صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۸۹۲۷۶
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۰۹ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت معتقد است که احمدی نژاد در ذیل جناح اصولگرا تعریف نمی شود چراکه او از ابتدا خود را از اصولگرایان جدا می‌دانست.

غلامرضا اسداللهی در گفتگو با خبرآنلاین در پاسخ به این سئوال که مرز اصولگرایی و افراط گرایی کجاست؟ اظهار کرد:متاسفانه این مفاهیم هنوز در ادبیات سیاسی ما تعریف درستی ندارد از این رو این مفاهیم باید در حوزه سیاسی به درستی تعریف و تبیین شوند. اما آنچه که درباره اصولگرایی می توان گفت پافشاری بر اصول، آرمان ها و ارزش های انقلاب است که به نوعی فلسفه وجودی نظام نیز محسوب می شود.

وی با بیان اینکه امروز بسیاری از اصول نظام نهادینه شده است، افزود: اگر تحت عنوان اصولگرایی، همه تعاملات و راهکارهایی که برای اداره کشور وجود دارد را زیر سئوال ببریم، افراط گرایی است. البته ممکن است که شیوه ها و روش‌ها متفاوت باشد به این معنا که شاید عده ای مقصود و حرفت شان را با شدت و غلظت بیشتری بیان می کنند که از رفتار، سلوک و منش شان نوعی افراط گرایی مشاهده شود. اما عده اي دیگر شیوه دیگری داشته باشند اما مفاهیم و اصول را پذیرفته باشند.

نماینده مردم تربت جام و تایباد خاطرنشان کرد: نباید تنها خودمان را حق مطلق و اصولگرا بدانیم بلکه باید به دیگران نیز اجازه ابراز عقیده دهیم تا آن ها نیز بتوانند عقیده خود را در چارچوب اصول و ارزش های نظام بیان کنند.

وی ادامه داد: اگر کسی برخلاف ما حرف زد نباید او را خارج از دایره دین ، نظام و اصولگرایی بدانیم بلکه باید در مواجهه با او شیوه ای اخلاقی، اسلامی و متعادل را در پیش گرفت چراکه دیگر شیوه های تند و افراطی جواب نمی دهد و دوران این روش ها به سر آمده است و باید برای جذب حداکثری و دفع حداقلی تلاش و از مصادره کردن این مفاهیم خودداری کنیم چراکه دایره اصولگرایی برای همه باز است و هرکسی که برای تحقق آرمان های امام(ره) و شهدا و اهداف کلی نظام که استقلال و آزادی و پایبندی به اصول قانون اساسی است تلاش می کند، اصولگرا و جدای از افراط گرایی است.

این عضو فراکسیون رهروان ولایت همچنین با اشاره به انتخابات آینده مجلس رقیب اصلی اصولگرایان در این انتخابات را اصلاح طلبان دانست و خاطرنشان کرد: وجهه همت همه گروه هایی سیاسی باید تلاش و زمینه سازی برای تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات باشد چراکه رفراندوم هایی همچون برگزاری انتخابات است که میزان ارزیابی وابستگی مردم به نظام را نشان می دهد.

وی افزود: در میان اصولگرایان نیز طیف های متفاوتی حضور دارند که باید تلاش کنند با حفظ چارچوب های فکری خود به اتفاق و اتحاد برسند تا تعدد و تکثرشان باعث شکسته شدن آراء نامزدهای اصولگرا نشود. از سوی دیگر، رقیب اصولگرایان اصلاح طلبان هستند که با توجه به فضای سیاسی کشور در انتخابات آینده حضوری فعال خواهند داشت. چراکه آن ها در انتخابات خرداد 92 به نوعی خود را برنده می دانند. البته ما معتقدیم که دکتر روحانی و پیشینه ای که ما از وی سراغ داریم بیشتر در دایره اصولگرایی تعریف می شود تا اصلاح طلبی.

اسداللهی همچنین درباره احتمال بازگشت احمدی نژاد به قدرت از طریق انتخابات مجلس آینده نیزخاطرنشان کرد: نظر ما این است که احمدی نژاد در زیرمجموعه جریان های اصولگرا تعریف نمی شود چراکه وی از ابتدا خط خود را از اصولگرایان جدا دانسته و تعاملی با این مجموعه نداشت.