صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۷۸۵۰۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۱ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۳
آلمان نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که در حال مذاکره با آمریکا و سایر شرکای بین‌المللی خود در خصوص این اقدام نظامی مشترک احتمالی علیه داعش است، اما تاکید کرد که خود در این عملیات مشارکت نخواهد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مقامات‌ آمریکایی اعلام کردند که این کشور به دنبال ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی برای مبارزه با شورشیان گروه تروریستی موسوم به دولت اسلامی (داعش) در سوریه و عراق است.

به گزارش انتخاب به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ این اقدام شامل استفاده از شرکای آمریکا به منظور انجام عملیات نظامی مشترک بالقوه است.

مقامات آمریکا اعلام کرده‌اند که انگلیس و استرالیا کاندیداهای بالقوه برای این ائتلاف بین‌المللی هستند.

آلمان نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که در حال مذاکره با آمریکا و سایر شرکای بین‌المللی خود در خصوص این اقدام نظامی مشترک احتمالی علیه داعش است، اما تاکید کرد که خود در این عملیات مشارکت نخواهد کرد.

جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: ما با شرکای خود همکاری می‌کنیم و از آنها می‌پرسیم چگونه می‌توانند در این مسئله مشارکت کنند. راه‌های بسیاری برای مشارکت وجود دارد، مانند روش‌های نظامی، اطلاعاتی، دیپلماتیک و کمک‌های انسانی.

هنوز مشخص نیست چند کشور در این فرآیند مشارکت خواهند کرد. برخی کشورها مانند انگلیس و فرانسه که هم پیمانان قابل اعتماد آمریکا هستند، خاطرات تلخی از "ائتلاف تمایل" به رهبری آمریکا در حمله به عراق در سال 2003 دارند که سربازانی از 38 کشور در آن مشارکت کردند.

مقامات آمریکا اعلام کرده‌آند که آمریکا در صورت لزوم به تنهایی علیه شبه‌نظامیان داعش وارد عمل خواهد شد.

مقامات ارشد کاخ سفید طی دیدارهای خود در هفته جاری استراتژی‌ انجام حملات علیه داعش از جمله احتمال حمله هوایی علیه مقر این گروه در شرق سوریه، را مورد بحث قرار دادند.

سفارت انگلیس در واشنگتن اعلام کرد که درخواستی از آمریکا برای مشارکت در خصوص حملات هوایی دریافت نکرده است.

سخنگوی تونی آبوت، نخست وزیر استرالیا عنوان داشت که ارسال کمک‌های انسانی به عراق ادامه می‌یابد، اما از اظهارنظر در خصوص مشارکت در اقدام نظامی به رهبری آمریکا خودداری کرد.

سخنگوی آبوت افزود: پاسخ ما به هر درخواستی از سوی آمریکا یا سایر شرکا و هم‌پیمانان نزدیک ما بر این اساس است که آیا هدف انسان دوستانه قابل دستیابی وجود دارد و اینکه آیا نقش مشخص و مناسبی برای استرالیا در نظر گرفته شده است یا خیر. ما همچنین خطرات را به دقت ارزیابی می‌کنیم.

مقامات آمریکا امیدوارند که موفقیت نسبی در ارسال کمک‌های بشردوستانه به عراق و انجام حملات اخیر علیه شورشیان داعش به ترس هم‌پیمانان این کشور در خصوص حمایت از برنامه نظامی آمریکا علیه داعش خاتمه دهد.

یک دیپلمات فرانسوی نیز گفت: این کاملا برای ما شرم آور است پس از آنچه که سال گذشته رخ داده است، آمریکایی‌ها تصمیم گرفته‌اند که اقداماتی را صورت دهند. ما پیش از تعهد نسبت به هرچیزی به ضمانت‌های قوی در این خصوص احتیاج داریم
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
آلمان با تحرکات اخیر سیاسی وبین المللیش دوباره داره برمیگرده ودر طولانی مدت باتوجه به وجهه ملی که برای خودشون قایل هستند به عنوان مانعی درراه سیاستهای یکجانبه آمریکا مطرح خواهدشد.