه ایشان درباره انتخابات است و سخن پیرامون برخی از بزرگنمایی‌های جناب روحانی درباره برجام نظیر این که ما بدون استثناء تقریبا به تمام اهداف اصلی خود در مذاکرات دست یافته‌ایم و امثال آن را به بعد موکول می‌کنیم. و اما؛

3- آقای روحانی در آغاز سخن پیرامون انتخابات می‌گوید «کسی که می‌خواهد نماینده مجلس شورای اسلامی شود، البته که باید به دین اسلام متعهد باشد و التزام به قانون اساسی و ولایت داشته باشد و این از بدیهیات است، اما محیط‌زیست، صنعت، توسعه کشور، حل بیکاری و رکود چه می‌شود»؟!

در این خصوص باید از آقای روحانی پرسید؛
الف- از کی تا به حال، حل مسائلی نظیر محیط‌زیست، صنعت، توسعه کشور، حل بیکاری و رکود از شرح وظایف قانونی دولت خارج شده و برعهده نمایندگان مجلس گذارده شده است؟!

ب- آیا سازمان حفاظت محیط‌زیست، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت امور اقتصادی، وزارت کار و امور اجتماعی و... از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های تحت امر و زیرمجموعه مجلس هستند؟! اگر پاسخ منفی است که منفی است، حل معضلات یاد شده به نمایندگان مجلس چه ربطی دارد؟ و اگر این دستگاه‌ها زیرمجموعه دولت هستند - که هستند - چرا ناتوانی آنها در حل مشکلات را که متاسفانه نشانه ناتوانی دولت است، به حساب نمایندگان می‌نویسند؟!

ج- ممکن است گفته شود که ناکامی دولت در حل مشکلات مورد اشاره، ناشی از عدم همکاری مجلس با دولت است که باید گفت؛ اولا؛ مطابق دستور جلسات موجود مجلس، اصرار برای حل مسائل یاد شده همواره از سوی مجلس بوده است و بی‌اعتنایی به آن از سوی دولت محترم.
ثانیا؛ بفرمائید کدام لایحه و پیشنهاد را برای حل و فصل مشکلات مزبور به مجلس ارائه کرده‌اید و مجلس با آن مخالفت ورزیده است؟ به بیان دیگر، چه اقدامی می‌خواستید انجام بدهید که مجلس مانع آن شده است؟! پاسخ روشن است. هیچ!

د- تعجب‌آور است که آقای رئیس‌جمهور به جای آن که به خاطر ناکامی - بخوانید ضعف و ناتوانی- دولت در حل مشکلات یاد شده، روی صندلی بدهکار بنشیند و به مردم که با آنهمه وعده و وعید، طلبکار هستند پاسخ بدهد، روی صندلی طلبکاران نشسته و بازخواست می‌کند!

4- آقای روحانی می‌گوید؛ «احراز صلاحیت واقعی از آن ملت ایران است» درباره این اظهارنظر رئیس‌جمهور که از سوی یک حقوقدان عجیب و غیرمنتظره است باید گفت؛

الف: احترام واقعی به ملت در حل مشکلات آنها نظیر، گرانی، رکود، بیکاری، بی‌حرمتی به پاسپورت ایرانی، مقابله با تبعیض و... است و نه تعارفات سیاسی!

ب: این سخن رئیس‌جمهور محترم، بی‌احترامی به ملت و اهانت به شعور آنان است و مثل آن است که گفته شود مردم به بیمارستان و پزشک نیازی ندارند و هرکس مریض شد می‌تواند به هر که دلش خواست مراجعه کند! و نباید از دولت توقع داشته باشد که با تأسیس دانشکده‌های پزشکی و دادن گواهینامه طبابت به پزشکان، عرصه بهداشت کشور را سر و سامان بدهد! اصلا؛ به سازمان نظام پزشکی برای احراز صلاحیت پزشکان نیازی نیست! سایر دستگاه‌های نظارتی مثل مجلس و بازرسی کل کشور و سازمان حسابرسی در دولت و دستگاه قضایی و امثال آنها نیز بی‌مصرف و اضافی هستند!! مردم خودشان باید متوجه شوند دزد کیست؟ و پاکدامن کدام است؟ و خودشان باید قضاوت کنند که بیت‌المال برای ملت هزینه شده و یا به جیب رانت‌خواران رفته است؟!... آقای رئیس‌جمهور آیا نظر حضرتعالی نتیجه‌ای غیر از این دارد؟

5- آقای رئیس‌جمهور برای توجیه ورود افراد بی‌صلاحیت به خانه ملت مثالی آورده‌اند که نه فقط مصداق قیاس مع‌الفارق بوده و از یک حقوقدان دور از انتظار است، بلکه اهانت به کارگزاران محترم دولت نیز هست.

 می‌پرسند؛ آیا وقتی حضرت امیرالمومنین(ع) حاکمی را در یک منصب قرار می‌دادند فقط به صداقت و ایمان او توجه داشتند و یا کارآمدی و کاربلدی او را هم در نظر می‌گرفتند؟! و بعد می‌گوید، «قنبر» پاک و متدین بود ولی امیرالمومنین(ع) قنبر را فرماندار یا استاندار نکرد ولی برای سامان دادن به امور فارس «زیاد بن ابیه» را استاندار فارس کرد که وی پدر عبیدالله بن زیاد بود و نتیجه می‌گیرد که برای حل برخی از مشکلات پیچیده می‌توان از افرادی نظیر «زیاد بن ابیه» هم استفاده کرد؟!

در این خصوص گفتنی است؛
الف: درباره زنازاده بودن «زیاد بن ابیه» که لقب «ابن ابیه» به همین علت بر او نهاد شده است باید گفت؛ حضرت امیر علیه‌السلام این اتهام را درباره وی «غیرثابت» دانسته‌اند و این هنگامی بود که «زیاد» از جانب حضرت به استانداری فارس منصوب شده و به آشوب آن سامان پایان داده بود و معاویه برای فریب زیاد نامه‌ای به او نوشته و ابوسفیان را پدر وی و زیاد را برادر خود نامیده بود.

حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام طی نامه‌ای که در نهج‌البلاغه موجود است - نامه 44 - خطاب به او می‌فرمایند؛ «اطلاع یافتم که معاویه برای تو نامه‌ای نوشته تا عقل تو را بلغزاند و اراده تو را سست کند، از او بترس که شیطان است و از پیش رو و از راست و چپ به سوی انسان می‌آید تا در حال فراموشی، او را تسلیم خود سازد و شعور و درکش را برباید».

از این نامه به وضوح پیداست که امیرالمومنین(ع) مولود نامشروع بودن زیاد را امری غیرثابت و ادعای ابوسفیان در حق وی را نامشروع دانسته است. ضمن آن که به گواه تاریخ، هنگام نصب به استانداری فارس، چنین شهرتی درباره او مطرح نبوده است.

گفتنی است؛ «زیاد» در جنگ صفین در سپاه علی ‌علیه‌السلام حضور داشت و از بیعت با معاویه سر باز زد، بعد از شهادت امیرالمومنین(ع) نیز به حضرت امام حسن علیه‌السلام پیوست و البته، بعد از شهادت آن حضرت با وساطت مغیرهًْ‌ بن شعبه، نزد معاویه رفت و از جانب او به حکومت بصره منصوب شد. و در این دوران است که «زیاد» دست به جنایات فراوانی می‌زند و مخصوصا بر شیعیان سخت می‌گیرد تا آنجا که جناب «حجر بن عدی» و همراهان آن بزرگوار را به شهادت می‌رساند.

ب: با توجه به آنچه از تاریخ مکتوب و نظر مورخان بزرگ شیعه نقل شد، اولا؛ شهرت «زیاد» به فرزند نامشروع، از نظر و نگاه حضرت امیرالمومنین(ع) «امری غیرثابت» بوده است، ثانیا؛ سوابق وی تا قبل از پیوستن به معاویه و استانداری بصره که بعد از شهادت امام حسن علیه‌السلام اتفاق افتاده، سابقه منفی نبوده است. بنابراین برخلاف آنچه آقای رئیس‌جمهور به آن استناد کرده است، حضرت امیر(ع)، یک فرد بدنام! و بدسابقه را به استانداری فارس منصوب نفرموده‌اند، بلکه او بعدها به معاویه پیوسته و در بصره دست به جنایت زده است. طلحه و زبیر هم که از اصحاب رسول خدا(ص) بودند، قبل از جمل، در کنار امیرالمومنین حضور داشته و از یاران آن حضرت بودند ولی بعدا علیه حکومت امام علی(ع) خروج کرده و در مقابل آن حضرت ایستادند. آیا تعریف و تمجید حضرت از آن دو تا قبل فتنه جمل از نگاه آقای رئیس‌جمهور «باعث تعجب»! است؟!

ج: سراسر نهج‌البلاغه، غررالحکم، تاریخ مکتوب و کتاب‌های احادیث و روایات مالامال است از تأکید و اصرار امیرالمومنین علیه‌السلام بر ضرورت تقوا، ایمان، خداترسی، التزام به اسلام، پاکدامنی و پاکدستی، همه آحاد مردم و مخصوصا مسئولان و معلوم نیست چرا آقای رئیس‌جمهور آن همه توصیه‌های حضرت درباره ویژگی‌های ضروری برای تصدی مسئولیت را نادیده گرفته و به ماجرای «زیاد» آنهم به گونه‌ای کاملا مخدوش و یک خط در میان! استناد کرده است؟! کاش آقای روحانی، فقط به یک نمونه از نظر امام علی(ع) که در آن بر ضرورت ایمان و تقوای مسئولان اشاره و تاکید نشده باشد، اشاره می‌کردند! تا علاوه بر جایگاه ریاست‌جمهوری، حرمت روحانیت را هم حفظ کرده و مخدوش نمی‌کردند!

د: تمثیل آقای روحانی، اهانت آشکار به وزرا و استانداران نیز هست و این توهم را پیش می‌کشد که ایشان - خدای ناکرده - در انتخاب و انتصاب مسئولان اجرایی، توجه چندانی به ایمان و تقوی و پاکدامنی آنها ندارند!

6- رئیس‌جمهور محترم در بخشی از سخنان خود با انتقاد به عدم احراز صلاحیت برخی از داوطلبان، می‌فرمایند؛ «باید مُرّ قانون انجام شود و نه مُرّ سلیقه»! که دراین‌باره گفتنی است؛

الف: آقای دکتر روحانی برای این ادعای خویش هیچ نمونه‌ای ارائه نمی‌کنند و حال آن که ایشان یک حقوقدان هستند و از این اصل حقوقی به خوبی باخبرند که «البیّنهًْ علی المدعی» یعنی آن که ادعایی می‌کند و اتهامی می‌زند ملزم است برای اثبات ادعای خود دلیل و سند ارائه کند.

ب: التزام عملی به اسلام و ولایت فقیه «مُرّ» قانون است و بدیهی و منطقی نیز هست. و اما، آنچه آقای رئیس‌جمهور به عنوان ویژگی‌های مورد نظر خود برای احراز صلاحیت داوطلبان برمی‌شمارند «مُرّ سلیقه» است و در هیچ جای قوانین و مقررات انتخاباتی نیامده است.

ج: متاسفانه آقای رئیس‌جمهور به گونه‌ای از التزام عملی به اسلام یاد می‌کند و آن را جدا از «کاربلدی»، «کارآمدی» و «مدیریت» مطرح می‌کند که گویی اینگونه ویژگی‌ها با التزام به اسلام در تضاد و تقابل است! و این همان، دعوای انحرافی «تعهد و تخصص» است که آقای رئیس‌جمهور بهتر می‌دانند چه کسانی و با چه منظوری به آن دامن می‌زدند و متاسفانه امروز جناب ایشان بی‌آن‌که به مفهوم این دوگانه‌سازی توجه داشته باشند، از آن یاد می‌کنند!

7- آقای روحانی اظهارنظر عجیب دیگری نیز دارند. ایشان مجموعه اصلاح‌طلبان و کارگزاران و مدعیان اعتدال در کشور را بین 7 تا 10 میلیون نفر ارزیابی می‌کند! و می‌گوید، همانگونه که اقلیت‌های یهودی و مسیحی و زرتشتی هر کدام نماینده خود را در مجلس دارند چرا این جمعیت 7 تا 10 میلیونی نباید وارد مجلس شوند؟! در این‌باره گفتنی است؛

الف: شمار مورد اشاره‌ آقای روحانی هیچ سند قابل تکیه‌ای ندارد که بگذریم!

ب: باید از آقای روحانی پرسید آیا جنابعالی جمعیت مورد ادعای خود را بیرون از اعتقادات اسلامی تلقی می‌کنید که می‌فرمائید مانند اقلیت‌های دینی یهودی و مسیحی و زرتشتی در مجلس شورای اسلامی به آنان سهمی داده شود؟!

و درباره اظهارات روز پنج‌شنبه آقای روحانی گفتنی‌های دیگری نیز هست که برای اجتناب از اطاله کلام، فعلا می‌گذاریم و می‌گذریم.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۷۸
در انتظار بررسی: ۱۳۱
غیر قابل انتشار: ۷۱
ناشناس
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
باز حسن حرف زد و گاف داد...
ناشناس
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
خیلی معقولانه بود
ناشناس
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
خیلی معقولانه بود
ناشناس
|
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
خیلی معقولانه بود
ناشناس
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
دوغتو بنوش
ناشناس
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اقای شریعتمداری معلومه که انشا نویس خوبی هستی
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
متاسفانه ایشون انشانویس خوبی هم نیستند؛ قبلن بهتر بودند؛ فقط میشه گفت خنده داره
ناشناس
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
حسین شریعتمداری که به این وآن گیر میدهد!
ناشناس
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
شریعتمداری. مثل خود احمدی نژاد در هر مورد کارشناس است
ناشناس
|
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
مثل خود احمدی نژاد در هر مورد کارشناس است
حکمت
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
یکی نیس بگه چن کلاس سیاست شناسی پاس کردی،البته اینکه سیاست شناسی نمیخواد داشتن چن کلاس سوادم کافیه.
ناشناس
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
پر از عدالت
ناشناس
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
به این می گویند...!!
ناشناس
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
دم حاج حسین گرم،کاملا منطقی بود...
محمد حسن
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اين آقا ديگه شورش را در آورده
مرتضی
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
نظرات رییس جمهور محترم متاسفانه نشان از ضعف جایگاه ریاست قوه مجریه دارد.
ناشناس
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
مزخرفه
ناشناس
|
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
باز هم طبق معمول ؛ چرت و پرت کیهانی
حسين
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
جانم
123456
|
۱۸:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
سلام . خدا به ما کمک کنه از دست این گروه کیهانی
ناشناس
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
این .... است
فرزاد
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
جناب شریعتمداری ممنون از شما. با این نحوه انتقاد و حمله به سخنان رئیس جمهوری، به ما جوانان یاد میدهید که میتوان هر سخن چه نغز و چه غیر نغز را با شلوغ کاری و آسمان ریسمان بافتن پاسخ داد.
مردم
|
۱۸:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
آقای ...
ناشناس
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
سالهاست كه ....متاسفم
ناشناس
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
از کل حرفاتون باید برای اطاله کلام می گذشتید
ناشناس
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
کیهان مصداق بارز آزادی بیان اختصاصی است
ناشناس
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
بابا حرفای این بنده خدا رو جدی نگیرید چون فقط خودش و هیت تحریریه اش روزنامه شو میخونن . اره باباجان جدی نگیرید اره گلم
رضا میانه
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
بابا ما دیگر از دست این روزنامه نگار و روزنامه اش خسته شدیم
ناشناس
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اقاي احمدي نژاد برگرد و دل حاج حسين را شاد كن
حسن
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اتفاقا کار شورای نگهبان یعنی دیکتاتوری
علی
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
خداییش مرغ پخته هم از این تحلیل آبدوغ خیاری کیهانیسم به خنده میاد چی داره می گه ؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
مثل همیشه هشیار و بیدار است
ناشناس
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
حقا که سردار قلم است و کیهان هم سردار رسانه ها
ناشناس
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
درود بر شریعتمداری
ناشناس
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
انتخاب عزیز * شما هم دیگه خیلی می ترسید اگر قرار است حرف حق ومنطقی و..هم گذاشته نشود چرا شما اقایان اقدام به ایجاد سایت کردید خدا قوت *این را بدانیم که حق تغالی ناظر است
رضا
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
ای خدا باز این حرف زد....چرا کسی جواب اینو نمیده....

یکی نیست بگه رکود گرانی و بیکاری رو دولت محبوب شما درست کرده....حالا انداختی گردن روحانی....
عجب ......
ناشناس
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
نظرشمابرای خودتان وشماهمیشه آهنگ مخالف می زنید.
دهی چهلی
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
حسین اقا نشان داده که با کلمات خوب بازی میکند
ناشناس
|
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اگه شما مقالات اینو پخش نکنین فوقش دوهزار نفر بخونن!!
علی
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اقای شریعتمداری حرص نزنید لطفا ،حنای شما دیگر نزد مردم رنگی نداره چه بخواهید چه نخواهید مردم تفکر روحانی و اصلاحات را میپسندند
حسین
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
نخوندم چون نظرات و یا اظهارات شریعتمداری ارزش خوندن و وقت صرف کردن نداره.
ناشناس
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اگه شما مقالات اینو پخش نکنین فوقش دوهزار نفر بخونن!!
ناشناس
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اعجوبه قلم حسین شریعتمداری، واقعا آدم می مونه چی بگه!
ناشناس
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
این آقای از خودراضی کیهان علاقه عجیبی به نوشتن "بخوانید فلان" داره
علي
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
پاسخ مورد 3-الف :
با توجه به اينكه اين روزها از سوي افراد مختلف رعايت قانون و .... مورد تاكيد قرار مي گيرد بنابراين مي توان گفت كه وضع قوانين پخته و بي عيب (يا كم عيب ) زير بناي پيشرفت و توسعه كشور بشمار مي رود.
نمايندگان مجلس كه تصويب قوانين را بر عهده دارند با وضع قوانين قوي و حذف و اصلاح قوانين بيجا و دست و پاگير در زمينه محيط زيست ، صنعت ، تجارت ، اقتصاد و .... مي توانند سهم مهمي در پيشرفت و توسعه كشور داشته باشند و دستگاههاي اجرايي را در انجام بهتر امور محوله كمك كنند
ارامی
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اقای حسین شریعتمداری شما اختیارتان ازریس جمهورهم بیشترهست اگر یکروزنامه معتدل چنین صبحتی میکرد روزنامه اش میبستن
ازاد
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
احسنت به اقای شریتمداری واقعا اخر واقعیت رو بیان کردند . اگه کسی می تونه جواب دهد .
ناشناس
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
عجبا از دست شما
علی
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
یادش بخیر
روزنامه کیهان رو قبلا میخریدم مینداختم زیر قفس طوطی هام. هی یادش بخیر
ناشناس
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
"این سخن رئیس‌جمهور محترم، بی‌احترامی به ملت و اهانت به شعور آنان است"
عجب .. به شعور من که یکی از این ملت هستم اهانت نشد.
لطفا از طرف خودتان صحبت کنید برادر حسین..
اشكذري
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
دم حاج حسين گرم! مثل هميشه مستدل و منطقي. البته انتظار جواب منطقي نداشته باش!! مثل هميشه منتظر فحاشي افراد بي منطق باش!!
ناشناس
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
حرف های این اقا را جدی نگیرید همین وبس
ناشناس
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
درود بر روحانی
مجید
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
برای حسین شریعتمداری همین بس است که فکر میکنند تحلیل و تفکرات روحانی از سال 59 تا کنون می بایست دچار هیچ تغییر و تحولی نشده باشند .
ناشناس
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
واقعا متاسف و دلسرد میشم
ناشناس
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
ببین کی از استبداد و شعور مردم حرف می زنه!
ناشناس
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
توهین نیست نقدی است به سخنان رییس جمهور فارغ از اینکه کسی بپذیرد یا نه
ناشناس
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
با نگارش مقالات محكم و منطقى بزنيدجواب این آقا رو بدهید
ناشناس
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
آقای شریعتمداری با رندی زایدالوصفی می خواهند اذهان مردم و مسئولین رو به استدلالات خودخواسته خود جلب کنند تا افکار رو منحرف کرده وبه مطامع جناحی خودشون برسند.
ناشناس
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
بسیار بسیار زیبا گفته
ناشناس
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
خداییش چه رویی داره این حسین شریعت مداری. من مطمئنم خودش هم مقاله خودش رو بخونه خندش میگیره
علی
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
تقابل دو نظر این دو جناح از اول انقلاب بوده ولیتو این چنساله باید دنبال دلسوز واقعی بگردیم و اینکه چه کسی دلش برای پیشرفت مملکت می تپد نه زیاد نمودن تیراژ روزنامه ۸ سال گذشته را یادمان نرفته ه خیلی ها لال بودند.و الان .............
ناشناس
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
طبق معمول آسمان و ريسمان بافتن بيخود
ناشناس
|
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
خفه شو مفنگی بی خاصیت خایه خور
ناشناس
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
البته که صلاح نیست آقای روحانی به ایشان پاسخ دهد
ناشناس
|
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اگر منطق دارید جواب دهید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۱:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
جواب...خاموشي است ولي خيلي از اين عزيزان نميتوانند تحمل كنند
مجید جان
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
انگار نه انگار این دولت وارث هشت سال ویرانیست
که باعثش دولت مورد حمایت آنهاست
ما ملت این رو درک میکنیم وانتظاری بیش از این از دولت روحانی نداریم
فقط من موندم اگر روحانی رئیس جمهور نمی شد چه عاقبتی در انتظار این کشور بود
ناشناس
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
هر چه دلش بخواهد میگوید این آقا.
ناشناس
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
فقط یه مشت سفسطه و اظهار طلبکاری است این حرفها
ناشناس
|
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
آقای حسین شریعتمداری با همه چیز مخالف است حتی با خودش
ناشناس
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
کمی بی اندیش وبعد بنویس
ناشناس
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
بازم خوبه نخاسته اطاله کلام بکنه :))
ناشناس
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
برادر حسین!شما هم عقل کل نیستید!
ناشناس
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
آدم نمیدونه در مورد این آقا چی بگه
ناشناس
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
كاشكي كانديد ميشدي تا راي مردم رو احساس ميكردي
ناشناس
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
حرفای زیادی میزنه شریعتمداری.
ناشناس
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
جناب اقای شریعتمداری از اینهمه تفرقه چه سودی میبری
ناشناس
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
همانطورکه ازنظر شما دولت حق دخالت در تایید و عدم تایید صلاحیتها ندارد شما هم حق دخالت در امور مهم کشوری نداری

آقای شریعتمداری شما به هیچ وج تئوریسین خوبی نسیتی،بیشتر ژست انسانهای مظلوم رو گرفتی و مظوم نمایی میکنی
خیلی یاد مایلی کهن میندازیم
تظاهر تظاهر
ناشناس
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
منتقد کیهان هستم
ناشناس
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
مگه کسی کیهان میخونه
ناشناس
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
سفسطه و مغلطه.
مجلسِ در رأس امور، باید اهتمام به محیط زیست و نظارت بر اجرا داشته باشه، همین مجلس نهم سال گذشته ردیف بودجه مبارزه با ریزگردها رو از لایحه بودجه 94 حذف کرد. این جواب هیچ که گفتی روشن است.
آقای روحانی کی گفتند که مسئولین لازم نیست تقوا داشته باشند؟ گفتند تقوای خالی برای مسئول یا قانون گذار کافی نیست. چر صغرا کبرا می چینی؟
نیما
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
آیامیلیاردها میلیارد پول بیت المال در گذشته که اختلاس شد عجیب نبود که کلا به ان موضوع ورود نکردی؟؟
ناشناس
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
درود بر روحانی
ناشناس
|
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
آقای شریعتمداری بهتر است که بجای سفسطه بازی و فریب افکار عمومی مخاطبان انگشت شمار خود ، واقعیات را آنگونه که هستند نشان دهید نه آنگونه که خود میخواهید
ناشناس
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
با بند هفت موافقم
ناشناس
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
احسنت برآقای شریعتمداری
فرض کنید جنابعالی یک ماه سکوت کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ شما که این همه روشنگری می کنید چرا خود را در معرض رای مردم قرا نمیدهید تا افکار خود اجرایی کنید
رسول
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
حیف از وقتی که برای مطالعه این مطلب گذاشتم متاسفانه سراسر هجو وبسیار سخیف بود.
ناشناس
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
جان مادرت کیهان مغلطه نکن
ناشناس
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
آقای شریعتمداری کمی مثبت بیاندیش
ناشناس
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
با اين فرمايشات حاج حسين، از اين به بعد مجلس حق ندارد در مسائل تخصصي دولت اظهار نظر كند!!!!
ناشناس
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
کیهان زمان احمدی نژاد چیزی نمیدیدحالا انگار دیدش باز شده!!!!!!
ناشناس
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
بیاندیش وبنویس
ناشناس
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
اقدام آقای شریعتمداری در قبال صحبت های آقای دکتر روحانی بمانند کودکی است که بر پیکر قدرتمند یک مرد بزرگ با مشت ضرباتی میزند
ناشناس
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
سخنان شریعتمداری کاملأ منطقی و با استدلال بیان شده
احمد
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
کیهان واقعا خجالت بکش
ازاد
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
احسنت به اقای شریتمداری واقعا اخر واقعیت رو بیان کردند . اگه کسی می تونه جواب دهد .
ناشناس
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
برو اقای شریعتنداری دست از سر این ملت بردار
راست می گویی برو سوریه بجنگ
محمد
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
شمادر مورد اشاره‌ آقای روحانی هیچ سند قابل تکیه‌ای ندارد که بگذریم!
دو ساعته دارم به این حرف کیهان میخندم. خدایی عجب اعجوبه های این برادر حسین و تیمش.
ناشناس
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
یکی نیست به این شریعتمداری بگه آخه چرا این حرفهارودرباره ی دولت قبل در دورگذشته ...نمیکردی؟حالا شدی به رییس جمهور مردمی،دکتر روحانی توهین میکنی ؟؟
hadad
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
این روزنامه با تیراژ چند هزار تایی اگر اینگونه ننویسد که نامی از آن برده نخواهد شد.
هدایت
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
جناب شریعتمداری اگر این روند ادامه یابد فردایی در کار نخواهد بود لطفا سخنرانی و تحلیل انتخاباتی آقای دکتر روحانی را گوش کنید شاید شما را بفکر وادار کند