صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

چهارشنبه - ۲۶ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۲۳۵۸۵۰
تاریخ انتشار: ۳۱ : ۰۸ - ۲۱ آبان ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 روزنامه ایران نوشت: علی اکبر اشعری معاون مطبوعاتی اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات٬ به ارائه نظر و تحلیل خود در مورد نیامدن برخی رسانه‌ها به این نمایشگاه پرداخت.

او گفت: زمانی که من این مسئوليت (معاونت مطبوعاتی) را داشتم٬ یکی از مسائلی که خيلی برایمان اهميت داشت٬ این بود که آستانه تحمل مدیران ارشد کشور بالا برود؛ یعنی با یک انتقاد و حتی بداخلاقی رسانه‌ای٬ آن‌قدر برآشفته نشوند که درسخنرانی‌های خودشان آن را منعکس کنند.

وی ادامه داد: وقتی کسی ردای مسئوليت را بر تن می‌کند٬ باید پيش‌بينی بکند که این حرف‌ها هم هست و زده می‌شود، چون او زیر ذره‌بين و نگاه انتقادی مطبوعات است و باید بداند که همه هم از او تعریف نمی‌کنند و عده‌ای به هر دليلی یا کار او را ضعيف می‌دانند یا چون رقيب سياسی او هستند٬ به انتقاد از او می‌پردازند و لذا باید تحمل شنيدن این حرف‌ها را داشته باشيم.

 اشعری در عين حال در مورد تصميم برخی رسانه‌ها به خاطر مشارکت نکردن در نمایشگاه امسال مطبوعات گفت: به نظر من این رسانه‌ها به هر دليلی هم که تصميم به حضور نيافتن در نمایشگاه مطبوعات گرفته‌اند٬ اشتباه کرده‌اند چون اولاً نمایشگاه متعلق به وزارت ارشاد نيست بلکه جایی است متعلق به همه مردم ایران و نمایندگان افکار عمومی که همان اهالی مطبوعات هستند. آن‌ها باید در نمایشگاه حاضر شوند و خود را در معرض دید عموم مردم بگذارند و حرف خود را هم با مردم بزنند٬ اگر هم خطایی در کار ارشاد یا هر جای دیگر می‌بينند٬ از مجاری قانونی اقدام کنند؛ یعنی مثلاً دوستان انتقاد دارند که چرا ارشاد به ما یارانه نمی‌دهد٬ اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری ببرند. قهر کردن با رویدادی که جنبه عمومی دارد و همه مردم در آن حضور دارند٬ کار درستی نيست.