صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۱۰۱۸
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۸۹
من و جمعي از دوستان جامعه روحانيت بعد از انتخابات رياست جمهوري هفتم و انتخاب آقاي خاتمي، خدمت آقا رفتيم و صحبت كرديم. من خدمت آقا عرض كردم ما وظيفه‌اي داشتيم، كارمان را انجام داديم. اينك كه انتخابات برگزار شد و نامزد ما راي نياورد ما در اينجا مي‌توانيم يكي از اين سه گزينه را انتخاب كنيم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
من و جمعي از دوستان جامعه روحانيت بعد از انتخابات رياست جمهوري هفتم و انتخاب آقاي خاتمي، خدمت آقا رفتيم و صحبت كرديم. من خدمت آقا عرض كردم ما وظيفه‌اي داشتيم، كارمان را انجام داديم. اينك كه انتخابات برگزار شد و نامزد ما راي نياورد ما در اينجا مي‌توانيم يكي از اين سه گزينه را انتخاب كنيم.

به گزارش خبرگزاری انتخاب به نقل از فارس، حضرت آيت الله محمدرضا مهدوي‌كني از جمله ياران نزديك امام خميني(ره) و مبارزان قديمي است كه پس از سال‌ها تجربه اداري و سياسي با تاسيس دانشگاه امام صادق(ع) گامي مهم در عرصه تعليم و تربيت برداشته است.

طبعاً با توجه به سابقه‌ وي از دوران مبارزه و پيروزي و استقرار نظام جمهوري اسلامي، خاطرات او مي‌تواند حاوي نكات جالب و خواندني از اين دوران باشد.

خاطره اي كه در ذيل خواهد آمد برگرفته از فصل پنجم كتاب خاطرات آيت‌الله مهدوي كني است كه توسط مركز اسناد انقلاب اسلامي به چاپ رسيده است.

من و جمعي از دوستان جامعه روحانيت بعد از انتخابات رياست جمهوري هفتم و انتخاب آقاي خاتمي، خدمت آقا رفتيم و صحبت كرديم. من خدمت آقا عرض كردم ما وظيفه‌اي داشتيم، كارمان را انجام داديم. اينك كه انتخابات برگزار شد و نامزد ما راي نياورد ما در اينجا مي‌توانيم يكي از اين سه گزينه را انتخاب كنيم:

يكي اينكه بايستيم، بگوييم ما اين انتخاب را قبول نداريم، زيرا انتخابات مردود است و ما آن را قبول نداريم، راي مردم را هم قبول نداريم، به نظر مي‌آيد كه اين گزينه عقلايي نمي‌باشد بالاخره مردم راي داده‌اند، پس ما نمي‌توانيم بگوييم قبول نداريم.

دوم اينكه ما بگوييم كه مردم راي داده‌اند و آقاي خاتمي هم راي آورده، راي مردم را هم قبول داريم و با ايشان همكاري مي‌كنيم و از نظرمان هم برگشتيم. اين هم يك نظر يعني در واقع اعتراف به اشتباه كنيم و از گناه و خطاي خودمان توبه نماييم. ما چنين كاري را هم نمي‌كنيم، ما ايشان را گزينه‌اي برتر نمي‌دانستيم.

گزينه سوم، آنكه طبق قانون به آراي مردم احترام مي گذاريم تا حدي كه لازم باشد براي احترام به آراي مردم و حفظ نظام، همكاري مي‌كنيم ولي درعين حال از نظام اسلامي پاسداري مي‌كنيم و در سنگرهاي خود با ديده‌باني دقيق، مراقب اوضاع هستيم و هرگاه براي انقلاب احساس خطر كنيم، شليك خواهيم كرد.

من اين حرفها را در دانشگاه امام صادق زدم و خدمت آقا هم همين حرف را زدم و گفتم بعضي مي‌گويند جامعه روحانيت شكست خورده و برخي از دوستان ناراحت شده و برخي ديگر دل سرد شده‌اند. بالاخره سياست است و دعواي سياسي همين حرفها را دارد و ما باز هم بر همان عهدي- عهد ولايت- كه بسته‌ايم، هستيم و بر روي آن ايستاده‌ايم ولي شما اگر بفرماييد كه مخالفت كنيد! مي‌كنيم، بگوييد نه مخالفت هم نكنيد! نمي‌كنيم اگر بگوييد حتي هيچ انتقادي نكنيد! انتقاد هم نمي‌كنيم. اگر شما بفرماييد انتقاد كنيد! انتقاد مي‌كنيم. ما دروغ نمي‌گوييم كه شما را به عنوان ولي امر قبول داريم بايد هم بپذيريم. حتي در مواردي كه مخالف راي‌مان باشد اما فكر نمي‌كنم كه جنابعالي رايتان اين باشد كه ما خلاف‌ها را ببينيم و هيچ نگوييم. ايشان فرمودند اگر خلافي باشد، بايد اظهار كنيد، منتها كيفيت اظهار فرقي مي‌كند؛ در هر موقعيتي بايد سنجيد كه چگونه مي‌توان انتقاد كرد كه به ضرر انقلاب و نظام تمام نشود و دشمنان سوء استفاده نكنند. خوب، اين هم مطلبي بود كه ايشان فرمودند و ما هم قبول داريم.
نظرات بینندگان
انتشار یافته:
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲
این گزینه ی غیر عقلایی اول را در انتخابات نهم و دهم آقایان عملی کردند. محض اطلاع جناب کنی عرض شد.