صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۲۵ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۹۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: رسانه ها با حمایت مالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرنگاران خود را بیمه کنند.

 ˈعلی جنتیˈ در حاشیه تجلیل از برگزیدگان سومین دوسالانه خوشنویسی ایران در جمع خبرنگاران افزود: خبرنگاران نباید برای همیشه وابسته به دولت باشند و نیاز به استقلال عمل دارند که این مساله هم به نفع مطبوعات و هم به نفع خبرنگاران است.

وی درباره بلاتکلیفی بیمه خبرنگاران افزود: قانون می گوید صاحبان رسانه باید خودشان خبرنگارانشان را بیمه کنند، لذا ما هم می خواهیم این قانون اجرا شود.

جنتی ادامه داد: بیمه خبرنگاران برعهده نشریات است، اما در شرایط فعلی به تمام نشریات اعلام شده است که درصورت بیمه کردن خبرنگاران، هزینه آن به صورت مستقل به نشریات پرداخت می شود.

وی افزود: برای حمایت از خبرنگاران و نویسندگان، صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران پیش بینی شده که این صندوق وظیفه دارد خبرنگاران را بیمه کند و اکنون بیش از 23 هزار نفر را زیرپوشش قرار داده است.

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی تصریح کرد: این صندوق از سال های گذشته مشکلاتی را به همراه داشته است که به خاطر آن افراد جدیدی به این صندوق اضافه نشده اما براساس تمهیدات اندیشیده شده سود آور می شود تا بتواند بدون اتکا به کمک های دولت، از هنرمندان و نویسندگان حمایت کند.

جنتی ضمن اشاره به بیمه تامین اجتماعی و بیمه خبرنگاران و مسایل و مشکلات معیشتی آنها افزود: برای کمک به خبرنگاران در این حوزه سعی شده در صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران تغییرات کیفی در بخش های هیات امنا و اعضا ایجاد شود.

وی از صدور کارت هوشمند برای اعضای صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران در راستای رسیدگی به مشکلات اعضا خبر داد و گفت: در تخصیص یارانه های مطبوعاتی تمام تلاشمان بر شفاف سازی است و در این تخصیص ها سعی بر توجه به استان های کمتر توسعه یافته و عملکرد کیفی رسانه شده است.

وی افزود: آنچه مقام معظم رهبری در مناسبت ها و نشست های مختلف درباره فرهنگ جامعه فرموده اند، به عنوان معیار عمل ما در فعالیت های فرهنگی، هنری و وظایف محوله در این حوزه است و تمام تلاشمان اعمال نظرات و منویات ایشان در زمینه های فرهنگی و هنری است.

عضو کابینه دولت یازدهم ادامه داد: در زمینه عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در تمامی حوزه ها، نباید تحریف صورت گیرد و نباید این فرمایشات را با توجه به علایق و سلایق خود هدایت کنیم، لذا باید به آنچه فرموده اند به طور واقعی عمل کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه ها در نشر اخبار و اتفاقات باید صادقانه عمل کنند و از تحریف و نگاه شخصی بپرهیزند زیرا در غیر این صورت بی اعتمادی مخاطبین را به اخبار خود شاهد خواهند بود.



*** اشاعه فرهنگ رضوی فضای فرهنگی جامعه را تغییر می دهد

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی گفت: اشاعه فرهنگ رضوی و سوق دادن جامعه به سمت برخورداری از سبک و سیره زندگی ائمه اطهار (ع) فضای فرهنگی جامعه را تغییر می دهد.

جنتی افزود: امروز زبان هنر تاثیرگذارتر از زبان خطابه است، به گونه ای که انسان ها با هنر ارتباط منطقی و عمیق پیدا می کنند و با این نگاه برگزاری جشنواره های رضوی گامی برای ترویج معرفت آحاد جامعه نسبت به ائمه اطهار بویژه حضرت ثامن الحجج (ع) است.

وی افزود: جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) در حالی دوازدهمین دوره خود را برگزار می کند که امروزه به عنوان یک برند بین المللی برای معرفی فرهنگ ناب رضوی در جهان شناخته می شود.

وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی اظهارکرد: بی تردید جشنواره امام رضا(ع) شجره طیبه ای است که در دوازدهمین دوره خود تبدیل به درخت تناوری شده که در سایه سار آن هزاران ادیب و هنرمند سربرآورده اند که هر کدام مایه افتخار این مرز و بوم هستند.

جنتی ادامه داد: هزاران هزار استعداد نهفته و سینه سرشار از اشتیاق رو به آستان رضوی به این ریسمان مطهر تمسک جسته اند تا گنجینه ای ارزشمندی از آثار ادبی و هنری که در ساحت مقدس فرهنگ رضوی است، خلق شود.

وی با بیان اینکه جشنواره رضوی از مهم ترین و برجسته ترین رخدادهای فرهنگی و هنری به حساب می آید، گفت: جشنواره های رضوی نماد و مظهر دیپلماسی فرهنگی و هنری ایران اسلامی در داخل و خارج از کشور است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این که فرهنگ رضوی و علوی جای خود را در جامعه پیدا کرده و از عمق فرهنگی خاصی برخوردار است، گفت: دوازدهمین جشنواره امام رضا(ع) همزمان در 31 استان کشور و 200 نقطه از جهان برگزار می شود.

جنتی افزود: ترویج و اشاعه فرهنگ رضوی و الگوسازی و تبیین فرهنگ متعالی رضوی از مهمترین اهداف جشنواره بین المللی امام رضا (ع) است.

وی حمایت از موسسه های قرآنی کشور را از برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواند و گفت: این برنامه با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و آموزه های دینی در جامعه پیگیری می شود.
منبع: ایرنا