صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۹۸۴۷۴
تعداد نظرات: ۹۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۷ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۴
گزارش تحلیلی «انتخاب»؛
محمدجواد ظریف مرد شماره یک دستگاه دیپلماسی ایران در طول چندین هفته ی گذشته اوج هنرهای دیپلماتیک خود را به رخ جهانیان و البته اعراب خلیج فارس کشاند و توانست با تفاهم لوزان و متقاعد کردن پاکستان به عدم ورود به جنگ، اوضاع منطقه را که در حال حرکت به سمت و سوی خطرناکی بود، را به نفع ایران و صلح خاورمیانه تغییر جهت دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


روز سیزدهم فروردین، پس از روزها و ساعت ها انتظار، محمدجواد ظریف مرد شماره یک دستگاه دیپلماسی ایران و فدریگاه موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خطاب به جهانیان اعلام کردند که در مذاکرات هسته ای به راه حل های مشترکی برای بستن این پرونده دوازده ساله رسیده اند.این تفاهم انقدر تحلیلگران برجسته را به شگفتی واداشت که برخی، اعلام کردند این کار ظریف، در ردیف مهمترین اقدامات پس از انقلاب اسلامی است.

به گزارش «انتخاب»، ظریف اما، این روزها وقتی برای سر خواراندن ندارد، نه فقط مذاکرات هسته ای (که هنوز راه درازی در پیش دارد) بلکه مسائل حساس منطقه ای که اهمیت بییار مهم و شایانی برای ایران دارد.

مردی که این روزها در نزد افکار عمومی تا قهرمان ملی ارتقا پیدا کرده است، تا دو هفته پیش در لوزان مشغول مذاکره بر سر برنامه هسته ای ایران بود و توانست به تفاهمی مهم دست پیدا کند که می تواند راه را برای توافق هسته ای نهایی باز کند. اگر پیش از لوزان، اعلام می شد احتمال توافق 50-50 است، امروز می توان گفت که به مدد گفتگوهای طولانی و شب زنده داری های ظریف و تیم او و البته هدایت های رهبر معظم انقلاب و پیگیری مجدانه رییس جمهور، بیش از پیش به حل این مناقشه ساختگی غرب و امریکا نزدیک شده ایم.

خبرنگاران مستقر در لوزان می گویند، خستگی ناپذیری ظریف به حدی بود که تعجب همگان را در برداشت و در نهایت رکورد جهانی مذاکرات بین المللی را با 8 و نیم ساعت گفتگوی مستمر با وزیر خارجه آمریکا و دیگر وزرای اروپایی و آسیایی شکست.

با این حال، به رغم استقبال صبح هنگام مردمی و خودجوش از ظریف و تیم او در بازگشت از لوزان، عده ای که پیش بینی می شد مذاکرات به هر نتیجه ای برسد اعتراض خود را با صدای بلند اعلام خواهند کرد، به دستاوردهای مذاکرات لوزان خرده گرفتند و ادعا کردند که «اسب زین شده را دادیم و افسار پاره تحویل گرفته‌ایم».

با این حال و برخلاف انتظار این عده ی قلیلِ همیشه معترض، مقامات ارشد کشور از جمله رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده سپاه از دستاورد لوزان تقدیر کردند و رهبر معظم انقلاب نیز بار دیگر حمایت خود را از «فرزندان انقلاب» اعلام کردند و البته بار دیگر، دغدغه ی خود در مورد این مذامرات را مورد تاکید قرار داده و با توجه به تجربه چهار دهه انقلاب، نسبت به خدعه امریکا و برخی کشورهای اروپایی هشدار دادند.

اما لوزان همه ماجرا نبود. یک هفته پس از موفقیت مذاکرات سوییس، بحران یمن وارد فاز تازه ای شده بود که می توانست به فاجعه ای در منطقه ی تبدیل شود. عربستان سعودی که نزدیک به یک ماه است یمن را بمباران می کند، از پاکستان خواسته بود که وارد عملیات نظامی علیه حوثی ها شود که در این صورت ائتلاف فعلی عریستان که اتحادیه ای عربی است به ائتلافی سنی تبدیل می شد و داعیه جنگ شیعه و سنی را در اذهان عمومی زنده می کرد.

در این شرایط، اردوغان که حملات بی سابقه ی لفظی علیه ایران را کلید زده بود، طی سفری یک روزه وارد تهران شد و با مقامات ایرانی به گفتگو پرداخت و بر سر بحران یمن به توافق رسید.

ظریف یک روز پس از دیدار اردوغان از ایران، تصمیم به سفری کوتاه و ناگهانی با محوریت یمن به عمان گرفت که با استقبال خوب مسقط و بن علوی وزیر خارجه آن مواجه شد.

وزیر خارجه کشورمان با خود بسته ای پیشنهادی برای حل مسالمت آمیز ماجرای یمن به همراه داشت و آن را با مقامات عمانی و پس از آن با سفر به پاکستان، با مقامات اسلام آباد در میان گذاشت.

روزی که ظریف پا در اسلام آباد گذاشت، مصادف با سومین روز کاری پارلمان پاکستان برای بحث و بررسی درخواست ریاض در مورد ورود پاکستان به ائتلاف نظامی سعودی علیه یمن بود.

پس از دو روز مذاکرات فشرده در مورد بسته پیشنهادی تهران برای حل بحران یمن و دیدار رئیس دستگاه دیپلماسی ایران با مقامات ارشد پاکستان از جمله فرمانده ارتش که نقشی تعیین کننده در پاکستان ایفا می کند و بنابر اعتقاد بسیاری از نخست وزیر و دیگر مقامات قدرت و نفوذ بیشتری در اختیار دارد، ظریف در ساعات پایانی روز پنج شنبه به تهران بازگشت.

روز جمعه، درحالیکه یک روز از بازگشت وزیر خارجه کشورمان از پاکستان گذشته بود، پارلمان این کشور رای نهایی خود را در مورد ورود به ائتلاف عربستان اعلام کرد که آن «نه» بزرگ به عربستان سعودی و دیگر اعراب خلیج فارس برای ورود به جنگ یمن بود.

پارلمان پاکستان همچنین اعلام کرد که «مایل است اسلام آباد در درگیری یمن بی طرفی اختیار کند تا بتواند یک نقش فعال دیپلماتیک برای پایان دادن به بحران ایفا کند» که دقیقا این را می توان مطابق با خواسته ی جمهوری اسلامی ایران دانست. با این تصمیم اسلام اباد، پوئنی مثبت به ایران تعلق گرفت و دیپلماسی تهران باعث شد که پاکستان که شاه کلید تغییر جهت جنگ یمن به سود سعودی ها تلقی می شد،  از چنگ ریاض رهانیده شود.

واکنش عصبی این دسته از اعراب ره روی صهیونیزم، با سخنان بسیار مهم رهبر معظم انقلاب در نکوهش پلیدی رفتار سعوی و "مسئولان جدیدش" پس از مرگ ملک عبدالله، تشدید شد، بطوریکه پس از موفقیت دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران و مبهوت ماندن اعراب خلیج فارس از عدم پذیرش آن همه وعده و وعید وسوسه کننده به پاکستانِ گرفتار مصائب اقتصادی، امارات متحده عربی با عتاب و تندی خطاب به اسلام آباد گفت: ظاهرا ایران برای شما بیشتر از ما اهمیت دارد.

محمدجواد ظریف مرد شماره یک دستگاه دیپلماسی ایران در طول چندین هفته ی گذشته اوج هنرهای دیپلماتیک خود را به رخ جهانیان و البته اعراب خلیج فارس کشاند و توانست با تفاهم لوزان و متقاعد کردن پاکستان به عدم ورود به جنگ، اوضاع منطقه را که در حال حرکت به سمت و سوی خطرناکی بود، را به نفع ایران و صلح خاورمیانه تغییر جهت دهد.

این اتفاقا اما، جمله ی مهم یکی از دیپلمات های مهم کشور را در ذهن ملت زنده می کند که "ظریف، دیپلماتی متشرع و مقید به منافع ملیست که شاید نظیرش، در صدسال گذشته در ایران وجود نداشته است"

این رخدادها البته در سایه اعتماد رهبری معظم به ایشان و همچنین هدایت های معظم له، نقشی غیرقابل انکار در حوادث اتی خاورمیانه خواهد داشت.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۹۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۳۰
ناشناس
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
درودبرمرداول سیاست,آقای دکترظریف.دوستت داریم دکترجون
ناشناس
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
به جای جوزدگی کمی مطالعه کنیدحرفی نزنید که اسباب خنده مردم دنیاشودواقعا وزیرخارجه ایران سیاست خارجی پاکستان راتغییرداده است ماهنوز مساله ناامنی وتروریست هایی که پاکستان خانه امن انهاست راهم نتوانسته ایم حل کنیم ودولت پاکستان برای ما تره هم خرد نمیکنددرمورد قضیه هسته ای هم بایدتا تیرماه صبرکردباحلواحلواکه دهن شیرین نمیشه
ناشناس
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۴
حالا نوبت رام کردن این شتر مست از غرور و ثروت سرزمین حجاز است با همت آقای ظریف و ظرافتش!
محمد محمد
|
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
دکتر درود به شرفت
ناشناس
|
۲۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
حج‌تحریم‌شود
احمد
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
درودبرامیرکبیرنوظهورایران اسلامی دکترمحمدجوادظریف
ناشناس
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
ظریف خوبه اما به پای متکی نمیرسه. نگذاشتند کار کنه
ناشناس
|
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
با اغراق مخالفیم اما خداییش مقایسه کنید ظریفو با مذاکره کننده قبلی!
دکتر معتقد
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
سلام.ترجیح میدم سانتریفیوژ بچرخه اما زندگیم نچرخه تا اینکه هم سانتریفیوژ نچرخه و هم زندگیم!؟!؟
فراهانی
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
مرحبا به ظرافت دیپلماسی ظریف
ناشناس
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
از کجا معلوم بگن چشم،اما کار خدشونو بکنن.!!
مهدی
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
قابل توجه دلواپسان ...............لطفا خاطرات جناب آقای صادق خرازی که درباره آقای دکتر ظریف در زمان پذیرش قطعنامه 598 را مجددا مطالعه نمایید ؛؛ ببینید در قسمتی از خاطرات بیان می کند که اگر ملیت آقای ظریف غیر ایرانی بود ایشان دبیر کل سازمان ملل می شده ..... خسته نباشی قهرمان ؛ خدا قوت دلاور ( واژه ی گزارشگر مسابقات کشتی )
سالار
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
بيچاره متكي
حسين
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
زياد هم غلو نكنيد پاكستان 25الي 30درصدشون شيعه اند بخاطر مسائل داخليشون وارد جنگ نشدند ... همين
سعید
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
زنده باد دکتر ظریف مرد شماره یک دیپلماسی
ناشناس
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
دکتر ظریف عشقه
سعید
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
با ظرافت ایشان موافقم چون یک ذره قاطعیت در چهره ایشان وجود ندارد
زارع
|
۰۴:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
انشاء الله همیشه موفق باشه ولی یادمون نره کشور و مردم ایران تو این چند ساله چی بدست آوردن که دیپلمات خبره ای مثل دکتر ظریف می تونه اینجوری هنر نمایی کنه .
طلبه قمی
|
۰۳:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
خقا که آیت الله در جوانی مهره هایی مثل ولایتی روحانی و ظریف و عراق چی و ووو را تربیت کرد؟ والا الان کسی نمی توانست یک سنگ را از ته چاه دیپلماسی بیرون بیاره؟؟؟؟
رامین
|
۰۱:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
خسته نباشی مرد. خدا قوت. به امید ایرانی سربلند و مقتدر
تقی جعفری
|
۰۱:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
دیپلماسی مبتنی بر خردمندی و رویکرد مذاکره علمی و مستدل با تیمی متخصص ومتعهد و دفاع از حق استفاده از انرژی صلح آمبز هسته ای برای میهن عزیزمان ایران توسط دولت تدبیر و امید یعنی همین و اعتماد ملت و دولت و نظام وهمدلی مردم نتيجه اش عزتمندی است ، حالا این مذاکرات یک سال و نیم گذشته را با اتفاقات رخ داده در سنگال برای دیپلماسی کشورمان مقایسه کنید تفاوت ها گویا ست !!؟؟
ناشناس
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
دم روحانی گرم با این وزیر خارجه ای که انتخاب کرد دست مریزاد ظریف
فیروز
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ضمن تشکر از جناب اقای ظریف.بایستی از پدر و مادر این بزرگوار هم تشکر کرد که اینچنین فرزند خلف و صالحی تحویل جامعه داده اند وبایستی این نکته را هم به گوش مسئولین و دست اندرکاران وعلما ودانشمندان ......برسانیم که ما با در پرورش ظریف ها کوشا باشیم و نسل اینده مملکت رو طوری تربیت کنیم که به خوبی از منافع ملی کشور عزیزمان دفاع کنند.
هادی
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خدایا بار دیگر تو را بخاطر خلقتت شکرگذاریم.خلقت بزرگ مردی که ایرانیان مدیون او خواهند بود.
محمود
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
دوستان کمی واقع بین باشید. سفر آقای دکتر ظریف از مدتها پیش برنامه ریزی شده بود و به طور اتعاقی مصادف شد با وضعیت یمن. ضمن اینکه پاکستان دلایل زیادی برای عدم مداخله در یمن داشت که یکی از آنها همسایگی ایران است. پس از شروع بحران یمن بحثهای جدی در پاکستان وجود داشت نهایتا بنابراین بوده مجلس پاکستان تصمیم گیری کند.
ناشناس
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
زیر سایه ی رهبری ظریف سلامت باد
ناشناس
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
انچه در مورد پاکستان میتوان گفت این است بنا به تصمیم مجلس این کشور وارد جنگ نشد، اینکه سفر ظریف در این مورد موثر بوده است غلو امیز به نظر میرسد. البته در مورد توانمندی سیاسی دکتر ظریف شکی نیست.
ناشناس
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
زنده باد ایران زنده باد ایرانی
ناشناس
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
اين ديپلمات ارزشمند ، همان کسي است که احمدی نژاد بازنشسته اش کرده بود. جواب مردم و تاريخ رو بده محمود
ناشناس
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
لوزان که معلوم نیست هنوز، ولی دمش برا قضیه پاکستان گرم
ناشناس
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
واقعا ایشان شایسته لقب بهترین دیپلمات هستند ولی مواظب باشیم با ندانم کاری زحمتهای ایشان را به هدر ندهیم جبهه سعودی می خواهد کشورهای عربی را با توطئه برعلیه شیعیان و ایران بسیج کند و مردم باید هوشیار باشند با اقدامات نسنجیده آب به آسیاب آنها نریزند....
ناشناس
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
زنده باد دکتر طریف حرفه ایی ترین مرد سیاست خارجی ایران
دهلرانی
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ظریف جان مچکریم
خشایار
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
واقعا به داشتن چنین وزیر کاردانی افتخار میکنیم.خدا او را در پناه خود حفظ نماید
بینام وطن دوست
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ای ول اقای ظریف
ناشناس
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
بعضی حرفای این مقاله ادم رو یاد اغراق های طرفداران رییس جمهور گذشته میندازه.
هیچ چیز بهتر از تعادل نیست. اینجوری ممکنه محبوبیت واقعی کسی مثل دکتر ظریف تبدیل به تنفر بشه.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
عزیزم شما این مقاله رو هم که نخونی، و فقط به اوضاع دنیا در این چند وقت یه نگاه مختصر بندازی برات واضح میشه که تا چه اندازه این مرد برای وطن و هم وطنانش هر زحمتی را به جان خریده
ناشناس
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خدا قوت قهرمان
ناشناس
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خسته نباشی ای مرد آریایی
محسن
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خسته نباشی دکتر ظریف به اميد این که در ریاست جمهوری انتخاب شوی
مصدق زمان
ناشناس
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ظریف صرفا حامل پیام قدرت ایران بوده. هر چند که انتقال پیام با ضرافت صورت گرفته اما نباید از زحمات سایر بزرگان چشم پوشی کرد.
یوسف
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
بعنوان یک ایرانی از داشتن چنین بزرگمرد فرهیخته ای در دستگاه حساس دیپلماسی کشور احساس غرور میکنم
غلامرضا
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ما نه با اعراب مخالفيم نه با هيجكس ديگر ما اينيم ايراني.. اين رخدادها مربوط به ماست و اسلام ما... در عرصه هاي بين المللي كارهاي زيادي داريم كه بايد انجام دهيم. همراه شويد..
ناشناس
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
اقای دکتر ازت متشکریم
حمید
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خدا قوت ...
محمد
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
دوستان دیپلماسی اقای ظریف را در تجاوز عربستانی ها به نوجوانان ایرانی دیدم.خجالت بکشید ای اصلاح طلبان
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
حتما فکر می کنید که اگر جلیلی یا احمدی نژاد بود الان رفته بود عربستان و مقابله به مثل کرده بود!؟
ناشناس
| |
۰۳:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
ظریف با ظرافت داره سنگهای انداخنه نو چاه را یکی یکی بیرون میاره؟ خدا کنه شما پایداری ها دوباره سنگ توش نریزید؟؟؟
رضا صفوی
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ظریف=منافع ملی و دیپلماسی فعال
ناشناس
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
فوق العاده بوده کاره تیم دیپلماسی کشور جای تشکر و خسته نباشید داره ضمن اینکه با سفر اخیرش دماغ عربستان سوزوند
آیدین
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
به نظر من اسمش رو باید گذاشت امیرکبیر زمان حال ، مطمئنان این افراد دشمنانی سرسخت خواهد داشت ،
البته مردم همایت خودشون رو نشون دادن ولی امیدوارم خدا نگهدارش باشه چنین آدمهایی شاید چند قرن طول بکشه تا پدید بیان .
ناشناس
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
منتقدان ایشان هم به قدرت دیپلماسی و فهم و شعور بالایش اذعان دارند
ناشناس
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
بعله!ايشون راجب فرود گاه عربستان چيكار كردن؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
اونم به وقتش
عجله کار آدمای بی منطق و دلواپسونه
ناشناس
| |
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ایشون دو تا دست داره.ایام عید که شما مشغول استراحت بودید سنگینی همه ملت روی دوش ایشان و همکارانشون بود.
آقای قشقاوی پیگیری شدیدی میکنند.
تا اطلاعات کامل ندارید کسی رو زیر سوال نبرید لطفا
دانشجو
| |
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
بشین ببین چی کار می کنه...
محسن
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
بعضی آدمارو باید طلا گرفت
دکتر ظریف یکی از اوناست
دکتر دوست داریم
ناشناس
|
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
آقای ظریف متشکریم
به شما افتخار می کنیم
از ریاست جمهور عزیز بابت انتخاب شما متشکریم
اصغر
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
به جناب ظریف افتخار می کنیم
ناشناس
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
اگر دوستان عزیز پ توی ایران بزارن و ظریفها بر سر کار بیایند کشورهای عربی در مقابل ایرانی ها هم نیستند
محسن
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
مچکریم روحانی به خاطر ظرافت...
ناشناس
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خدا انسانهای صالح و سرمایه های ایران رو از گزند بدخواهان حفظ کنه
علی
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
واقعا باعث افتخار هستید دکتر
سید کاظم
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
این مرد بسیار طناز و دلربا و همچنین بسیار جدی و محکم در برابر منافع ملی این دو خصیصه به ظاهر متضاد از او مردی استثنایی ساخته افسوس که روابط نگذاشت زودتر این مرد به جایگاه واقعی اش برسد . خسته نباشی رزمنده
reza
|
۱۷:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ظرافت و هوشمندي در كارش موج ميزنه
ناشناس
|
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
زنده باد ایران زنده باد ایرانی زنده باد رهبرفرزانه
ناشناس
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ظریف آدم ماهریه ولی تو رو خدا الکی هندونه زیر بغلش نذارید
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
شما هم که مخالفی میدونی که این آدم واقعا کارش درسته
ناشناس
| |
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
واقعا این همه زحمت رو برای کی میکشه آقای ظریف!!!!!!!!
بهنام
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ظریف متشکریم.
این است همیت و منش ایرانی.
کاشمر
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
به جناب ظریف افتخار می کنیم .ممنون از ریاست فهیم جمهوری بابت انتخاب شایسته ی این کابینه
رامین
|
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خسته نباشی مرد. خدا قوت. به امید ایرانی سربلند و مقتدر
ناشناس
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
نمایندگان در مجلس که میخواستند طی یک واکنش احساسی و از روی ضعف خرد دیپلماسی مانع از ورود اردوغان به کشور بشن. حالا ببینند که روابط بین الملل جای احساسات نیست.
فرخ
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
کجایند شریعتمداریها و دلواپسان که دیپلماسی ایران را ضعیف ترین سیاست میدانند و فقط خودشان را لایق مدیریت جهانی...این آدمها فقط ایران را خوار و ذلیل و منزوی میخواهند و تمام اقتدارشان تو شعارهای پوچ و تو خالی و بی محتواست.
اسپند و عود دود کنید برای جناب ظریف که کور شود هر آنکس که میهن پرستی و مسلمانی و صداقت و پشتکار او نمیتواند ببیند.
فرزاد
|
۱۷:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
اگر دكتر احمدي نژاد بود تا الان 452 امين قطع نامه صادر شده بود و كاغذ پاره ها زياد شده بود.......
به اميد رياست جمهوري ظريف
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
دکتر ظریف فاقد سوابق اجرایی هستند. بامید دبیر کلی سازمان ملل برای فرزند عزیز ایران دکتر ظریف
ناشناس
| |
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
اشتباه نکن ، ظریف اگه رییس جمهور بشه کارایی خودشو از دست میده چون هم باید با مشکلات داخلی و هم با مشکلات خارجی دست و پنجه نرم کنه،ولی در وزارت امور خارجه داره به کاری که تخصصش رو داره رسیدگی میکنه و صد البته بازده بهتری هم داره
ناشناس
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
لابد اینجا هم کیهان میگوید ماشین کادیلاک را دادیم و چرخ پنچر گرفتیم !!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
من مخالف صد در صد کیهان واز دوستداران ظریفم. ولی معتقدم مسایل راباید عمیق دید تا در دام احساسات که افیون ملت ماست نیفتاد .
ناشناس
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
با تحریم کامل موافقم
ناشناس
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
درود بر مرد خستگی ناپذیر هسته ای
پاسخ ها
علي
| |
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
خيلي دلم مي‌خواد اين دوستاني كه منفي مي‌دن رو ببينم استدلالشون در مورد موضوع پاكستان چيه!
یه نفر
| |
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
درود بر شهیدان هسته ای
جواب يه نفر به يه نفر
| |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
درود بر همه شهدا.
ظريف كار شهداي هسته اي را به سرانجام رساند: غني سازي در ايران موافقت شد.
رضا
| |
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
در اینکه آقای ظریف دیپلمات برجسته ای است شکی نیست و اینکه آقای دکتر ظریف به نظر بنده بهترین وزیر خارجه پس از انقلاب می باشند باز تردیدی نیست. اما تصمیم پاکستان برای عدم همراهی با عربستان دلایل گوناگون داخلی و بین المللی زیادی دارد و یکی از آنها هم همسایگی با ایران است. سفر دکتر ظریف از مدتها پیش برنامه ریزی شده بود و به طور کاملا اتفاقی با بحران یمن هم زمان شده است.
امیر پزشکپور
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
ای ول به دکتر ظریف
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
جدا از غرور و مسرت مو به تنم سيخ شد
زنده باد ظزيف
زنده باد ايران بزرگ
ايران 7 هزار ساله
ايران متحد
ناشناس
| |
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
زنده باد ایران بزرگ از دیوار چین تا ساحل مدیترانه.
فرهاد
| |
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
پس پارلمان پاکستان منتظر اظهارات ظریف بود تا بعدش رای گیری کنه؟!
ظریف زدگی درد بدیه لامصب :)))))
علی
| |
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
متکی گو؟ جلیلی کو؟
ضد فرهاد
| |
۰۲:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
ظریف زدگی بهتر از جلیلی زدگی است.

چون این یکی چیزی ازش در می آد، اون یکی بیانیه فقط می خونه و چیز خاصی به جز بیانیه ازش در نمی آد.