صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۱۰۴۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۴
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون فرهنگي قوه قضاييه با اشاره به مسئوليت ناجا در برخورد با جرائم مشهود گفت: آيا مسئولي که در وزارت ارشاد مجوز براي برگزاري کنسرت صادر مي‌کند تاکنون بررسي کرده است که ممکن است چه تخلفاتي پيرامون کنسرت‌ها رخ دهد و يا چرا اصلاً ناجا از برگزاري آن ممانعت مي‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمين هادي صادقي معاون فرهنگي قوه قضائيه در گفت‌وگو با فارس، در رابطه با موضوع لغو کنسر‌ت‌ها توسط نيروي انتظامي که گفته مي‌شود از وزارت ارشاد مجوز داشته‌اند، گفت: من نمي‌دانم چرا اين وضعيت پيش مي‌آيد و اين قدر بر سر مقوله‌اي که مي‌تواند خيلي بهتر از اين حل و فصل شود، کشمکش ايجاد مي‌شود.

وي تصريح کرد: قبلا جايي گفتم که بايد بين دستگاه‌ها هماهنگي وجود داشته باشد و با هماهنگي همديگر مجوز دهند تا همگان پشتيباني کنند و اين کاري است که بايد صورت گيرد.

صادقي تصريح کرد: اين موضوع معنا ندارد که يک ارگان بدون توجه به محذورات طرف ديگر مجوز صادر کند يا طرف ديگر با توجه به محذورات خود جلوي آن را بگيرد.

معاون فرهنگي قوه قضائيه تأکيد کرد: اين بساط بايد جمع شود و مشکل ناهماهنگي‌ها مرتفع شود. مگر قبل از اين کنسرت برگزار نمي‌شد. قبل از اين موضوع ما کنسرت‌هاي خوب، فخيم، ارزشي و اصيل داشتيم که حتماً بايست از آنها حمايت شود، ولي چيزي که در راستاي ارزش‌هاي ما نيست و ضد ارزش است يا پيرامون آن تخلفاتي صورت مي‌گيرد، نبايد به آنها از ابتدا مجوز دهند.

وي گفت: اين کشمکش‌ها بايد با هماهنگي مسئولان از بين رود که اين هم نيازمند تدبير است و به نظر من دولت در اينجا بايد وارد عرصه شود و دستوري براي هماهنگي دهد، نه اينکه به يک طرف دستور دهد و بگويد کار خود را نکن تا طرف ديگر کار خود را انجام دهد؛ چراکه اين کار غلط است.

صادقي افزود: براي مثال مي‌گويند چرا نيروي انتظامي اين کار را انجام مي‌دهد. نيروي انتظامي هم وظيفه‌اي دارد و وقتي مي‌بيند خلافي درحال انجام است بايد جلوي آن را بگيرد.

معاون فرهنگي قوه قضائيه خاطرنشان کرد: در اين موضوع حريم عمومي مطرح است و چنانچه مي‌بينيد خلاف مشهودي صورت مي‌گيرد يا ممکن است خلافي اتفاق افتد بايد پيشگيري شود و نبايد بگذارند اين تخلفات صورت گيرد.

وي افزود: در سوي ديگر مسئله هم مي‌خواهند توسعه فرهنگي بدهند که راه آن اين است که با هماهنگي باشد.

حجت الاسلام صادقي در رابطه با معيار تشخيص خلاف در کنسرت‌ها و لغو آن توسط نيروي انتظامي گفت: شيوه تشخيص نيروي انتظامي به تجربه‌هاي اين نهاد بازمي‌گردد؛ چراکه گاهي اوقات نيروي انتظامي تجربيات بسيار خوبي دارد و در عمل ديده‌اند چه اتفاقي افتاده است.

وي گفت: نيروي انتظامي در صحنه حضور دارد و بارها مسائلي از اين دست را تجربه کرده است و براساس گفته حکيمانه "آزموده را آزمودن خطاست"، بايد گفت تجربه آنها اين مجوز را به آنها مي‌دهد که از شکل‌گيري تخلفات پيشگيري کنند.

حجت الاسلام صادقي تأکيد کرد: آنها راجع به اصل هنر نظر نمي‌دهند تا گفته شود آن را بلد نيستند يا موسيقي‌دان نيستند؛ بلکه راجع به حواشي غلط کار ورود مي‌کنند، يعني مي‌دانند تخلفاتي پيرامون موضوع واقع مي‌شود و به همين خاطر جلوگيري مي‌کنند.

وي خاطرنشان کرد: شايد جهات ديگري هم باشد، ولي معمولاً موضوع اصلي همين است، لذا مي‌گويم بايد هماهنگي وجود داشته باشد. چه اشکالي دارد از پيش جلوي اين تخلفات گرفته شود. بنابراين بايد تدبير کنند و صادرکنندگان مجوز در تعامل با نيروي انتظامي بپرسند شما به کدام مسائل برخورد کرديد و همين را تدبير کنند تا اين اتفاق صورت نگيرد.

وي گفت: آيا مسئولي که در وزارت ارشاد مجوز صادر مي‌کند تاکنون بررسي کرده است که ممکن است چه تخلفاتي پيرامون کنسرت‌ها رخ دهد و يا چرا اصلاً نيروي انتظامي از برگزاري آن ممانعت مي‌کند.

معاون فرهنگي قوه قضائيه گفت: اين مراجع بايد با هم گفت‌وگو کنند و سپس براي مشکلات فکر و چاره انديشي کنند تا اين اتفاق صورت نگيرد و اگر خود من يکي از مسئولين وزارت ارشاد بودم در هنگام صدور مجوز فکر مي‌کردم چه کنم تا جلوي ابطال مجوز گرفته شود.

وي تأکيد کرد: به نظر من راه آن پيشگيري از بروز تخلف است، همانند موضوع آزادي است که آزادي داده مي‌شود و چنانکه کسي از آن سوء استفاده کند موجب بر هم خوردن آزادي مي‌شود و اين هم همان است و بايد جلوي سوء استفاده گرفته شود.