صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۲۰۳۳۸۸
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۲۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴
حدود 170 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان نیز فعالیت می‌کنند و بیش از 870 میلیون سایت نیز اطلاعات و اخبار را به مخاطبان منتقل می‌کنند که هر روز هم تعداد آنها در حال افزایش است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :




 علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار  داشت: نفس برگزاری چنین همایشی و قرار دادن موضوع افکار عمومی در دستور کار این همایش، نشان می‌دهد که امروز نیروی انتظامی بنا دارد پا به پای تحولاتی که در صحنه اجتماعی رخ می‌دهد پیش برود و با رویکرد نوین نقش واقعی خود را در سطح جامعه ایفا کند.

به گزارش «انتخاب»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هجدهمین گردهمایی تخصصی معاونین اجتماعی ناجا با اشاره به کنترل ناپذیر بودن فضای مجازی گفت: در حال حاضر حدود 9 هزار کانال تلویزیونی و شبکه ماهواره‌ای و فرامرزی داریم که بیش از نیمی از آن در داخل کشور قابل دریافت است.

جنتی افزود: حدود 170 شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان نیز فعالیت می‌کنند و بیش از 870 میلیون سایت نیز اطلاعات و اخبار را به مخاطبان منتقل می‌کنند که هر روز هم تعداد آنها در حال افزایش است.

وی مردم را نیز تولید کننده اطلاعات دانست و به سایت یوتویوپ اشاره کرد و گفت: این سایت که اطلاعات را به صورت تصویری منتقل می‌کند در هر دقیقه 300 ساعت فیلم در آن آپلود می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این سوال اساسی را مطرح کرد: تا حالا با چنین وضعیتی در صحنه اطلاع رسانی و ساخت افکار عمومی چگونه باید برخورد کرد.

جنتی تولید محتوا در این عرصه را مهمترین نکته عنوان و تصریح کرد: ما خودمان بایستی صحنه را در اختیار گرفته و به سهم خود تولید کننده باشیم چرا که هر اندازه حجم اطلاعات ما در این فضا بیشتر تولید شود ما هم به همان اندازه در افکار عمومی تاثیرگذاریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بهترین راه مقابله این است که ما نیز از شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی استفاده کنیم و باید دقیقا از همان ابزار نهایت استفاده را ببریم چرا ما در یوتویوپ فیلم نگذاریم.

وی به پیش‌بینی در مورد یکی دو سال آینده پرداخت و گفت: با توجه به برنامه‌هایی که غربی‌ها اجرا می‌کنند ماهواره‌ها را از مدار 36 هزار کیلومتر در مدار 1000 کیلومتری کار می‌گذارند و بدین ترتیب با موبایل هوشمند هر فردی به راحتی می‌تواند 2 هزار شبکه ماهواره‌ای دریافت کند و ما باید از الان به فکر برخورد با پدیده باشیم.

جنتی تصریح کرد: آن موقع که دیش ندارند که پایین بکشیم و برخورد کنیم؛ البته وظیفه نیروی انتظامی اجرای قانون است، قانون هم ممنوعیت ایجاد کرده برای استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای و دیش و ... اما ما باید به عملکرد خودمان نگاه کنیم که چقدر موثر بوده، اقدامات ما چقدر حاصل داشته آیا به گسترش استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای انجامیده یا نه.

وی به بررسی پژوهش‌های انجام شده در این حوزه پرداخت و افزود: نتیجه پژوهش‌ها نشان داده که استفاه از شبکه‌ها در حال افزایش است مهم این است که ما بتوانیم آنها را در اختیار خود گرفته و استفاده کنیم.

این وزیر دولت تدبیر و امید اظهار داشت: یکی از بهترین راه‌های کنترل افکار عمومی همراهی با افکار عمومی است نه مقابله با افکار عمومی.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۲۴
سعید
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
کجا دیش ماهواره رو پایین کشیدن این همه ماهواره هیچکس گیر کوچیک هم نداد؟؟؟!!! این بهانه ها رو واسه لا پوشانی کم کاری های خودتون نیارید به جاش شما چقدر فرهنگسازی کردید مدتهاست همش گفته میشه باید فرهنگسازی بشه فقط فرهنگسازی پس کو؟؟!! تاثیرات منفی ماهواره برای زنان بیشتره چون اولا اونها بیشتر در خونه هستن دوما فرزندان در دامان این مادران تربیت میشن و بیشتر با اونها هستن سوما طبق روانشناسی همزاد پنداری زنان بیشتره و خودشون رو بیشتر به جای یک نفر و در اون موقعیت قرار میدن و تاثیر میپذیرن
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
اگر فرهنگسازی بشه اونوقت خانم های ما با سریال های ترکیه ای همزادپنداری نمی کنند و البته این سریال های ترکیه ای در سایر کشورها هم نمایش داده می شوند
ناشناس
|
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
عین حقیقتو گفته
ترک ایرانی
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
ترکیه 4 تا کانال کارتون برا کودکان داره که دارای کیفیت بسیار خوبی هستند ما یک اشتباهی کردیم گذاشتیم بچه ها به این کانالها نگاه کردن الان دیگر به هیچ وجه کانال پویا قبول ندارند مسئولان خودشون یک بررسی یکنند خوب متوجه میشن
طغرل
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
صدا و سیما بیشتر درگیر بحران هایه جهانی الالخصوص امریکا و اروپاست، خیلی وقت نداره
ناشناس
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
وقتی صدا و سیما رو کنترات میدن دسته امثال سیروس مقدم توقع داری مردم بشینن پایه تلویزیون!
محمود
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
احسنت.
ناشناس
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
اون مؤثر نبوده وزیر جان، اما شما چی کار کردید که مردم کمتر ماهواره ببینند؟؟؟؟
یا اصلا برنامه ای دارید؟؟؟
مجتبی زارعی
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
جناب وزیر فشار در هیچ کجا جواب نداد و نمیدهد راه درست و راه خراب باید مشخص شود
ناشناس
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
همانقدر که ممنوعيت ويدئو و شطرنج نتيجه داد جمع کردن ماهواره هم نتيحه ميده. مشکل مقوله اطلاع رساني نه نگراني از فاسد شدن مردم،‌کسي که بخواد فاسد بشه گير ماهواره و اينترنت نيست.
ناشناس
|
۰۲:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
به یک مورد نیز توجه کنید که شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی کاربردهای مفید نیز دازند به عنوان مثال شما با ضبط برنامه های ماهواره ای به منبعی غنی از برنامه های زبان اصلی و با لهجه ی بومی دست پیدا میکنید یا بسیاری از کانال های یوتیوب مربوط به ویدیوهای ضبط شده در کلاس های دانشگاه های معروف دنیا مثل MIT است که می تواند مفید باشد فیلترینگ باید هوشمند باشد طوری که موجب اتلاف وقت طبقه ی فرهیخته که از چنین سایت هایی جهت افزایش دانش استفاده می کنند نشود و در عین حال مانع گسترش فرهنگ غلط در جامعه باشد چنین فیلترینگی خانواده ها و فرهیختگان را نیز راضی خواهد کرد
ناشناس
|
۰۱:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
آفرین به این وزیر روشنفکر
ناشناس
|
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
کشیدن پایین دیش هیچ تاثیری نداشته... ولی وزارت ارشاد هم هیچ تاثیری در کم شدن تماشای ماهواره نداشته
feri
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
در ایران عرف قوی تر از قانون است. عرف را هم مردم می سازند واجرا میکنند. همانگونه که در مورد ویدئو اینکار انجام شد و در مورد ماهواره نیز همینگونه شد. مردم اصولا بیشتر گرایشات آنارشیستی دارند تا قانونمداری. بعنوان نمونه قوانین راهنمایی رانندگی و بسیاری از هژمونیها و ست ها به قانون نانوشته تبدیل شده ا ند.
ناشناس
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
ماهواره واقعا با فرهنگ ما جور در نمیاد ولی همش تقصیر صدا سیماست که ملت رو مجبور میکنه برن سراغ ماهواره .واینم درست نمیشه مگه شبکه خصوصی داشته باشه.
میلاد
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
اگر برنامه های داخلی کیفیت مطلوب داشت هیچ کس سراغ شبکه های خارجی نمی رفت جز برای دیدن اخبار

اما کیفیت شبکه ها و برنامه های داخلی افتضاحه
پیروز
|
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
خدائیش 50 تا شبکه داخلی صدا و سیما به اندازه یه شبکه جم که حریم سلطان و فاطما گل نشون میده بیننده نداره. اونقدر که مردم تک تک بازیگرای ترکیه رو میشناسن و پیگیر سریالاش هستن از سریالهای بی کیفیت ایرانی هیچی نمیدونن. اینهم تبلیغ و مصاحبه و جشن هم که برا موفقیت سریالهای ایرانی میگیرن ساخته ذهن خودشونه. وگرنه مردم قسم حضرت عباس رو باور کنن یا دم خروسو.
کیفیت بالای برنامه های تلویویزنو باور کنیم که آقایون میگن یا دیشهای ماهواره رو که رو پشت بوم روستاهای دور افتاده کشور هم سبز شده؟!!!
اردشیر
|
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
وقتی سالهای سال هر شبکه تلویزیون برای خودش دو تا سه تا تهیه کننده و کارگردان انحصاری داره که به هریک سالیانه دو سری ساخت سریال و سینمایی سفارش میده. وقتی بسیاری تهیه کننده ها و کارگردانهای رسمی تلویزیون و حتی خارج تلویزیون بیکار و خونه نشین هستن و تو دایره ارتباطات مدیران تلویزیون جایی ندارن همین میشه که مردم هجوم به ماهواره ببرن.
جالب اینجاست اینقدر سفارشات پی در پی برای نور چشمیها زیاده که اصلا هول میشن و نمیدونن چی باید بنویسن و چی بسازن. مثل همین سریال شعمدونی که تلویزیون بجای کار فرهنگی مردم رو با یه عده خانواده روانی متزلزل پشت هم انداز که مدام همدیگرو تحقیر میکنن و توهین و زیر آّب زدن دارن و گل سر سبدش یه بچه پررو ه که نه احترام بزرگتر سرش میشه نه ادب داره تو بهترین ساعت پخش از بهترین شبکه میره رو آنتن.
اگر انتخاب یه سری گزارشات میدانی از اون همه تهیه کننده و کارگردان تلویزیونی متخصص بیکار بدون نام و نشان تهیه کنه تازه مردم میفهمن چه کسانی بنام هنر چه رانتها و سودهای کلانی بردن که حتی تو خوابم نمیدیدن.
خوب دقت کنین به تیتراژ سریالها تا ببینین چه تهیه کننده و کارگردانهایی بطور خانوادگی صدا و سیما رو قرق خودشون کردن.
ذائقه مردم رو از دیدن سریالهای فاخری چون سربداران و امام علی و هزار دستان و روزی روزگاری و... به چه سریالهای بی هویت و بی فکر و منطقی تنزل دادن.