صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۱۶۸۸۲
تعداد نظرات: ۱۹ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۷ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۴
نشریه هیل:
این توافق با روسیه و چین، دو قدرت بزرگ جهانی بسته شد که آمریکا با آنها روابط خصمانه و رقابت آمیز دارد. مشارکت آنها در این توافق، راه را برای نقض توافق هسته ای بسیار دشوار می کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


نشریه هیل نوشت: مخالفت با توافق هسته ای ایران، به معنای ریختن بنزین روی آتش جنگ است.

به گزارش «انتخاب»، اظهارات اخیر لیندسی گراهام درباره این که موافقت با توافق هسته ای ایران مثل این است که شما یک قوطی بنزین بردارید و آن را به سمت آتش پرت کنید، توجه بسیاری از محافل رسانه ای و سیاسی را به خود جلب کرد. اما گراهام و دیگر مخالفان این توافق، وارونه حرف می زنند. اگر آمریکا بخواهد از زور استفاده کرده و دیپلماسی را رد کند، آن زمان است که بنزین بر آتش جنگ ریخته است.

بقیه تندروها باید این را بهتر بدانند. اصلا آنها بودند که ما را به جنگ فاجعه بار در عراق سوق دادند و ادعا می کردند که این تنها راه برای خلاص شدن از شر تسلیحات کشتار جمعی عراق است که اصلا وجود نداشت. اقدامات این تندروها برای ما هزینه بسیار زیادی داشت و در این راه هزاران نفر از زنان و مردان ما در ارتش جان خود را از دست داده و یا مجروح شدند و ده ها هزار نفر از مردم عراق نیز کشته شدند. این حملات، همچنین منجر به بروز سلسله ای از ناآرامی ها در عراق و در نهایت ظهور گروه دولت اسلامی در عراق و شام (گروه تکفیری صهیونیستی داعش)شد. در حقیقت اگر ما در آن زمان به عراق، حمله نمی کردیم، اکنون ( گروه تکفیری صهیونیستی ) داعش وجود نداشت.

وی در ادامه مقاله اش افزود: متاسفانه نمونه های بسیار زیادی وجود دارد که نشان می دهد تهدید به استفاده از زور، می تواند همچون ریختن بنزین بر آتش جنگ باشد. در لیبی حمایت نظامی ما از شورشی ها، منجر به بروز جنگ داخلی در بنغازی و فعالیت گسترده (گروه تفکیری صهیونیستی) داعش در این کشور شد. حملات پهپادها در یمن به ناآرام کردن حکومت کمک کرد و این کشور درجنگ داخلی و حملات هوایی از سمت عربستان گرفتار شد. میزان تلفات ناشی از حملات پهپادها در پاکستان در پنج ماهه اول سال به بیش از نهصد نفر رسیده است، در حالی که تروریست ها در این کشور همچنان به پیشروی های خود ادامه می دهند.

وی اضافه کرد: این بار به جای این که بنزینی بر آتش درگیری و منازعات ریخته شود،‌ توافق با ایران برای متوقف کردن برنامه تسلیحات هسته ای ایران، ممانعتی درخشان از تلاش برای فرونشاندن آتش است. توافق هسته ای راه ایران را برای دستیابی به تسلیحات اتمی مسدود می کند. زمان گریز هسته ای ایران برای تولید مواد لازم به منظور دستیابی به بمب اتم، چهار برابر بیشتر از زمانی می شود که توافق به دست نیامده بود.

اورانیوم غنی شده ایران به سطح پایین تری می رسد و با این بازرسی ها از هرگونه انحراف در برنامه هسته ای ایران، جلوگیری می شود. بازرسان به همه تاسیسات هسته ای ایران دسترسی خواهند داشت.

تحریم های آمریکایی، تنها بعد از آن که آژانس بین المللی انرژی اتمی تائید کند که ایران گام های کلیدی برای اجرای توافق برداشته است، لغو خواهد شد.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه دیگر این بود که این توافق با روسیه و چین، دو قدرت بزرگ جهانی بسته شد که آمریکا با آنها روابط خصمانه و رقابت آمیز دارد. مشارکت آنها در این توافق، راه را برای نقض توافق هسته ای بسیار دشوار می کند. به همین دلیل است که می توان گفت، اگر آمریکا توافق هسته ای را رد کند، چین و روسیه همچنان از توافق هسته ای ایران حمایت می کند و در آن زمان جهانیان می توانند ادعا کنند که آمریکا به دنبال راهکار دیپلماتیک نیست و تنها خواستار اطاعت محض کشورها از منویات آمریکا است.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۳
بروجرد
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
این نشون میده کشوری مثل ایالات متحد امریکا به هیچ وجه متحد نبوده و نیستند .هر حزبی ساز خودشو میزنه و سنا ساز اسرائیل رو . داعش ماری که در استین پرورش دادن و دورویی در انجام توافق .اوباما قدرت اینو نداره که از عمل خودش درست دفاع کنه .
مسعود
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
به تیم هسته ای کشورم می بالم که اینچنین بین قدرتهای جهانی اختلاف انداخت و بلاخره در کمال عزت و احترام بدون اینکه فعالیتهای هسته ای ما تعطیل شود به یک توافق تاریخی رسید. من به احترام ظریف و روحانی می ایستم و برای فرزندانم داستان ایثار و وطن دوستی شان را وقتی بزرگتر شدند تعریف خواهم کرد.
ایرانی معتدل
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
"و در آن زمان جهانیان می توانند ادعا کنند که آمریکا به دنبال راهکار دیپلماتیک نیست و تنها خواستار اطاعت محض کشورها از منویات آمریکا است. "
که البته آمریکا این آرزو را در خصوص ایران به گور خواهد برد ...!!!
ناشناس
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
لایک
سینا
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
آخرم جنگ جهانی میشه و هممون بیچاره میشیم
ناشناس
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
OK
ناشناس
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
سناتورهای کنگره بروند علم و دانش شان را افزایش بدهند.
ناشناس
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
انشاءالله که با تدبیر مسئولین اگاه ومتعد وانساندوست دو طرف (ایران وامریکا ) جنگی در پیش نخواهد بود ومشکلات با فهم وشعور ودرایت حل وفصل خواهد شد
وجگ افروزان (کنگره وتندروان وکاسبان تحریم )به ارزوی نحس خود نخواهند رسید
ناشناس
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
روزهای خوبی نیست اما امیدوارم بدتر نشود
ناشناس
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
ما از کنگره نمیترسیم اما از ضعف اوباما میترسیم
ناشناس
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
به نقل از یک کارشناس سیاسی
پلن A : توافق در کنگره با دو سوم رای رد میشود و ریاست جمهوری آمریکا دیگر آن را وتو نمیکند و قانون تصویب میشود
پلن B : در صورت تایید توافق یا به هر دلیلی وتوی ریاست جمهوری ( امتیازگیری از ریاست جمهوری برای تایید توافق ) قاونی تصویب میشود که اداره خزانه داری ایالات متحده بر نحوه خرج کردن پولهای ایران نظارت میکند و پولها باید فقط برای خرید مایحتاج مردم ایران بکار رود یعنی غذا و دارو و حتی نمیتوانیم یک تراکتور خریداری کنیم( البته مگر قرار بود برای ایران خرج نشود )
دو پلن بالا قطعا یکی از آن اجرایی میشود آیا ایران در صورت تصویب یکی از آنها توافق را اجرا میکند من بعید میدانم
قصد من فقط طلاع رسانی بود
ناشناس
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
اگر در کنگره رد شود به نفع ایران است
چون ما به برنامه خود برمیگردیم
ناشناس
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
رد شود یا نشود تاثیری در معلق و لغو تحریم ها ندارد
چون آمریکا تحریم ها را برنمیدارد
ناشناس
|
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
هموطنان عزیزم اگر توافق در کنگره رد شود ایران باز هم باید آن را اجرا کند چون در شورای امنیت اجرای آن را قبول کرده است
ناشناس
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
با تصویب در شورای امنیت اگر تحریم ها هم در کنگره باقی بماند ما باید توافق را اجرا کنیم
اوباما بسیار خبیث است
ناشناس
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
از اول هم معلوم بود آمریکا شبکه گسترده تحریم های ایران را لغو نمیکند
فقط با تصویب در شورای امنیت ما را دچار مشکل بزرگی کرد
ناشناس
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
توافق در کنگره رد میشود اما روسیه و چین هم بدشان نمی آید توافق رد شود
ناشناس
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
کنگره تصویب میکند فقط میخواهد از دولت امتیاز بگیرند
ناشناس
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۰۳
اگر توافق رد شود اتفاق خاصی نخواهد افتاد
خودشان باید باز دوباره تحریم ها را شروع کنند
دنیا واقعا مغشوش شده است