صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۱۹۲۸۶
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۲۱ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مصرف تخم‌مرغ، گوشت و ماهی می‌تواند برای حافظه مضر باشد؛ چرا که آمینو اسیدی موسوم به متیونین که منجر به از دست دادن حافظه می‌شود در این غذاها به وفور یافت می‌شود.

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه لوئیزویل تاثیر مصرف رژیم غذایی غنی از متیونین را بر حافظه جوندگان مورد بررسی قرار دادند.

محققان میزان سطوح نترین (پروتئینی برای حفظ مغز) و متیلاسون مغز و همچنین ظرفیت حافظه این جوندگان را اندازه‌گیری کردند.

آنها دریافتند هرچه زمان پایبندی به این رژیم بیشتر باشد میزان نترین کمتری وجود داشت و علاوه براین نیز میزان متیلاسیون ژن نترین نیز بیشتر گزارش شد.

نتایج کلی این پژوهش نشان می‌داد هرچه میزان متیونین در رژیم بیشتر باشد، یادگیری و حافظه نقص پیدا می‌کند.

این پژوهش طی نشست Experimental Biology" مطرح شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۷
اگر ما به حرفاي اين دانشمندا نخواهيم گوش كنيم كيو بايد ببينيم هرروز يه چيزي ميگن خودشون هم نميدونن چقدر ضدو نقيض حرف ميزنن
mehdi
|
۰۸:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۷
چرا چيزهايي كه گران هستش براي حافظه بده
ناشناس
|
۰۱:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۶
گوشت حاوی آهن ویتامین های گروه "ب" است که برای حافظه ضروری است ماهی دارای چربی "امگا3 "است که ضدفراموشی است. .
روح
|
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۵
مگه میشه مگه داریم؟؟؟ از بچگی میگفتن ماهی و روغن ماهی برا حافظه خوبه الان میگن بده؟