پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: خیالات غربیها برای دوران پساتحریم مبنی بر این است که راه بازگشت آنها به ایران باز شود.
به گزارش «انتخاب»، غلامعلی حدادعادل عصر امروز در ویژه برنامه پرسش و پاسخ هستهای در حسینیه قرآن و عترت مشهد، اظهار داشت: موضوع هستهای موضوع پیچیدهای است، بنده در موضوع «برجام» تاکنون موضع علنی خاصی اعلام نکردم اما این به معنای این نیست که دغدغه این موضوع را نداشته باشم، صریحاً تاکنون گفتهام که از جمله «دلواپسان» هستم.
وی خطاب به فعالان فرهنگی حاضر در جلسه گفت: عشق مقام معظم رهبری موتور محرک کار شماست، چندین بار به طرق مختلف از زبان ایشان شنیدهام که برای تضمین آینده انقلاب حلقههای فرهنگی بیهیاهو را از احزاب پرهیاهو مفیدتر میدانند. مقام معظم رهبری فرمودهاند با اجتماعات بینام و نشان دینی مذهبی در شهرستانها، توانستیم انقلاب را به پیروزی برسانیم.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه گردنههای سختی در انقلاب پیش رو داریم، خاطرنشان کرد: در باب هستهای، این مذاکرات و موضوع توافق هستهای بسیار مسئله مهمی جلوه کرده است، در عمر خود بهیاد ندارم بر سر موضوعی قدرتهای غربی تا این اندازه اهتمام کرده باشند.
حدادعادل تصریح کرد: توافق بُعد سیاسی، فنی، حقوقی، امنیتی و سیاسی دارد، متن و پیوستهای آن نیز بسیار مفصل است و مطلب روزنامهای و ساده نیست چراکه تنظیم قراردادهای بینالمللی کار بسیار پیچیدهای است.
وی در ادامه ضمن تاکید بر این مطلب که دعوا و جدال آمریکا با ایران ربطی به قضیه هستهای ندارد و از هفته نخست پیروزی ایران در انقلاباسلامی دشمنی آمریکا با ما آغاز شد، تاکید کرد: آنچه که منشاء تضاد شد، اصل انقلاب است، تا زمانی که انقلاب پابرجا باشد دل آمریکا با ایران صاف نمیشود.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: ناراحتی آمریکاییها، مسئله هستهای و سلاح نیست. مسئله این بوده که کشوری خود را از زیر سلطه آمریکا خارج کرده است؛ این آمریکا نیست که ایران را تحریم کرده بلکه این ایران است که از بُعد انقلاب، آمریکا را تحریم کرده است.
وی با اشاره به هدف غربیها از تحریم جمهوری اسلامی ایران گفت: تصویری که غرب داشت، این بود که تحریمها به مردم فشار بیاورد و مقابل کشور بایستند، بعد از اینکه از فتنه 88 بهره نبردند و به مقاصد خود نرسیدند، دست به تحریم زدند. دیدند نمیتوانند با تحول سیاسی در ایران کاری انجام دهند، بنابراین دست به تشدید تحریمها زدند.
حدادعادل خاطرنشان کرد: شاهد بودیم در همه این سالها درحالی که بیمه، کشتیرانی و صادرات با مشکل روبهرو شده بود اما حضور مردم در صحنههای مختلف پررنگتر میشد.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه مذاکرات هستهای اظهار داشت: براساس فرمایشات ایشان، با اصل مذاکره مخالف نیستیم و مذاکره داد و ستد است؛ محدودیتهایی را میپذیریم و محدودیتهایی برطرف میشود که اینها طبیعت مذاکره است.
وی با بیان اینکه در ماههای اخیر مقام معظم رهبری چندین بار از تیم مذاکره کننده تشکر کردند و گفتند که به تیم هستهای اعتماد دارند، تصریح کرد: بنده از همان روز اول که اصطلاح «دلواپس» بهوجود آمد، گفتم تمام افرادی که در این مسئله ابراز دلواپسی میکنند، طبیعی است. افرادی که میگویند «دلواپس» نیستند، باید استدلال کنند که چگونه «دلواپس» نیستند.
حدادعادل افزود: موضوع توافق هستهای خودش یک بحث است که ابعاد مختلف و در زمینههای مختلف دارد، اما مهمتر از قطعنامه، آثار جنبی و بُعدهای مختلف جمعبندی مذاکرات است؛ آمریکاییها این را سکوی پرشی برای شنا در استخری که خیلی دوست دارند، در آن باشند میدانند. خیالات غربیها برای دوران پساتحریم مبنی بر این است که راه بازگشت آنها به ایران باز شود.
وی ادامه داد: در چند ماه، شاهد بودیم برخی رسانهها سعی داشتند، مردم را 2 دسته کنند و این همان چیزی است که آمریکاییها انتظار دارند عدهای مقابل عدهای دیگر قرار بگیرند. دشمن همواره قصد دارد در زمینه هستهای، کشور را دو دسته کند.
رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه فکر میکنم نگرانیهایی پیرامون آثار سوء پساتحریم داشته باشیم که از جمله آنها آثار سیاسی است، تاکید کرد: در کنار توجه به محتوای جمعبندی مذاکرات، باید نگران آثار بُعدی آن باشیم. البته امیدواریم که آثار آن مثبت باشد و از سوی دیگر باید مراقب آثار فرهنگی این توافق باشیم. سئوال این بوده که آیا قرار است بعد از این به جای سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی آمریکایی به کشور برگردد؟ آیا یک عده باید وعده باز شدن شعبههای مک دونالد را بدهند؟
حداد عادل خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مسائل، مسئله اقتصادی است. آیا باید اقتصاد وابسته، جایگزین اقتصاد مقاومتی شود و مدتی از توافق نگذشته فابیوس و هیئت آلمانی وارد ایران شوند، از سوئی ما نیز خوشحالی کنیم که شرکتهای آلمانی صف کشیدند تا وارد بازار ایران شوند؟
چطور باور کنیم که دلواپسی شما ناشی از منافع شخصی و حزبی نیست؟
مشخص است که شما نگران خودتان هستید!
چون طیف فکری و سیاسی شما بزرگترین بازنده این تفاهم بوده اند.
مهم مردم هستن، که جنس دلواپسیشون با شما فرق میکنه.
مردم دلواپس جیب خالیشون هستن.
1- جنگ طلبان.
2- کاسبان تحريم مستقر در دوبي و اروپا و "ايران".
حالت سوم نداره بنابراين دلواپسان در يکي از اين گروه مي گنجند، جناب حداد دکتر روحاني عزيزمون گفتند انتخاب ايشون رفراندم بود براي نه بزرگ و بعضي ها.
سياست، مرد سياست را مي خواهد جناب حداد شما مرد کارهاي فرهنگي هستيد در گروه خود کار تخصصي کنيد تا نگران نباشيد