پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سهشنبه در دیدار «اجیت کومار دوال» مشاور عالی امنیت ملی هندوستان با اشاره به روابط خوب و جایگاه تأثیرگذار و قدرتمند دو کشور در منطقه گفت: تهران و دهلی نو میتوانند با همکاری و تشریک مساعی به توسعه در کشور و کل منطقه کمک کنند.
به گزارش «انتخاب»؛ رییس جمهوری با اشاره به اینکه اراده ایران مبتنی بر افزایش مناسبات فی ما بین است، ابراز امیدواری کرد که سفر مشاور عالی امنیت ملی هندوستان به ایران منجر به تعمیق روابط مثبت دو کشور و تسریع همکاری در عرصههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی شود.
دکتر روحانی به زمینههای همکاری مشترک در توسعه بنادر، احداث کریدور شمال – جنوب، پتروشیمی، فولاد، صنعت، داروسازی، تجهیزات پزشکی و همکاریهای علمی و تحقیقاتی اشاره کرد و خواستار بهرهگیری از همه ظرفیتها برای توسعه مناسبات دوجانبه شد.
رییس جمهوری با اشاره به افزایش ظرفیت بندر چابهار برای پذیرش کشتیهای بزرگ، اجرای پروژه راهآهن چابهار – زاهدان و تبدیل بندر جاسک به یکی از بنادر مهم صادرات نفتی، آمادگی کشورمان را برای همکاری نزدیکتر با بخش خصوصی هندوستان اعلام کرد.
دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه ایران در زمینه هستهای، مذاکرات را با جدیت دنبال میکند، گفت: در حال حاضر پیشرفتهای خوبی حاصل شده، هر چند با توافق نهایی فاصله داریم. ایران گامهای لازم را برداشته است و اکنون نوبت طرف مقابل است که فرصت را مغتنم بشمارد.
مشاور عالی امنیت ملی هندوستان نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه ایران نزد مسئولان عالیرتبه و مردم کشورش گفت: قاره آسیا در آینده پیشرو نقش بسزایی در تحولات بینالمللی خواهد داشت و ایران به همراه کشورهای نظیر چین و هندوستان باید نقش خود را عرصههای اقتصادی و سیاسی به خوبی ایفا کنند.
اجیت کومار دوال با بیان اینکه دهلی نو به دنبال تعمیق روابط با تهران از طریق بهرهگیری همه ظرفیتها و راهکارهاست، اظهار داشت: خوشبختانه رییس جمهوری اسلامی ایران از طرح کلی و جزئیات مناسبات دوجانبه به خوبی آگاه است و لذا میتوان به دنیا و مردم دو کشور در عمل نشان داد که ایران و هندوستان توانایی دستیابی به مراحل بالاتری از همکاریهای تنگاتنگ را دارند.
مشاور عالی امنیت ملی هندوستان با تجلیل از عملکرد دولت ایران در توسعه سریع بندر چابهار و تبدیل بندر جاسک به منطقه صنعتی، گفت:بخش خصوصی هندوستان علاقمند است در طرح های این مناطق مشارکت و در حوزههای مختلف و انتقال دانش علمی و فناوریهای جدید سرمایهگذاری کند.
وی تصریح کرد: چابهار میتواند کریدور شمال به جنوب منطقه باشد و با توجه به مزایای آن، دهلی نو به این بندر، به عنوان اتوبان توسعه سریع روابط نگاه میکند.
زنده باد ایران
زنده باد روابط بین النللی دوستانه
مرگ بر اسراییل
مثلا" عقل ما میگه روسیه نیروگاه بوشهر را باید با 3 میلیارد تکمیل میکرد اما از ما 17 میلیارد دلار پول گرفته عقل ما میگه روسیه اقتصاد کشور را دوشیده و یا اینکه خود روسیه برای ساخت نیروگاههای اتمیش با المان قرارداد میبندد و حالا این اقا برای ما نیروگاه درست میکند .عقل ما میگه نیروگاهی که روسیه درست کند مثل هواپیمای توپولوف میشود .