صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۷۸۲۹۰
تعداد نظرات: ۵۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۰۸ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۳
حتی در علوم انسانی که به ظاهر در داخل کشور امکانات آن موجود است، فرستادن دانشجو به دانشگاه‌های معتبر به بهبود کیفیت این علوم در کشور ما کمک می‌کند. ما در نظام آموزشی خود نباید اشتباهی که در صنعت خودروسازی کردیم تکرار کنیم و فکر کنیم خودکفا شده و قادر به تربیت هر نوع متخصصی هستیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اینکه وزیر دانای ما رفت رخداد تلخی برای بیشتر دانشگاهیان بود. اما جانشین ایشان باید از اشتباهات گذشتگان پند بگیرد.

به گزارش انتخاب  اینکه تعدادی غیرعادلانه و بدون شایستگی لازم بورسیه شدند، تلخ است. اینکه عده‌ای در این سال‌ها بدون ضابطه عضو هیات‌علمی شدند، تلخ است. اینکه عده‌ای از همکاران ما به دلایل غیرعلمی از کار محروم شدند، تلخ است. اما تلخ‌تر آن است که ما فقط در موردش حرف بزنیم و فقط در دعواهای سیاسی از آن بهره ببریم. پیشنهاد می‌شود بدون سروصدا باید این پرونده‌ها را بست و راه اشتباه را اصلاح کرد.


1- کسی نمی‌تواند منکر اشتباه در دادن بورسیه شود. اما مگر این اشتباهات و رانت‌ها فقط در این دوره بوده است؟ اگر دادن بورسیه و استخدام در ادوار گذشته بر مبنای شایستگی بود، بخشی از نیروهای متخصص و نخبه، کشور را ترک نمی‌کردند و این موضوعی است که مقامات کشوری نیز بارها پیرامون آن سخن گفته‌اند، فقط تفاوت آن در شدت و ضعف این مواضع است. آقای دکتر «نجفی» به‌عنوان سرپرست وزارت علوم، اگر به‌راستی می‌خواهند حق به حق‌دار برسد، در اولین‌قدم تمامی دانشجویان دکترا را بورسیه کنند. بورسیه به معنای استخدام نیست بلکه بگذارند همه از منابع موجود عادلانه استفاده کنند، فرقی بین دختر وزیر و پسر روستایی نباشد. اگر پول کافی برای بورس‌کردن همه دانشجویان دکترا نیست، بورس آن سه‌هزارنفر را بین همه دانشجویان تقسیم کنید. باور کنید بسیاری از دانشجویان دکترا که بورسیه نیستند با شرایط سخت زندگی می‌کنند. آنها هم حق دارند از حقوق برابر بهره‌مند شوند. داشتن حداقل حقوق برای دانشجویانی که بناست وقت و اندیشه آزاد برای پرداختن به کارهای پژوهشی داشته باشند کمترین وظیفه‌ای است که دستگاه آموزش عالی، دولت و مجلس ما باید فراهم کنند. در غیراین‌صورت نباید آنها را بگیرد.

2- در استخدام‌های دوره قبلی نیز اشتباهاتی شده است. کم‌توجهی به شایسته‌سالاری در کشور ما سابقه دارد. برای نمونه ما کم نداشتیم مواردی که افراد با رزومه بسیار قوی از استخدام محروم شدند و به‌عکس «دوست و رفیق» عده‌ای فرصت یافتند تا به‌راحتی به دانشگاه راه یابند. وزارت علوم می‌تواند با تشکیل کمیته‌ای مستقل، وضعیت استخدام همه کسانی که در حقشان ظلم شده را مجددا بررسی کند. در صورتی که رزومه آنها از افراد استخدام‌شده قوی‌تر است، یا جایگزین افراد قبلی شوند یا حداقل آنها هم شانس داشته باشند به کادر هیات‌علمی بپیوندند.
3- در مورد اعزام به خارج، وزارت علوم بازهم باید به خارج دانشجو اعزام کند. این دانشجویان باید روش درست کار علمی را بیاموزند. اگرچه اولویت باید رشته‌هایی باشد که ما ضعیف‌تر هستیم، به‌خصوص علوم پایه. ولی این‌بار نه از بین فرزندان وزرا و مسوولان، بلکه از بین افرادی که شایسته‌اند ولی فاقد هرگونه رابطه و پارتی هستند. اعزام به خارج (به هر شکل ممکن) به پویایی نظام آموزشی کمک می‌کند.

حتی در علوم انسانی که به ظاهر در داخل کشور امکانات آن موجود است، فرستادن دانشجو به دانشگاه‌های معتبر به بهبود کیفیت این علوم در کشور ما کمک می‌کند. ما در نظام آموزشی خود نباید اشتباهی که در صنعت خودروسازی کردیم تکرار کنیم و فکر کنیم خودکفا شده و قادر به تربیت هر نوع متخصصی هستیم. سطح بسیاری از دانشگاه‌های ما از دبیرستان بالاتر نیست. از طرفی ما باید به دانشجویان خارجی هم بورس بدهیم به ایران بیایند و کلاس‌های ما را رنگین کنند. کیفیت آموزش عالی به دادوستد علمی و به‌خصوص اعزام دانشجو و استاد به خارج و پذیرش دانشجوی خارجی و استفاده از استادان خارجی نیاز دارد. 

4- وزیر جدید باید برای جهانی‌شدن جایگاه ایران در علم تلاش مضاعف کند. یکی از این راه‌ها پرداختن به زبان خارجی است. ما برای آنکه بتوانیم دانشجوی خارجی جذب کنیم باید حداقل زبان انگلیسی را به‌خصوص در دوره‌های تحصیلات تکمیلی به زبان فارسی اضافه کنیم. تلاش کنیم
موانع تدریس و نگارش پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی به زبان‌های بین‌المللی برداشته شود.

منبع: شرق
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵۳
در انتظار بررسی: ۲۳
غیر قابل انتشار: ۵۱
ناشناس
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
بهتره بقیه دولتهای قبل هم بررسی بشن چقدر خیلی ها ساده لوح هستن نمیدونید مساله گفتن بورسیه ها و همچنین استیضاح همش سیاسیه بر طبق قانون وزیر علومه که مشخص میکنه به کی بورسیه بدن به کی نه همه این چیزا جارو جنجال سیاسیه .
ناشناس
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
بی سر و صـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
تمام درآمدى كه اين نورچشمى ها ازاين طريق بدست آوردن قطعاًحرامه چون ازطريق ضايع كردن حقوق ديگران بدست آمده
ارش
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
تمام افرادی که بدون صلاحیت بورسیه شده اند نه تنها باید لغو بورسیه شوند بلکه به جرم دزدی و فساد باید محاکمه شوند.
ناشناس
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
مگه ما چه گناهی کردیم پس از سالها رنجو زحمت تونستیم از روستا بیرون بیایم و تحصیلاتو تا دکتری ادامه بدیم و با یاری خداوند تونستیم معدل الف دانشگاه بشیم و 17 مقاله ISI و داخلی چاپ کنیم ولی زمانی که میریم برا مصاحبه جذب هیئت علمی به دلیل اینکه پدرمون وزیر وکیل یا استاد دانشگاه نیست خیلی راحت کنار گذاشته میشیم! اگه مارو قبول ندارید از همون روز اول مانع ورودمون به دانشگاه بشن بخدا به نفعمونه!! مگه ما برا این آب و خاک نرفتیم خدمت سربازی؟؟؟
ماکه پدرمون پول نداره بذاریم بریم خارج از کشور باید بریم بمیریم با این اوصاف
ناشناس
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
بورسیه هم هیاهویی بیش نبود اینقدر بزرگ نبود که بزرگش کردن اول گفتن3700 نفر بعد روز استیضاح وزیرگفت 700 نفر احتمالا فردا یکی میگه 70 نفر و بعدی هم میگه 7 نفر - اینها دعواهای سیاسی هست حالا از سر بدشانسی این دفعه افتاده به جون دانشجویان بورسیه
ناشناس
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر این که نباید به سادگی از بحث بورسیه ها گذشت، تاکید کرد: حتی اگر 10 وزیر علوم در این دولت تغییر یابند اما باز هم موضوع بورسیه های غیرقانونی پیگیری خواهد شد.......باخودتون چند چندین!
ناشناس
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
راه مبارزه با فساد علنی بودن عملکردها هست.. پنهان کاری ممنوع
ناشناس
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
fبه همین راحتی!!!!!!!!!!!!!!
مسعود
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
این همه گزارش , مقاله نوشتید مردم را حساس کردید یهو چرا جا زدید؟نکنه از اول هم موضوع سیاسی بود ویا نکنه شما هم!!!
ناشناس
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
بنظرم فساد را باید رو کرد و با متخلفان هر کسی که باشد برخورد کرد انهم مخصوصا در حوزه علم .... چرا بخبگان از کشور فرار می کنند وقتی ببینند فردی با معدل دوازده بورسیه می گیرد نخبه دیوانه میشود و راه فرار از کشور را در پیش می گیرد فردی با ضریب هوشی ضعیف فردا بعد از اتمام دوره چه اموزشی می تواند در دانشگاه دهد افت علمی مگر شوخی است مردم انتظار بحق دارند انها که با رانت و رانت بورسیه گرفته اند بر ملا گردند اخر چرا از افشای فساد هراس داریم چرا و چرا..... مگر دین ما بما درس راستی و در ستکاری اموزش نداده است مگر مبارزه با فساد را بما توصیه نکرده است چرا نباید رانت و رشوه و فساد اشکار و علنی شود و ماهیت افرادی که در این کار دستی دارند بر همگان روشن گردد چرا و چرا از عیان شدن دست فساد کار نگرانیم پشت پرده چه خبر هاست که نگران فاش شدن رانت است
پردیس
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
بستن پرنده همان و جشن پایکوبی کیهان و گروه پایداری که:دیدید دروغ میگفتند و بورسیه غیر قانونی در کار نبود و آنها میخواستند وزیر را از استیضاح نجات دهند؟؟و دوم اینکه بستن پرونده بورسیه ها یعنی استلای مطلق گروهک پایداری و تسلیم دولت روحانی..
ناشناس
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
حالا که موقع دادگاه و شکایت و مدرک مستند شد بی سرو صدا بشه نه عزیز این ماجرا باید معلوم بشه تمام اون سه هزار نفری که وزارت علوم ادعا کرده باید بررسی بشه
سالی
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
یعنی چی بی سدو صدا ببندیم باید مجازات بشن
چرا همه خرابکاری هارو میخواید بی سر و صدا ببندید
ناشناس
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
نجفی باید موضوع اخراجی ها را هم مورد رسیذگی قرار ذهذ نه اینکه این پرونذه بی سرو صدا بسته شود
اکبر اقایی
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
به نظرم اصلا نیازی به هیاهو نیست!!مگه کسی میگه رسیدگی نشه !!؟؟؟همه میگن رسیدگی بشه چه موافق وزیر چه مخالف وزیر!!!
شما یه مصاحبه از یکی از موافقین استیضاحه وزیر علوم رو بگید که گفتن رسیدگی نشه!!!؟؟؟
بحث اصلی مملکت شده بورسیه!!!بابا ملت دارن از تورم و بیکاری و فقر میمیرن اونوقت تیتر تمام روزنامه ها و سایت ها شده بورسیه!!!
یه پیشنهاد بهتر اینه همشون رو اعدام کنید دیگه!!!تا همه راحت بشیم !!!خسته شدیم خداییش!!ملت عشق مدرک!!!!والا دانشگاه شهر ما که 50 هزار نفر بیشتر جمعیت نداره کارشناسی ارشد اورده!!!زیاد جوش نزنین دکتری هم میاره سال اینده همه بیاید دکتری بگیرید!!صبح تا شب بیاید تو این سایت ها گله کنید!!تازه ملت با مدرک دکترا همه به فکر تدرررریییس تو دانشگاهن هیشکی به فکر کار افرینی و تولید نمیگرده!!همه میخوان بیان استخدام دولت بشن!!!
ناشناس
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
من یک انتقادی رو به بند 1 این نوشته دارم. گفته شده که دولت به دانشجویان دکترا حقوق بده. من میخوام خدمتتون عرض کنم که بنده در ایران دکترا گرفتم و در حال حاضر برای یک دوره تحقیقاتی خارج از کشور هستم. بعنوان مقایسه میخواستم عرض کنم که در اینجا همه چیز پولیه. هیچ سوبسیدی وجود نداره. دانشجویان فوق لیسانس و دکترا باید همه هزینه هاشون رو اعم از شهریه دانشگاه، مسکن، غذا و .... از مبلغی که توسط استاد به اونها داده میشه پرداخت کنند که معمولا این مبلغ جوابگوی هزینه هاشون نیست و باید اون رو با کار دانشجویی یا کار در بیرون دانشگاه جبران کنند . این در حالی است که در ایران ما شهریه که نمیدیم هیچ، سوبسید غذا و خوابگاه تقریبا مجانی و فتوکپی سوبسیدی و... میگیریم. علاوه بر اون دوره تحصیلمون رو به مدت طولانی ادامه میدیم و همچنان از دولت سوبسید میگیریم . در حالیکه در بسیاری از دانشگاههای خارج از کشور مبلغی که استاد میده مدت زمان محدودی داره و اگر کسی نتونه در این مدت فارغ التحصیل بشه باید هزینه هاش رو خودش پرداخت کنه.
بی انصافیه که با اینکه خرج تحصیل رایگان و امکانات جانبی تقریبا رایگان من نوعی رو دولت میده، همچنان از دولت طلبکار باشیم بهمون حقوق هم بده!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
آخه اونجا به چه مناسبت استاد به شما پول میده؟ حضرتتان خبر ندارید الان شهریه دکتری دانشگاه تهران سالیانه یازده و نیم میلیون تومان است؟ از این میزان پنج میلیون رو وام میدن و هفت ونیم میلیون نقدا پرداخت میشه؟
ناشناس
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
اين مهمه كه اون بي سوادي كه ار سر گشاد اين قيف گلوگشاد دكتري بياد بيرون وبشود مدير كه واويلاست براي خودم پيش امده شخصي با پارتي خيلي كلفت فرستادند امتحان بگيرم درحضور سه مهندس برق فرق ديودومقاومت را نميداست رد شد همين الان مدير واحد است دريك سازمان
شارمین
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
خوشحالم که بالاخره یک دفعه مسله ای بدون غرض ورزی
با توجه با واقعیت قضاوت شد. انشاالله مسولان بدون
سیاست بازی وفقط باعنایت به مصلحت ملت مملکت تصمیم گیری کنند
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
هیچ مصلحتی بالاتر از عمل به قانون نیست .
رحمان
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
بی سرو صدا پرونده را ببندیم
ناشناس
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
این یعنی عقب نشینی. شما فکر کردید زرنگید مردم رو انداختید وسط حالا میخواهید برید پشت مردم قایم شید؟ مردم رو از اصلاح طلبان هم ناامید کنید به ضرر همه تمام خواهد شد
ناشناس
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
زهی خیال باطل هنوز خیلی از نور چشمیها در صف بورسیه شدن نا حق هستند.
ناشناس
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
نه داداش گلم فعلا بي سر و صدا نداريم تا رياست جمهوري بعدي.
بعدا نيان بگن گل بوديم و بلبل!
اون خطر از همه چي بالاتره
ناشناس
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
یه بازی رسانه ای راه انداختین و الان میگین بی سر و صدا تمومش کنیم؟!
چرا شفاف سازی نمیکنین تا کامل این قضیه مشخص بشه؟
ناشناس
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
اتفاقا باید این پرونده باز بمونه که همه بدونن پولی که حق 75 میلیون ایرانی هست برای چه کسانی خرج شده
بسته بشه دیگه هیچ پرونده ای باز نخواهد شد
به نظر من حالا که وزیر به این خوبی رو از دست دادیم باید باز بمونه و دست متخلفا رو بشه
ما به روحانی رای ندادیم که راه رییس جمهور قبلی رو ادامه بده
بنده حق
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
هیچ دانشجوی بورسیه وزارت علوم حتی تا انتهای سال چهارم دکترا تا قبل از جایابی ریالی حقوق دریافت نمی کند!
لطفا بر اساس اطلاعات صحیح تحلیل بفرمایید
ناشناس
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
منظور از این مطلب چیست ؟
آیا فقط منظور پی گیری موضوع به صورت محرمانه و به دور از حیا هو است که گروه مقابل اصلا" پایبند این ادبیات نیست و مکرر سروصدا می کنند .
اگر منظور در پاراگراف های بعدی که عنوان نموده اید در دوره های قبل هم بوده این خود نیز نوعی گرو گیری است پس درست نیست .
بگذاریم دولت کار خودش را بکند . در دوره قبل خیلی به این ملت و خصوصا" قشر تحصیل کرده ستم شد .
آرش
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
این چه تفسیریه؟ اگر در دولتهای دیگر هم خطایی صورت گرفته باید به آنها نیز رسیدگی شود نه اینکه به بهانه آنها به هیچ خطایی رسیدگی نکنیم. یک دفعه بفرمایید از حالا تا ابد هر کس هر کاری دلش خواست بکند چون بقیه هم کردند!
ناشناس
|
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
مال بابات هست مگه!چی چیو ببندیم بره!
ناشناس
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
در مقام مدرس دانشگاه، پیشنهادها بسیار منطقی، کاربردی و غیرسیاسی است.
ناشناس
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
قبل استیضاح وزیر این کارو میکردن
حالا دیره
علی
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
جرمی رخ داده است و حق بسیاری اعم از حق الناس و بیت‌المال ضایع شده است. چگونه می‌خواهید با بستن بی سروصدای پرونده این حقوق را بازگردانید.
دانشجوی دکتری
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
جالب آنکه طبق قانون اشتغال در زمان تحصیل دوره دکتری ممنوع است اما برخی از مسئولین و نمایندگان مجلس دانشجوی دوره دکتری هستند. حالا اگر ممنوع است دانشجویانی که در دوره های غیر روزانه ( که بخش عمده دانشجویان اینگونه هستند) از کجا شهریه را باید تأمین کنند؟! یکی به من جواب بده
ناشناس
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
چه خوب گفت فردوسی پور تو برنامه 90 این هفته که بحث سربازی بازیکنان همینطور ماست مالی شد رفت پی کارش ! انگار همه جا همین وضعه ! حالا هم ماست مالی بورسیه ها توصیه می شه اونم از طرف روزنامه شرق
سینا
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
با تیترتون موافق نستم، اگه بی سروصدا این پرونده بسته بشه؛ یعنی که دوباره یه خطای بزرگ ماست‌مالی میشه. به نظر من دولت باید یه کار اساسی انجام بده که دیگه هیچوقت چنین اتفاقی رخ نده!
نیکان
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
این پیشنهاد نادرست ، ناحق و خلاف قانونی و تاسف انگیزی است که برای حل بورسیه های غیر قانونی و از ترس اینکه نکند سرو صدا کنند یا مشکلی بسازند ، سرپرست یا وزیر محترم " تمامی دانشجویان دکترا را بورسیه کنند" .
حسینی دولت آبادی از قزوین
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
((اینکه وزیر دانای ما رفت رخداد تلخی برای بیشتر دانشگاهیان بود. اما جانشین ایشان باید از اشتباهات گذشتگان پند بگیرد.)) . چرا اعاده حق ضایع شده ملت اشتباه است ؟ چرا مجازات متخلف باید همیشه به دلیل مصلحت اندیشی های بیجا فراموش بشه ؟ اگر واقعاً در دوره های گذشته هم تخلف شده باید آنها هم محاکمه و معزول بشوند . مردم با هیچ کس برای خلاف کردن و یا لاپوشانی خلاف عقد اخوت نبسته اند .از رئیس جمهور محترم که بسیار برای من عزیز است و در انتخابات نیز بصورت افتخاری برایش فعالیت کردم تقاضا میکنم با جدیت دنبال این قضیه باشند . به سرانجام رساندن این پرونده حکم آزمون صداقت دولت را دارد . ضمن اینکه چرخش روزنامه شرق جای بحث و بررسی دارد .
ناشناس
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
نه اگر این کار رو بکنن به ملت ما خیانت خواهد شد
صدری
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
دوست عزیز ، برادر گرامی ،
خوب دولت هم داشت همین کار را میکرد ، یعنی بررسی مواردی که خلاف قانون انجام شده ، رساندن حق به حقدار و به تبع آن بالابردن کیفیت آموزشی و کادر علمی که بعدا میخواهد وارد دانشگاه شود .
ولی گویا شما متوجه اصل ماجرا نشدید . از قضا همین کار آب به لانه عده ای انداخت و اینچنین آسیمه سر شدند و گشتند و گشتند تا بلاخره یه چیزی در اقدامات آقای فرجی دانا پیدا کنند تا زهر چشمی بگیرند .
ناشناس
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
یعنی چی ؟چرا بایدپرونده اش بسته شه ؟حالا که ما یک مدیر لایق رابابت همین مسئله ازدست دادیم باید سکوت کرد؟این جواب شجاعت و فداکاری فرجی داناست ؟باید اسامی آنها اعلام بشه به کشور برگردن واز تحصیل محروم بشوند .
ناشناس
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
اين روال خوبيه، من معتقدم از اين به بعد اگر اختلاس ديگري (حتي بيشتر از 3000 ميليارد) رخ داد بيخيال شويم و بجاي آن تدريس زبان فرانسوي رو هم به مواد درسي دوره هاي تحصيلات تكميلي اضافه كنيم چون واقعا يادگرفتن يك زبان خارجي بهتر از درگيري سياسي و عزل وزيران داناست
ناشناس
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
من و همسرم دانشجوی دکتری هستیم.باید دانشجوی تمام وقت باشم ولی نیستم چون باید کار کنم و خرج زندگی را در بیاورم. می خواستم بگویم که بی عدالتی ها چه می کند و هیچکس پاسخگو نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
ای کاش اساتید شما و ما رو درک کنند
امیر
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
باید اسم تک تک شون رو افشا کنید کسی که از این رانت استفاده کرده بخوبی میدونسته حقش نیست تو دنیای مدرن طرف رو بابتش میندازن زندان حالا شما دم از ساخت و پاخت میزنی؟
ناشناس
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
همچینم بی سرو صدا نبوده یک وزیر به خاطر این موضوع برکنار شده است . در واقع هزینه این موضوع برای یک طرف پرداخت شده است حالا طرف مقابل هم باید هزینه خودش را پرداخت کند .
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
کاملا درسته طرف مقابل بیشترین سود را علیرغم خلاف فاحش برده باید هزینه زیادی بابت این بپردازد
ناشناس
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
اینه همه زحمت کشید آقای فرجی دانا بخاطر همین بورسیه های غیر قانونی استیضاح حالا میگید بدن سرو صدا ببندید چی را ببندید باید تا آخرش رفت
پاسخ ها
محمد
| |
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
اینکه قبلا هم پارتی بازی و فساد تو سیستم اداری کشور بوده قابل انکار نیست.
ولی مشکل اینجاست که تو 8 سال گذشته سرعت این فساد و شدتش چندین برابر شده و از دولتی سرزده که مدام از خون شهدا و امام زمان و انقلاب و رهبری هزینه کرده...

باید برملا بشه تا مردم بدونن و باید پیگیری مجازات بشن تا مردم دوباره امیدوار بشن.
اصغر
| |
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
خوب درست میگه. اتفاقی نیافتاده که مردم انقد گندش کردند و شلوغش کردند
ناشناس
| |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
جلوی ضرر را هر جا بگیرند منفعت است. هزینه تحصیلشان پرداخت شود ولی در دانشگاه استخدام نشوند که سی سال سربار شوند
ناشناس
| |
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۶
علم شوخی بردار نیست و دانشگاه هم از پایه های اصل یک جامعه است و کسی که با این روشها به جایی برسد (به مسند وقدرتی ) مسلما" درست عمل نخواهد کرد .
چو معمار نهد آجر کج تا ثریا می رود دیوار کج