صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۷۶۶۹۸
تعداد نظرات: ۲۳ نظر
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۱ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۳
بنده حسن روحانی هستم. اگر رئیس جمهور ایرانم این برای مردم است و مردم 4 سال این مسئولیت را به عنوان امانت در اختیار من گذاشتند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رییس جمهوری با تأکید بر اینکه ملت ایران پرچم استقلال به معنای واقعی کلمه را به اهتزاز در خواهد آورد، گفت: مردم ما پرچم توسعه، پیشرفت و اقتدار ملی را بر دوش خواهند گرفت و ایران اسلامی را به کشوری نمونه برای منطقه و جهان مبدل خواهند کرد.

به گزارش «انتخاب»، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رییس‌ جمهوری روز شنبه در جمع پژوهشگران و مدیران جهاد دانشگاهی، با اشاره به سخن امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «ما می‌توانیم»، گفت: ملت ما تحت لوای جهاد دانشگاهی به جهانیان ثابت خواهد کرد که می‌تواند راه امام(ره) و راهی که مقام معظم رهبری نشان‌ داده‌اند، ادامه دهد.

رییس جمهوری ادامه داد: در تاریخ انقلاب اسلامی هر جا نام جهاد در میان بوده است خیر و برکت نصیب کشور و ملت شده است. جهاد سازندگی در روستاها و در دفاع مقدس خودباورانه، مبتکرانه، مخلصانه و مؤمنانه درخشید زیرا نمی‌توان کار جهادی را بدون اخلاص، اعتقاد، ایمان، پشتکار و خودباوری شروع کرد و ادامه داد.

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه دولت یازدهم در یک سال گذشته در همه زمینه‌ها کار جهادی را با حضور، حوصله و حمایت‌های همه جانبه مردم آغاز کرده است، گفت: دولت تدبیر و امید با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و مشارکت مردم به موفقیت‌های بزرگی دست یافته است.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه دولت نماینده مردم است و رییس‌ جمهوری، وزرا و مسئولان کشور عناوین خود را از مردم به امانت گرفته‌اند، اظهار داشت: اگر کسی از دولت حمایت کرد از قاطبه مردم حمایت کرده است، بنابراین باید دست را در دست یکدیگر قرار دهیم تا ایرانی سرافراز توأم با توسعه‌ای قابل قبول برای این ملت بسازیم.

رییس شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه مایه پیشرفت و توسعه برخورداری از علم و دانش است،‌ سیره نبی مکرم اسلام(ص) در استفاده از تجارب دیگران در مواجهه با رویدادها، را یادآور شد و گفت: نمی‌دانم بعضی‌ها آنچه را به نام اسلام می‌گویند از کجا آورده‌اند، زیرا اسلام در فراگیری علم مرز نمی‌شناسد و باید برای به دست آوردن علم از هر کجا استفاده کرد.

رییس شورای عالی اقتصاد افزود: هفتاد سال است در ایران سابقه برنامه‌ریزی ملی وجود دارد اما هنوز یک برنامه مدون، دقیق و حساب شده برای انتقال علم و فناوری از بیرون به داخل و بالعکس نداریم و این از نقایص ما است. باید برنامه مدونی برای انتقال دانش، علم، پژوهش و فناوری از یک سو و ایجاد زنجیره تا رسیدن به بازار و دستیابی به برند از سوی دیگر داشته باشیم.

وی افزود:کشوری که به پیشرفت رسیده در سایه علم بوده است و وقتی این پیشرفت حاصل شده که از تجربه دیگران استفاده می‌کنیم و هیچ اشکالی ندارد که بگوییم این تجربه را از این کشور اروپایی یا آسیایی یاد گرفته‌ایم یا اینکه دانشجو می‌فرستیم که یاد بگیرد. در این باره می‌توان از پیغمبر اکرم (ص) یاد گرفت وقتی در جنگ احزاب همه طرح‌ها مطرح شد. سلمان فارسی به پیامبر گفت: ای رسول‌الله ما ایرانیان تجربه‌ای داریم و من می‌خواهم این تجربه را در اختیار شما قرار دهم. او بحث استفاده از خندق را مطرح کرد. در این حال پیغمبر به او نگفت که من رسول‌الله و مدینه‌العلم هستم و وصل به آسمان هستم تو می خواهی از کشوری دیگر و از ایران به من رهنمود دهی. پیغمبر فکر کرد و گفت پیشنهاد خوبی است و ایشان خودشان هم شروع به کندن خندق کردند. دیگران گفتند یا رسول‌الله ما مستقل و مسلمانیم و آنها ایرانی‌اند. اما پیغمبر از تجربه ایران که دیاری بزرگ بود استفاده کردند و نگفتند اول باید شاه ایران خسرو پرویز بیاید و زانو بزند و اسلام بپذیرد و همه به نفع اسلام شعار دهند آن وقت ما از تجربه آنها استفاده کنیم و نگفت رفتار آن شاه با ما خصمانه است یا خصمانه خواهد بود. علم که مرز نمی‌شناسد من نمی‌دانم بعضی‌ها آنچه به نام اسلام می‌گویند چگونه و از کجا آورده‌اند اسلام در علم مرز نمی‌شناسد و از علم در هر کجا باید استفاده کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه برخی فکر می کنند حمایت از دولت چیز بدی است، تصریح کرد: برخی در رسانه‌ها این را می‌نویسند که ما نباید به عنوان حامی دولت تلقی شویم فکر می‌کنند هرکس حامی دولت شد چیز بدی است و هرکس مخالف شد، شهامت دارد. دولت کسی نیست دولت نماینده مردم است و هرچه افتخار دارد برای مردم قلمداد می‌شود. تمام عناوین حقوقی که ما داریم نیز برای مردم است.

رئیس جمهور اظهار کرد: بنده حسن روحانی هستم. اگر رئیس جمهور ایرانم این برای مردم است و مردم 4 سال این مسئولیت را به عنوان امانت در اختیار من گذاشتند. و حتی وزیران هم مسئولیت‌شان به عنوان امانت است و ما به طور کلی باید امانتدار خوبی باشیم و آن را حفظ و پرجاذبه تر کنیم و هر زمان مردم انتخابات بعدی را راه انداختند این مسئولیت را تحویل نفر بعد می‌دهیم.

وی تأکید کرد: اگر کسی از دولت حمایت کرد یعنی از ملت ایران و از اکثریت ملت ایران حمایت کرده. دولت و ملت همه باید دست به دست هم دهیم تا ایرانی آبادتر و سرافرازتر توأم با توسعه قابل قبول در حد این ملت بسازیم.

رئیس جمهور با بیان این‌که علم مرز نمی‌شناسد، گفت: ما نباید خجالت بکشیم که علم و تجربه را از کشورهای اروپایی یا آسیایی یاد می‌گیریم.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۳۴
غیر قابل انتشار: ۷
علی
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
دولت رای مردم را دارد و برنامه هایش را پیش میبرد منتقدین و مخالفین دولت هم میتوانند نظراتشان را اعلام کنند تا مردم سه سال بعد اگر خواستند بهشان رای دهند.
ناشناس
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
با همین تعریف های بیخودی و کشتن نقد به این روز و روزگار افتادیم. اگر نقد باشد مطمئنا وضعیت بهتری پیش روی ما خواهد بود مدام کف زدن و هورا کشیدن مشکلی را حل نمیکند. نقد قطعا مسیر دولت محترم را هموارتر می کند.
حامد
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
اگه نیمه ای از نصف این حرف زدنها کار و عمل انجام بشه ایران ابرقدرت دنیا میشه.
Admin
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
دکتر روحانی؛ این روزها دوست داشتنی تر شده ای؛ پر جوش و خروش و مقتدر...
ملت پشتیبان شماست...
پیام
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
روحانی مچکریم
ضد مشاجره گران
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
به هاي و هوي گروه ضعيف و اقليت ناچيز داد و بيداد راه بيانداز هم توجه كنيد حتي جوابشان را ندهيد كه بيهوده و بي جهت بزرگ هم نشوند
اول خدا سپس مردم و رهبري پشتيبان دولت هستند
حتي بيشترين تائيد و حمايت رهبر را همين دولت گرفته
گروه هوچي گر قصد نشان دادن خود و سهم خواهي به روش گذشته را دارند باج ندهيد و با چماق قانون بر سر منافعشان بكوبيد اينها ضد مردم ، كشور و حتي رهبري و دين اسلام هستند
آبروي اسلام و وجهه خوب نظام را همين متحجرين مشاجره كننده برده اند
مشهدی
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
روحانی جان جزمردم به کسی ربطی نداره چه میکنی وچه میگویی ما سعی میکنیم برای مجلس بعدی نماینده های هم سو باشما رو انتخاب کنیم واین تند روها رو بیرون بریزیم تا شما راحتتر به امور مردم برسید .کاری که از ما برمیاد همینه
محمد
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
در یکی از جنگ‌های صدر اسلام، مسلمانان وارد منطقه‌ای شدند که پیش از آنان، وبا به آنجا رفته بود. عده‌ای از مسلمانان، قصد فرار داشتند که پیامبر(ص)، آنان را نهی کرد و فرمود: «از وبا و دشمن فرار نکنید.» حدود یک قرن پس از این داستان، کسی نزد امام صادق(ع) آمد و پرسید: آیا فرار از منطقۀ وبازده، حرام است؟! امام که می‌دانست چرا چنین پرسشی برای او پیش آمده است، داستان جنگ پیامبر(ص) و گریختن سربازان را از منطقۀ جنگی از بیم وبا، برای او تعریف کرد؛ تا او بداند که آن نهی پیامبر(ص)، مربوط به حادثه‌ای خاص و در زمانی خاص بوده است. (الکافی، ج8، ص108، ح85)
باور کردنی نیست، ولی از این پرسش‌ها هنوز برای عده‌ای پیش می‌آید.
در قرن هیجدهم میلادی هم چاپ کتاب در برخی کشورهای اسلامی ممنوع بود. می‌گفتند: پیامبر(ص) فرموده است: مداد العلماء افضل من دماء الشهداء؛ دوات دانشمندان برتر از خون شهیدان است.» پس دواتْ مقدس است و کتاب‌ها باید خطی باشد نه چاپی.
محمد حسین
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
زنده باد روحانی
سید مسعود
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
سخن از دل ما میگویید جناب آقای رئیس جمهور عزیز...مثل کوه پشتت ایستاده ایم
پاسخ ها
بهروز
| |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
البته پدر بزرگای ما هم قرار بود مثل کوه پشت سر دکتر محمد مصدق وایسن؛ اما ...!
ناشناس
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
امام کاظم (ع) : اگر مردم می دانستند که در موختن علم و دانش چه چیزی نهفته است در دیای خون شنا می کردند تا به تحصیل علم بپردازند
آنوقت یکی از مسولان گفته است : نباید برای دریافت علم از کشورهای دیگر گدایی کنیم
ناشناس
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
درود بد تو اي مرد با صلابت
ناشناس
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
جناب روحانی شما با منتقد منصف روبرو نیستید بلکه با منتقد مخربی روبروئید که اقداماتشان تا کنون توانسته خیلی ها را از صحنه سیاسی خارج کنند از جمله خانه نشین کردن بسیاری از سیاستمداران زبده طی این سالها
ناشناس
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
دمت گرم ریس جمهور
زبلخان
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
در تاریخ از روحانی به نیکی یاد خواهد شد. مخصوصا در این عصر که تاریخ ساز نداریم.
ناشناس
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
خودتونم برداشتی از اسلام دارید فقه یعنی همین
پاسخ ها
دولت آبادی
| |
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
دوست من. پس جایگاه عقل و منطق کجاست ؟ برداشتها باید همراه منطق باشه .
ناشناس
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
در برداشت عمومی میان اغلب جامعه هیچ چیزی بنام حمایت از دولت وجود ندارد بلکه هرچه هست یا « علاقه » و یا « تنفر » نام دارد . مثلا وقتی دولتی زیر بناها را تخریب میکند مانند آنچه در خاطر هست اول نوعی به بی تفاوتی و در نهایت به تنفر از آن دولت منجر میشود و بالعکس .
ناشناس
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
اگر در کشور جناح بازی نبود وسر مقام ورسیدن به منافع اقتصادی وقدرت دعواهای ناجوانمردانه وبه دور از اخلاق واسلام وجود نداشت روحانی توانش را را دارد که ایرانی مقتدر بسازد ومردم را به رفاه برساند.حیف وصد حیف
كورش
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
روحانى بازهم مچكريم
ناشناس
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
مهم نیست یک ملت هوشیار یک کابینه با تجربه پشت شما است که دو بال برای رسیدن به خواسته و هدف ملت است
پاسخ ها
طیب عالی
| |
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
آفرین بر شما جناب روحانی. امیدوارم با قدرت هر چه بیشتر و بدون هیچ ملاحظه بی موردی ، ادامه بدید.
موفق باشید .