صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۰۵۸۹
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۲ - ۰۶ اسفند ۱۳۸۹
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز زرادخانه های هسته ای در نیروگاهها نیست بلکه در حوزه های علمیه است که تامین کننده اندیشه ها و باورهای دینی مردم هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز زرادخانه های هسته ای در نیروگاهها نیست بلکه در حوزه های علمیه است که تامین کننده اندیشه ها و باورهای دینی مردم هستند.

به گزارش مهر،وحید جلیلی پیش از ظهر پنجشنبه در هفدمین اجلاسیه جامعه مدرسین با علمای بلاد که در سالن قدس مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار شد با اشاره به کارشکنی های غرب در موضوع  هسته ای جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: امروز زاردخانه هایی که غربی ها به دنبالشان هستند در نیروگاهها نیست بلکه در حوزه های علمیه است که تامین کننده باورها و اندیشه های دینی مردم هستند.

وی اندیشه دینی و باور مردم به اندیشه دینی را دو راهبرد اساسی پیشرفت انقلاب اسلامی ایران برشمرد و تاکید کرد: ورود کشورهای غربی به جنگ نرم باعث قوت ماست چون ظرفیت ما در بخش نرم افزاری که همان اندیشه ها و باورهای حوزه های علمیه است، می باشد و آنها همان طوری که در جنگ سخت که نمونه آن جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود شکست خوردند در جنگ نرم نیز قطعا به خاطر این اندیشه ها و باورها شکست خواهند خورد.

جلیلی خاطرنشان کرد: اینکه اگر دین خدا را یاری کنیم خداوند ما را یاری خواهد کرد، باور به امداد الهی و باور به حیات بخش بودن احکام دینی را در این 32 سال تجربه کردیم و عرصه ای که امروز در صحنه بین الملل با آن مواجه هستیم عرصه خالی نیست  و اگر در این عرصه ملت ما بخواهند بر اساس مبانی و ارزشها عمل کند موانعی بر سر راه او قرار دارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: انقلاب اسلامی در شرایطی پیروز شد که صحنه بین الملل صحنه ای بود که برخی قدرت ها با تمام توان مناسباتی برای این صحنه طراحی کرده بودند که بسیاری از عرصه ها از جمله قدرت ، علم و اندیشه را به انحصار خود درآوردند.

وی با بیان اینکه هنر بزرگ انقلاب اسلامی این بود که در شرایطی شکل گرفت که چنین انحصاری بر جهان حاکم بود تصریح کرد: انقلاب اسلامی اندیشه و آرمان خودش را در این عرصه محقق کرد که دستاورد بزرگی برای آن محسوب می شود.

جلیلی گفت: اگر در طول تاریخ قدرت هایی این انحصار و به کرسی نشاندن منویات خودشان را منصه ظهور رسانده اند در این دوره همین ها علاوه بر بکارگیری تمام سخت افزارها از نرم افزارها نیز حداکثر استفاده را بردند و این چالش بزرگ انقلاب اسلامی بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: انقلابی که بر مبنای مبارزه با یک دیکتاتوری و اندیشه دینی و مطالبه به حق مردم قیام کرده تبدیل به متهم دموکراسی و غربی ها به مدعی دموکراسی تبدیل شده اند و از سال 86 بعد از اینکه در موضوع هسته ای برخی از گفتگوها را آژانس را انجام داده ایم آنها اذعان کرده اند که تمام آنچه که تحت عنوان جنجال مطرح شده پاسخ داده شده است.

وی ادامه داد: پس از آن بود که ما وارد این موضوع شدیم که باید مدعی بحث های هسته ای باشیم و در گفتگوهای که با طرفهای مقابل از سال 86 داشتیم مبنا را بر این موضوع گذاشتیم که موضوع هسته ای نمی تواند موضوع گفتگو باشد.

جلیلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمله آمریکا به کشورهای افغانستان و عراق برای محاصره جمهوری اسلامی اظهار داشت: آمریکایی ها با هزینه های بالای نظامی دو کشور افغانستان و عراق را اشغال کردند و خودشان بیان می کردند که این اشغال مقدمه ای برای هجمه به جمهوری اسلامی و محاصره این کشور است اما پس از چند سال ناکامی امروز می بینید که آنچه در این دو عرصه شکل گرفته نه تنها در جهت منویات آنها نبوده بلکه خودشان اذعان دارند که جمهوری برنده میدان است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: آنها به راه انداختن جنگ 33 روزه بدنبال این بودند که بازوهای جمهوری اسلامی ایران را قطع کنند و با پشتوانه سیاسی و نظامی خود علاوه بر این جنگ ، جنگ 22 روزه را به راه انداختند و خودشان اذعان می کردند که جهان غرب و عرب در یک طرف و جمهوری اسلامی با دو ، سه کشور دیگر در سمت دیگر بودند.

کارشکنی های غربی ها در امور داخل

دبیر شورای عالی امنیت ملی انتخابات ریاست جمهوری را نقطه عطفی در مسیر پیشرفت جمهوری اسلامی عنوان کرد و یادآور شد: اگر غربی ها در طول 30 سال با اسلامیت نظام به بهانه های دموکراسی مقابله می کردند در انتخابات ریاست جمهوری، جمهوریت را در مقابل خودشان می دیدند.

وی اضافه کرد: آنها وقتی دیدند 22 خرداد انتخابات شکوهمندی در ایران برگزار شد و پس از آن جریان فتنه ایجاد شد برای اینکه صلابت و قدرت و جمهوریت نظام را به چالش بکشند دوباره امیدوار بودند.

جلیلی گفت: فتنه سال گذشته فتنه ای بود که از چهره هایی از درون نظام ظهور پیدا کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: شرایط منطقه امروز به گونه ای است که جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی تکثیر شده و در تونس ، مصر، لیبی، بحرین و برخی کشورهای دیگر ظهور پیدا کرده است لذا غربی ها برای اینکه برای مقابله با این حرکت ها دو اقدام را انجام دادند که یا این تحولات را منفعل و یا منحرف کنند.

وی گفت: آنها سعی می کنند دو وجهه اسلامیت و مبارزه این حرکت ها با وابستگی به خارج را بپوشانند و مهمترین نگرانی آنها این است که جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت منطقه ای و کانون این حرکات ظهور پیدا کند.

جلیلی فتنه 25 بهمن را جریان روشن ضد انقلاب دانست و گفت: اینکه بگوییم جمهوری اسلامی نه تنها کارنامه عملکرد درخشانی ندارد بلکه در مراحل بعدی جریان های کشورهای منطقه قرار دارد یکی از مسائلی بود که در فتنه اخیر محسوس بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: اگر در حرکت های قبلی عده ای در داخل کشور مسائل را طراحی می کردند و از خارج کشور پشتیبانی می شدند اما در مسئله اخیر طراحی در خارج از کشور انجام شد و عده ای در داخل عمله آنها شدند که الحمدالله با بصیرت و هوشیاری مردم و تدابیر حکیمانه رهبری نه تنها به جایی نرسید بلکه جمهوری اسلامی ایران قوی تر و موفق تر در هدایت مطالبات مردم منطقه نقش مهمی ایفا می کند.