صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۲۴۶۸۷
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۲ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کارشناسان معتقدند علاوه بر محدود ساختن زمان و محل استعمال مواد دخانی در محیط کار، کارفرمایان می‌توانند با افزایش دستمزد کارکنان از میزان استعمال دخانیات بکاهند.
 
به گزارش ایسنا، نتایج بررسی انجام شده حاکی از آن است که افزایش 10 درصدی حقوق کارکنان می تواند کاهش پنج درصدی استعمال مواد دخانی را در بین کارکنان 9 مرد و آنهایی که تحصیلات متوسطه یا پایین تر دارند، موجب شود. همچنین این فاکتور احتمال ترک کردن کامل استعمال مواد دخانی را 17 تا 20 درصد افزایش دهد.

«پائول لیگ»، یکی از نویسندگان این مطالعه و پروفسور علوم سلامت عمومی و کارشناس مرکز تحقیقات و سیاست خدمات درمانی دانشگاه کالیفرنیا در «دیویس» آمریکا گفت: یافته های به دست آمده ما حائز اهمیت است زیرا بررسی ها نشان داده که دستمزدهای کارکنان در ایالات متحده مطابق با تورم برای مشاغل با میزان درآمد پایین برای دهه ها رو به کاهش است و درصد کارگران شاغل در این گونه مشاغل رو به افزایش است. افزایش حداقل دستمزدها می تواند تهدید جدی برای سلامتی باشد.

بنا بر این مطالعه، میزان استعمال مواد دخانی در آمریکا رو به کاهش است اما همچنان عامل اصلی مرگ و میرهای قابل پیشگیری ناشی از بیماری هایی همچون بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری مزمن انسدادی ریه و سرطان ریه به حساب می آید.

در این بررسی اطلاعات مربوط به میزان دستمزد، وضعیت مصرف مواد دخانی و محل سکونت کارکنان تمام وقت که در فاصله سنی 21 تا 65 سال بودند در سال های 1999 تا 2009 مورد ارزیابی قرار گرفت. این گروه کارشناسی برای مطالعه فوق از یک مدل آماری استفاده کردند. این تکنیک به گونه ای طراحی شده تا یک مطالعه پزشکی کنترل شده و تصادفی را شبیه سازی کند که به واسطه آن تاثیرگذاری یک شیوه درمانی خاص ازیابی شود.

تغییرات در شیوه درمانی که نمونه موردی آن دستمزد بوده و هر سال ارزیابی شده، سپس میزان استعمال مواد دخانی مورد مقایسه قرار گرفته و نشان داد که افزایش حقوق با کاهش نرخ استعمال این محصولات میان مردان با تحصیلات پایین موثر است.