صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۷۷۳۰۶
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۱۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۳
مرحومه بهبهانی پیش از انقلاب برای رادیو ترانه هم می سرود وی مدتی نیز عضو شورای موسیقی رادیو و تلویزیون ملی ایران بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دو تن از فرزندان مرحومه سیمین بهبهانی از تشییع پیکر وی در روز جمعه 31 مرداد ماه خبردادند و گفتند خانواده و دوستان برای انجام وصیت ایشان تلاش می کنند، اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست .


به گزارش انتخاب علی و حسین بهبهانی روز چهارشنبه عنوان کردند، وصیت مرحومه بهبهانی آرام گرفتن جسم او در جوار امام زاده طاهر کرج و در کنار نوه و همسرش (مرحوم منوچهر کوشیار ) است .

حسین بهبهانی گفت: امیدوارم بتوانیم مراسم تشییع جنازه را روز جمعه و از مقابل منزل ایشان در تهران انجام دهیم .

علی بهبهانی نیز گفت: برخی رسانه ها با گمانه زنی هایی به انتشار اخبار مختلف درباره زمان تشییع جنازه و محل تدفین زنده یاد اقدام می کنند از آنها می خواهیم تا بر مبنای اطلاعات خانواده اطلاع رسانی کرده و از انتشار اخبار غیر موثق خود داری کنند .

سیمین بهبهانی بامداد سه شنبه، 28 مردادماه در سن 87 سالگی بر اثر ایست قلبی و تنفسی در بیمارستان پارس تهران درگذشت.

مرحومه بهبهانی متولد 28 تیرماه سال 1306 در تهران است و به دلیل سرودن غزل فارسی در وزن های تازه به ˈنیمای غزلˈ معروف است.

وی در فاصله سال های 1330 تا 1360 تنها به تدریس مشغول بود ، در سال ۱۳۴۸ به عضویت شورای شعر و موسیقی در آمد.

سیمین بهبهانی، هوشنگ ابتهاج، نادر نادرپور، یدالله رویایی، بیژن جلالی و فریدون مشیری این شورا را اداره می کردند. وی در سال ۱۳۵۷ عضویت در کانون نویسندگان ایران را پذیرفت.

مرحومه بهبهانی پیش از انقلاب برای رادیو ترانه هم می سرود وی مدتی نیز عضو شورای موسیقی رادیو و تلویزیون ملی ایران بود.

در ۱۳۷۸ سازمان جهانی حقوق بشر در برلین مدال کارل فون اوسی یتسکی را به سیمین بهبهانی اهدا کرد. در همین سال نیز جایزه لیلیان هیلمن، داشیل هامت را سازمان دیدبان حقوق بشر به وی اعطا کرد.

همچنین در هفتم شهریور سال ۱۳۹۲ (۲۹ اوت ۲۰۱۳) جایزه یانوش پانونیوش (Janus Pannonius) از سوی انجمن قلم مجارستان، در شهر پچ کشور مجارستان با حضور سیمین به وی اهدا شد.
منبع: ایرنا