صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۸۶۲۷۸
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۲۰ - ۳۰ دی ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
برای شستوشوی معده می توان از مواد غذایی که در ادامه متن به آن ها اشاره شده است استفاده کرد. لبو به دلیل داشتن فیبر، که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک موجود باید در برنامه‌های غذایی ما به ویژه بیماران قلبی قرار بگیرد.

دکتر جعفریان متخصص تغذیه در خصوص خواص چغندر برای درمان بسیاری از بیماری‌ها گفت: لبو به دلیل داشتن فیبر، که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، باید در برنامه‌های غذایی بیماران قلبی قرار بگیرد.

وی در ادامه گفت: این فیبرهای موجود در چغندر موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته قلبی در بیماران قلبی است.

 لبو که قسمت پخته شده ریشه چغندر است پاک کننده‌ای بسیار قوی است که می تواند معده را شست و شو دهد.

وی اظهار داشت: مفید ترین و بهترین بخش چغندر برگ آن است و به ترتیب ساقه و در آخر ریشه چغندر مفید است.

او در آخر گفت: قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت نیز مضر است.