صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۱۳۲۵۴
تعداد نظرات: ۲۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۴
رییس مرکز پژوهشهای مجلس:
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه هم اندیشی خود در این مرکز با فعالان بخش های آب و محیط زیست کشور، گفت: از شنیدن گزارش وضعیت آب در کشور وحشت زده شدم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه هم اندیشی خود در این مرکز با فعالان بخش های آب و محیط زیست کشور، گفت: از شنیدن گزارش وضعیت آب در کشور وحشت زده شدم.

به گزارش «انتخاب»، کاظم جلالی، شامگاه جمعه در خلال آئین افطاری اتحادیه صنف خبازان و کارخانه آرد شهرستان های شاهرود و میامی با اشاره به بحران آبی در کشور و شهرستان، بیان داشت: باید این حقیقت را بپذیریم که وضعیت آب در شهرستان ما بسیار بد است.

وی با یادآوری اینکه زمانی در منطقه بسطام، با حفاری در عمق ۴۵متری به آب مناسب دست پیدا می کردیم افزود: اما امروز باید همین مناطق را ۲۵۰متر حفر کنیم و این شرایط تنها مختص به شاهرود نیست لیکن در واپسین روزهای ماه شعبان میزبان فعالان بخش آب کشور در مرکز پژوهش های مجلس بودم که به واقع از گزارش های آنها وحشتزده شدم.

نماینده مردم شهرستانها شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت کنونی کشور در مقابله با بحران کم آبی، گفت: در جلسه مذکور، فعالان این بخش به ما نشان دادند که چه میزان از اراضی ما نشست پیدا کرده اند و چه شکاف ها و گسل هایی در زمین پدیدار شده است همچنین بسیاری از پل ها با مشکل ترک خوردگی روبرو هستند که باید این موارد به سمع و نظر دولتیان برسد.

جلالی با تاکید بر فیوضات ماه مبارک رمضان، بیان داشت: باید از فرصت های موجود در این ماه استفاده کرد. اختیار برخی از امور در دست ما نیست که بارش یکی از آن موارد به شمار می رود لذا باید از فرصت های ماه رمضان مخصوصا شب های قدر نهایت استفاده را کرد تا از خالق یکتا مدد خواست.

وی بر ضرورت اشاعه معنویت در زندگی تاکید کرد و افزود: متاسفانه بسیاری از مشکلات ما ناشی از گناهان و دوری از معنویات است پس باید در همه حال روزه دار واقعی بود حتی در انجام مباحات هم باید روزه دار عمل کرد.

رئیس مجمع نمایندگان مجلس استان سمنان، با اشاره به مطالعات طرح بارور ساختن ابرهای باران زا در استان، گفت: درست است که در کار خداوند نمی توان دست برد اما برخی تحقیقات نشان می دادند که می توان با فرستادن یون های مثبت و منفی به آسمان باران ایجاد کرد لذا برخی موارد مطالعاتی نیز برای انجام این پروژه داوطلب شده بودند اما این طرح موقتا مسکوت ماند.

جلالی درباره علل عدم انجام این طرح در استان سمنان، گفت: استان ما به عنوان پایلوت انجام این طرح پذیرفته شده بود لیکن به واسطه نتیجه برخی بررسی ها که از سرطان زا بودن این باران ها حکایت می کرد و به توصیه وزارت نیرو این طرح مسکوت شد.

وی افزود: پس از اعلام شرایط توسط وزارت نیرو این طرح در مرحله تحقیقات باقی ماند اما باید اذعان کرد در آستانه شب های قدر می توان از خالق یکتا درخواست کرد تا بتوانیم برکت را وارد زندگی مان کنیم همانطور که از شهید مطهری نقل است که ایشان در نامه ای خطاب به فرزندشان بیان می کردند اگر هر روز یک حزب از قرآن مجید را تلاوت و هدیه به روح رسول اکرم(ص) کنی برکت را به زندگی ات وارد کرده ای.

رئیس فراکسیون اصولگرای رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در ادامه و با اشاره به اینکه دولت باید کوچک شود، گفت: من فکر می کنم برای رفع مشکلات اقتصادی می بایست به سوی اقتصاد آزاد بر پایه عرضه و تقاضا حرکت کنیم لذا لازمه این مهم کوچک شدن دولت و سپردن امور به مردم است.

جلالی با بیان اینکه نظام اقتصادی قواعد خاص خود را دارد، بیان داشت: فواعد برای همه افراد جامعه یکسان است و نماینده مجلس، معلم، فرماندار و نانوا نمی شناسد لیکن هرگاه دولت دربازار دخالت کرد، اقتصاد با مشکل روبرو شد و همه اقشار جامعه را تحت تاثیر قرار داد پس باید بازار را بر اساس عرضه و تقاضا اداره کرد.

وی افزود: هرچه تولید افزایش یابد قیمت کاسته می شود و عرضه بیشتر، لذا این سیستمی است که در همه دنیا پیاده می شود اما در کشور ما دولت در بخش های اقتصادی مجبور به دخالت است و این دخالت منجر به رانت، فساد و ... می شود چرا که دولت باید سیستم نظارتی را در پیش بگیرد، لذا اگر بازرس دولتی کار خود را به خوبی انجام ندهد باید برای او نیز یک بازرس گذاشت و همینطور تا بالا پس سیستم را نمی توان علنا کنترل کرد که این ضعف اقتصاد دولتی است.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به سیستم توزیع آرد در شاهرود، گفت: در این شهر بهترین گندم تولید و با قیمت های تضمین شده از کشاورز توسط دولت خریداری می شد لذا معلوم نیست این قیمت ها با واقعیت همخوان باشد و حق کشاورز تضییع نشود.

جلالی با اشاره به خرید تضمینی در دولت دهم، بیان داشت: بنده شخصا بارها با محمود احمدی نژاد دیدار داشتم و به شخص ایشان گفتم، قیمت خرید تضمینی گندم شما با نرخ ۴۵۰ تومان عالدلانه نیست چرا که ما در مرکز پژوهش های مجلس قیمت تمام شده هر کیلو گندم را ۶۰۰ محاسبه می کردیم لذا این مشکلات است که باید دخالت های دولتی کمتر شود.

وی ادامه داد: هم اکنون سه میلیون کارمند در کشور ما وجود دارد که در مقایسه باکشورهای دیگر جهان رقم بالایی است که باید دید آیا کشورمان به این همه کارمند دولتی نیازدارد لیکن باید سیاستی را در پیش گرفت که دولت کوچک شود، این همان اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی است که مقام رهبری به آن اشاره دارند.

جلالی با اشاره به این اصل، تاکید کرد: در اصل۴۴ سه نوع اقتصاد دولتی، تعاونی و خصوصی اشاره شده است متاسفانه اقتصاد دولتی که مشکلاتی دارد، تعاونی که اصلا در کشورمان هیچگاه جایگاهی نیافت لذا در این بین بخش خصوصی (یا سیستم عرضه و تقاضا) می ماند که باید در کشور اشاعه پیدا کند تا بتوانیم در اجرای مفاد این بند از قانون اساسی موفق باشیم و گذر زمان ثابت کرده است که دخالت دولت در اقتصاد مصیبت وارد کرده است پس باید به سمت آزاد سازی اقتصاد برویم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۴۸
غیر قابل انتشار: ۶
سیاه
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
پس آنروزی که فرت و فرت مجوز چاه میدادند کجا بوددی؟؟؟؟ العاقل الاشاره!!!!!!
ابوالفضل
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
خواستم از آقاي جلالي بپرسم آيا در مجلس هفتم كه هم چاه هاي عير مجاز را مجاز نمود و هم حقابه كشاورزي را حذف نمود تشريف داشتيد. همان مجلسي كه ليست نمايندگان آن به قول بزرگي توسط امام زمان (عجل ا..) امضا شده بود و معجزه مي كرد و طرح تثبيت قيمت ها تصويب مي كرد و رئيس مركز پژوهش هاش مي گفت بنزين بايد 32 ريال باشه؟!!!
ناشناس
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
بعضي از رفتارهاي دولت مردان ما باعث غضب و خشم خدا شده است و باران نازل نمي شود علت عدم بارندگي به خاطر طلمي است كه به قشر ضعيف كشاورز مي شود كسي كه زحمت بار آوردن ميوه را با سختي مي گشد و ثمره اش را دلال و واسطه گر مي خورد بعنوان مثال ميوه را 500 تومان را به واسط مي فروشد و واسط آنرا با قيمت 6 الي 10 هزار تومان مي فروشد اينجا وظيفه جهاد كشاورزي است كه با يك برنامه دقيق كاري كند كه حداقل 70 درصد سود به كشاورز برسد و بقيه به دلال و واسط
ناشناس
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
بقيه اوضاع مملكت هم دست كمي از وضعيت اب ندارد
ناشناس
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
تازه اول كاره
ممد
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
حال که وضعیت آب وحشتناکه چرا اینقدر برای ازدیاد جمعیت تلاش می شود کدومو باور کنیم
ناشناس
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
زمانی که به چاه های غیر مجاز مجوز بهره برداری داده شد باید نظر کارشناس ها رو میشنیدی برادر، اون موقع کجا بودی؟
محمود
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
چه عجب بعضي ها از خواب پا شدن.متاسفانه دلواپس آب نداريم.
ناشناس
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
10 سال دیگه 90 درصد ایرا بیابانه؟؟؟؟
جواد
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
ببخشید حتما تقصیرملت است دیگر...این چیزی که می فرمایید بچه کلاس اولی هم میداند دیر متوجه شدید نماینده عزیز مردم...
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
در تقصیر ملت شک نکنید
ناشناس
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
آن زمان که هندوانه و خربزه را مفت مفت صادر میکردیم باید فکرش را میکردیم که روزی ممکن است وحشت زده بشویم
ناشناس
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
مواظب باشیم بیراهه نرویم باروری ابرها مربوط به کشورهای ابرناک یا همان اقلیم مرطوب است ما که ابری نداریم نباید پولمان را دور بریزیم.
ناشناس
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
آقا جان وحشت نکن تو را جان مادرت شماها که تصمیم گیرنده هستید بیایید با این 13 تن طلای پس گرفته شده 10 کارخانه آب شیرین کن کنار دریای عمان بسازید هر کارخانه می تواند آب مصرفه روزانه یک میلیون نفر را تامین کند.
ناشناس
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
ما نیز سالها است که از بیخیالی و بی توجهی مجلس به امثال این امور وحشت زده ایم...
يك شاهرودي
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
آقاي جلالي خوب بود پيش از آنكه كار به جايي برسد كه در شب هاي عزيز قدر سينه چاك كنيم و از خداوند متعال درخواست امور دنيوي نظير آب و نان نماييم . آن موقع كه در جنگل ابر جاده احداث مي كردند ، آن زمانيكه طبيعت بكر منطقه را براي منافع شخصي نابود مي كردند سينه چاك مي كرديد تا امروز دست به دامان شب هاي عزيز قدر نمي شديم .
منصور
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
مشکل آب در کشور با جلسه وسمینار و سخنرانی حل نمیشود . باید با استفاده از آب شیرین کن های هسته ای در چندین نقطه از جنوب ازطریق لوله های پلی اتلین آب را به مراکز کشور حتی سمنان ودامغان ومشهد انتقال داد و کشاورزان وصنایعی که مصارف بالائی دارند از این آب استفاده نمایند . آب سدها وبرخی از چاهها را فقط برای شرب باید مورد استفاده قرار داد . عدم استفاده از آب چاهها برای کشاورزی و صنعت ذخایر زیر زمینی در کمتر از 5 سال اشباع مینماید وکشور از خطرات زیست محیطی و رانش ونشست زمین رها میشود . خدا میداند راهی جز استفاده از آب دریا برای عبور از خشکسالی وجود ندارد . تاسیسات آب شیرین کن هم اشتغال زائی خواهد داشت و هم کشور را نجات میدهد و هم صادرات محصولات کشاورزی را . شما را به خدا به این ایده ای که از سال 1379 با بسیاری از مقامات مطرح کرده ولی توجهی نکرده اند توجه نمائید .
ناشناس
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
آقای نماینده راهکارا رائه فرمایید، فرهنگ صرفه جویی درمصرف آب ، آب و هوا تغییر کرده و هیچ چاره ای اندیشیده نشده،این تقصیر شماست نه خداونه مردم عادی
ناشناس
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
یه جایی خوندم که سهم مصرف در بخش کشاورزی حدود 90درصد و صنعت و مصارف خانگی هم با سهم مساوی 10درصده.نه اینکه بگم نباید صرفه جویی کرد.اما اگه آمار بالا درست باشه قطعا باید چاره کار رو در بخش آبیاری کشاورزی پیدا کرد. حالا به هر ترتیب ممکن از اصلاح آبیاری سنتی تا تعطیلی بخشی از کشاورزی که مقرون به صرفه نیست.
ناشناس
|
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
پس چه چیزی را در مجلس مورد پزوهش قرار می دادی به به به این نماینده
ناشناس
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
سايت محترم انتخاب گزارشي از انتقال آب از خزر به كوير مركزي تهيه نماييد باتشكر
خشایار
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
خشکسالی = برگ زرینی دیگر از کارنامه ی سراسر شکوفائی و پیشرفت دولت عدالت محور احمدی نژاد.
ناشناس
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۱۳
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی وضعیت آب بسیار بد است؛ وحشت زده شده ام .....پس اینهمه سال کجا بودی که احمدی نراد در حین سخنرانیهای عمومی تکلیف اب تعیین میکرد و دستور صدور مجوز برای چاه های فاقد مجوز میکرد