صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۴۷۰۴۱
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۶ - ۲۰ دی ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: انتظار می رود ظرف ۲ هفته آینده همه گیری بیماری آنفلوانزا در اکثر مناطق کشور فروکش کند و موارد بستری نیز کاهش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد مهدی گویا گفت: موارد ابتلا به آنفلوانزا در هفته گذشته به آهستگی رو به کاهش گذاشته و موارد بستری نیز کمتر شده است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: در اکثر استان هایی که در ابتدای همه گیری درگیر بیماری شده بودند اکنون موارد به حداقل ممکن رسیده است اما در برخی از استانهای  کشور از جمله زنجان، تهران، فارس و خراسان رضوی هنوز بیماری فعال است.

وی گفت: اطلاعات دقیقی که تاکنون جمع آوری  شده نشان می دهد اکثر موارد شدید و بستری شده آنفلوانزا مربوط به ۲ گروه سنی ۲۵ تا ۴۴ سال و بالای ۶۵ سال بوده اند و خوشبختانه موارد ابتلا در گروه های سنی پایین تر به خصوص دانش آموزان مقطع دبستان و راهنمایی بسیار کمتر از سایر گروه های سنی بوده است.

گویا با بیان اینکه انتظار می رود در طی همه گیری آنفلوانزا یکی از گروه هایی که بیشتر مبتلا شوند دانش آموزان مدارس باشند، ولی چنین اتفاقی نیفتاده است گفت: این نشان می دهد که  اقدامات پیشگیرانه به خصوص رعایت نکات بهداشت فردی و توصیه هایی که از طریق آموزش و پرورش و به خصوص آموزگاران و اولیای مدارس به دانش آموزان اعلام شده بسیار موثر واقع شده است و خوشبختانه دانش آموزان و اولیای آنها نیز به توصیه های بهداشتی بسیار خوب عمل کرده اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: انتظار می رود ظرف ۲ هفته آینده این نوع همه گیری در اکثر مناطق کشور فروکش کند و موارد بستری نیز کاهش یابد.

گویا با اشاره به برخی از پرسش های مردم مبنی بر موج های بعدی آنفلوانزا گفت: اظهار نظر در این مورد فقط براساس پیش بینی و احتمالات بوده و هیچ چیز قطعی نمی باشد و ممکن است موج دیگری هم در پیش نباشد اما برفرض آنکه موج دیگری هم رخ دهد به احتمال قریب به یقین ،سبک تر از موج اول بوده ، تعداد مبتلایان کمتر خواهد شد و موارد شدید بیماری نیز کمتر خواهد بود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در عین حال خاطرنشان کرد: ما کماکان وضعیت آماده باش خود را در مواجهه با همه گیری حفظ کرده و تیم های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در آماده باش کامل به سر می برند و امکانات لازم را برای تشخیص بستری و درمان بیماران در اختیار دارند.