صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۹۲۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۱ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۳
مهدی طائب:
باید دقت داشت که آقای روحانی اقتصاد سختی را تحویل گرفت، در بحران تحریم نفتی اقتصاد ایران دچار یک تنش شدید شد؛ از آن جایی که بانک های ایران تحریم شدند وضعیت به گونه ای بود که اگر نفتی فروخته می شد انتقال پولش باید به وسیله کیف صورت می گرفت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار با بیان این که مانورهای سپاه و ارتش برای دشمن دیوانه کننده است، گفت: دشمن در حیرت است که با وجود وضع تحریم های سنگین ایران چگونه چنین رزمایش هایی را برگزار می کند؛ طی کردن مسیر با زحمت فراوان ایران را به این جایگاه رسانده است.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب رییس شورای مرکزی قرارگاه عمار شامگاه یکشنبه در سومین جلسه از سلسله نشست های بصیرتی مدرسه علمیه معصومیه(س) قم با بیان این که امروزه در حال پشت سر گذاشتن شرایط دشواری هستیم، گفت: در جریان انقلاب و مبارزاتی که علیه استکبار آغاز شده اکنون دشمن در قله تهاجم در زمینه جنگ سخت و جنگ نرم قرار دارد.

مهمترین محورهای سخنان طائب در زیر می آید:

برخی افراد اصرار دارند که مسئله خوانندگی زنان ساده دیده شود اما اگر بخواهیم دقیق بررسی کنیم کتوجه می شویم که این مسأله یک پروژه بوده و از جایی تغذیه می شود، خوانندگی زنان بخشی از پازل برای تخریب فرهنگی است.

دشمن به اندازه ای برای خارج کردن آقای احمدی نژاد از مسیر تلاش کرد که برخی از اقدامات او مخرب می شود، اگر دشمن خوب به مردم معرفی شود و آنان نسبت به دشمن توجه داشته باشند، مسائل داخلی به راحتی برای آن ها قابل حل خواهد بود.

باید دقت داشت که آقای روحانی اقتصاد سختی را تحویل گرفت، در بحران تحریم نفتی اقتصاد ایران دچار یک تنش شدید شد؛ از آن جایی که بانک های ایران تحریم شدند وضعیت به گونه ای بود که اگر نفتی فروخته می شد انتقال پولش باید به وسیله کیف صورت می گرفت.

همفکر های آقای روحانی مقصر تمام این وقایع را آقای احمدی نژاد می دانستند و گفتند که گفتمان احمدی نژاد کار را خراب کرد و سبب شد که دشمن ایران را تحریم مطلق کند، از همین رو به این نتیجه رسیدند گفتمان را تغییر دهند و تصور کردند که با دیدن کد خدا مسائل حل می شود؛ اشتباه این افراد این است با وجود این که می دانستند مشکلات ایران ریشه در خارج دارد اما افراد داخل را مقصر می دانستند.

این افراد دیدند که تغییر گفتمان چیزی را عوض نکرد بلکه سبب بدتر شدن اوضاع کشور شد، رییس جمهور با یک تصور آمد که بعد فهمید که نشدنی است، در این شرایط قبل از این که مردم خسته شوند باید مسؤولان را حفظ کرد.

چند سال قبل که پوتین برای دیدار رهبر معظم انقلاب به ایران آمده بود، به رهبری گفت ما به دلیل این که آمریکا تهدید کرده ایران را با بمب هسته ای می زنم حاضر نیستیم سوخت هسته ای در اختیار شما قرار دهیم، رهبر انقلاب فرمودند «آمریکا سی سال است که چنین سخنانی می گوید اما عاقلانه عمل کرده و دست به این کار نزدند، اگر آمریکا دیوانگی کند و این کار را انجام دهد به گونه ای پاسخ خواهیم داد که از زمین بلند نشوند.»

چکار دارید که به دولت اعتراض کنید، یقین بدانید پرس و فشار، رییس جمهور را از کوره به در می کند؛ شیوه گفتار رییس جمهور به عنوان یک طلبه و روحانی نادرست است، رییس جمهور حتی در مناظرات و سخنرانی های قبل از انتخابات خود یک بار از کلمه «ان شاءالله» استفاده نکرد؛ البته انتقاد برای پیشرفت بینش و فهم سیاسی و باشرط علم داشتن خوب است.