پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش گفت: عدم تناسب جنسیت معلمان با دانشآموزان به ویژه در دوره ابتدایی، نگرانی تربیت به رنگ صورتی را در بین نسل آینده افزایش داده است.
حجتالاسلام والمسلمین محیالدین بهرام محمدیان رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی مهندسی نیروی انسانی آموزش و پرورش به ویژه در برخی استانها مخصوصاً تهران بزرگ را از ضرورتهای حتمی توصیف کرد.
وی افزود: عدم تناسب جنسیت معلمان با دانشآموزان به ویژه در دوره ابتدایی نگرانی تربیت به رنگ صورتی را در بین نسل آینده افزایش داده است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدیان اضافه کرد: غلبه رفتارهای زنانه و دخترانه در بین نوجوان و جوانان پسر از پیامدهای فاصله گرفتن مدارس از تربیت متناسب با جنسیت و سازماندهی نامناسب نیروی انسانی در دوره ابتدایی است.
وی ادامه داد هرچند حضور بانوان معلم در دوره ابتدایی، محیط مدرسه را ملایم با محیط خانه می سازد، اما از سوی دیگر دانشآموزان پسر از پایه سوم ابتدایی به بعد نیازمند برخورد با خلقیات مردانه هستند و البته در پایه پنجم و ششم ابتدایی حضور معلمان خانم در کلاسهای درس برای آنان نیز مشکلزا و سخت است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی یادآوری کرد: اگر آموزش و پرورش نتواند سامانه نیروی انسانی و سازمان دهی معلمان زن را اصلاح کند، معلم و دانشآموز، هر دو آسیب خواهند دید؛ معلمان به واسطه سختی کار و مراقبت های ویژه از دانش آموزان پسر دچار فشار روحی و تنیدگی اعصاب و روان میشوند و در دانشآموزان پسر نیز گرایشهای زنانه و رفتارهای نا متجانس با جنسیت خود رشد خواهد کرد.
وی افزود: رشد متوازن نسل و شکوفایی استعدادها و تواناییهای فطری آنان باید سرلوحه نظام تربیتی جمهوری اسلامی ایران باشد و تحمیل روشهای غیر عقلایی و غیر منطقی به دلیل کمبودها، ما را مدیون نسل آینده خواهند کرد و اهداف تربیتی نظام اسلامی را مخدوش میسازد.