صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۷۶۴۴۴
تعداد نظرات: ۳۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۳ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۳
در حین معرفی کارگردانان نامزد جایزه حضار برای همه اسامی دست زدند به‌جز ابراهیم حاتمی‌کیا.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هشتمن جشن منتقدان سینمای ایران برگزار شد.

فیلم «چ» ابراهیم حاتمی‌کیا در حالی چهار جایزه از این جشن را به خانه برد که کارگردانش غایب اصلی مراسم بود و ظاهرا این غیبت چندان هم باعث ناراحتی حضار نشد. از سوی دیگر فیلم توقیف‌شده «خانه پدری» ساخته کیانوش عیاری سه جایزه اصلی این جشن را به خود اختصاص داد. از دیگر نکات برجسته این جشن اهدای تندیس بازیگری مرد و دیپلم افتخار کارگردانی به فیلم «عصبانی نیستم» بود که در جشنواره فجر سال گذشته در آخرین لحظات از داوری کنار گذاشته شد.

در ابتدای این مراسم، مسعود محرابی گفت: می‌خواهم درخواست کنم از آقای عیاری و خانم بنی‌اعتماد که چشم ما را به آثارشان روشن کنند.

عیاری هم گفت: فیلم نساختن من به دلایل کاملا شخصی است. مشکلات فیلم «خانه پدری» کمترین تأثیر را در این امر دارد.

در ادامه کیانوش عیاری گفت: از انجمن منتقدان تشکر می‌کنم و آن صد نفری که فیلم را دیدند. امیدوارم همه فیلم‌ها از محاق توقیف دربیایند. همه فیلم‌سازان سینمای ایران آن‌قدر دچار خودسانسوری هستند که از خط قرمزها عبور نمی‌کنند. مشکلات فیلم‌ها قابل اصلاح است.

جایزه‌ها و واکشن هنرمندان پس از دریافت...

 تندیس بهترین فیلم به «خانه پدری» ساخته کیانوش عیاری/ سومین تندیس برای «خانه پدری»

جایزه ویژه هیأت داوران هشتمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی به فیلم «ماهی و گربه» ساخته شهرام مکری.

 جایزه درمیشیان را بزرگ‌نیا، عسگرپور و عباس یاری اهدا کردند. درمیشیان پس از دریافت جایزه گفت: تشکر می‌کنم از انجمن منتقدان. ما فیلم عاشقانه «عصبانی نیستم» را عاشقانه برای مردم ایران ساختیم. امیدوارم از دیدن فیلم عاشقانه ما لذت ببرید!

دیپلم افتخار کارگردانی به رضا درمیشیان برای فیلم «عصبانی نیستم». تندیس کارگردانی به کیانوش عیاری برای فیلم «خانه پدری»./ دومین تندیس برای «خانه پدری»

در حین معرفی کارگردانان نامزد جایزه حضار برای همه اسامی دست زدند به‌جز ابراهیم حاتمی‌کیا.

 شادمهر راستین گفت: فقط دو کلمه می‌گویم: جعفر پناهی.

دیپلم افتخار فیلمنامه به مصطفی کیایی برای فیلم «خط ویژه». تندیس فیلمنامه به کیانوش عیاری برای فیلم «خانه پدری».

مریلا زارعی با لحنی عصبانی گفت: چون آقای میری گفت تحمل کنیم، تحمل می‌کنم و آن چیزی که در دلم است نمی‌گویم. ولی درخواست می‌کنم به‌جای این‌که بیست سی سال بعد برای حرف‌هایی که در دل کسانی مثل علی عباسی مانده، الان دست بزنید. مفتخرم که جایزه‌ام را از آقای متوسلانی گرفتم.

مازیار میری پس از اعلام اسم مریلا زارعی گفت: چون می‌دانستم برنده کیست، آمدم. برای این‌که بگویم باید با هم گفت‌وگو کنیم و همدیگر را تحمل کنیم.

تندیس بازیگر نقش اصلی زن به مریلا زارعی برای فیلم «شیار 143».

تندیس بازیگر نقش مکمل مرد به بابک حمیدیان برای فیلم «چ»./ چهارمین تندیس برای «چ»

ترانه علیدوستی گفت: خیلی خوشحال‌ام. هر چیزی که درمورد من و کارهایم می‌نویسید با دقت می‌خوانم و پیگیری می‌کنم. این جایزه برایم خیلی مهم است. خواهش می‌کنم سال دیگر هم این جایزه را به من و پگاه [آهنگرانی] بدهید.

تندیس بازیگر نقش مکمل زن به ترانه علیدوستی برای فیلم «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو».

کامران ملکی که جایزه فیلمبرداری را به حسین جعفریان اهدا کرد، گفت که به‌جای جمشید ارجمند روی سن آمده است. او از صحبت‌های مطرح‌شده در نشست مطبوعاتی صبح امروز جشن خانه سینما ابراز تأسف کرد و از اهالی مطبوعات خواست که به لایه‌های پنهان این صحبت‌ها بیشتر بپردازند.

 تندیس فیلم‌برداری به حسین جعفریان برای فیلم «چ»./ سومین تندیس برای «چ»

دیپلم افتخار موسیقی متن به بهزاد عبدی برای فیلم «متروپل». تندیس موسیقی متن به کارن همایونفر برای فیلم «همه‌چیز برای فروش». جایزه همایونفر را همسرش دریافت کرد./ دومین تندیس برای «همه‌چیز برای فروش»

تندیس تدوین به هایده صفی‌یاری برای فیلم «عصبانی نیستم». صفی‌یاری در مراسم حضور نداشت و جایزه‌اش را سپیده عبدالوهاب به‌نمایندگی از او گرفت و یادداشت سپاس‌گزاری او را هم خواند./ دومین تندیس برای «عصبانی نیستم»

تندیس خلاقیت و استعداد درخشان (فیلم‌سازان اول) به جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق». محمودی از کیانوش عیاری و برادرش نوید محمودی تشکر کرد.

داوودنژاد از علی عباسی خواست به‌روی سن بیاید. عباسی درمیان تشویق حاضران به‌روی صحنه رفت و داوودنژاد جایزه‌اش را به او تقدیم کرد. گوهر خیراندیش با دیدن این صحنه گریست.

داوودنژاد گفت: «حضور علی عباسی مرا یاد خاطرات فیلم «نازنین» انداخت. آن زمان به من 90هزار تومان دستمزد داد. عباسی تهیه‌کننده بود و هرچه می‌گفتم قبول می‌کرد. فیلم نفروخت، اما به من جایزه هم داد؛ بلیت هواپیمای پان‌امریکن برای سفری که می‌خواستم بروم.»

کیانوش عیاری، هوشنگ گلمکانی و رضا داوودنژاد، به علیرضا داوودنژاد لوح تقدیر اهدا کردند.

تندیس طراحی صحنه و لباس به عباس بلوندی برای فیلم «چ»./ دومین تندیس برای «چ»

تندیس چهره‌پردازی به محسن دارسنج برای فیلم «همه‌چیز برای فروش».

جایزه نوید محمدزاده را رخشان بنی‌اعتماد اهدا کرد. محمدزاده پس از دریافت جایزه گفت: من از سال 82 که بازیگری را شروع کردم، به این فکر می‌کردم که در جشن‌ها چه بگویم. ولی الان هیچ‌چیز ندارم که بگویم! اصلا عصبانی نیستم. حالم خیلی خوب است.

او به بنی‌اعتماد گفت: تو را به‌خدا به من بازی بدهید. من مفتخرم برای شما مفتی بازی کنم!

محمدزاده ادامه داد: از همه کسانی که با من در این بازی همراه بودند ممنون‌ام. از باران کوثری. این جایزه برای توست رضا درمیشیان. درخواست می‌کنم به آن‌هایی که بیرون‌اند، اعتماد کنید. بهترین‌ها بیرون‌اند.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر اصلی مرد به مهدی فخیم‌زاده بازیگر فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران».

تندیس بهترین بازیگر اصلی مرد به نوید محمدزاده، بازیگر فیلم «عصبانی نیستم». این جایزه به‌دلیل بازی داشتن محمدزاده در یک نمایش، خارج از کنداکتور برنامه اهدا شد.

تندیس و لوح سپاس مهندسی صدا به بهمن اردلان و علی علویان برای فیلم «چ».

لوح سپاس بهترین دستاورد فنی به حمیدرضا سلیمانی برای جلوه‌های ویژه میدانی فیلم «چ» اهدا شد.

شاپور منصف و حسین گیتی به ایرج صابری لوح تقدیر اهدا کردند.

کارگردانی مراسم را مجید برزگر برعهده داشت.

در بخش پژوهش در فیلم‌های مستند/ لوح سپاس و تندیس جشن برای فیلم «گونگادین بهشت نیست» به سیدغلامرضا نعمت‌پور.

در بخش فیلم‌های مستند بلند بالای 60 دقیقه/ دیپلم افتخار به فیلم «درپناه بلوط» ساخته مهدی نورمحمدی. دیپلم افتخار به فیلم «خاطراتی برای تمام فصول» ساخته مصطفی رزاق‌کریمی. لوح سپاس و تندیس جشن به فیلم «آخرین روزهای زمستان» ساخته محمدحسین مهدویان.

در بخش فیلم‌های مستند نیمه‌بلند 30 تا 60 دقیقه/ دیپلم افتخار به «دستگرد یزد شاپوران». دیپلم افتخار به فیلم «کمی بالاتر». لوح تقدیر و تندیس جشن به فیلم «پیرپسر».

در بخش فیلم‌های مستند کوتاه زیر 30 دقیقه/ دیپلم افتخار به فیلم «سایه‌ها هرکجا بخواهند می‌روند» ساخته میلاد و سجاد ستوده. دیپلم افتخار به فیلم «خان آخر» ساخته گل‌اندام صفری. داوران در این بخش تندیس اهدا نکردند.

با وجود این‌که فیلم «چ» با 11 نامزدی بیشترین نامزدی این جشن را به خود اختصاص داده، ولی ابراهیم حاتمی‌کیا در مراسم حضور نداشت.

اجرای مراسم برعهده شهرام شکیبا بود.

حضور جعفر پناهی، توجه عکاسان رسانه‌ها را به خود جلب کرد.

هومن سیدی، شبنم مقدمی، هنگامه قاضیانی، علی عباسی، مصطفی کیایی، حمید نعمت‌الله، هادی مقدم‌دوست، احمد احمدی، شهرام مکری، محمود کلاری، سروش صحت، محمدرضا شریفی‌نیا، نرگس آبیار، رضا ناجی و.. از مهمانان حاضر در مراسم بودند.

منبع: ایلنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۳۵
غیر قابل انتشار: ۱۲
طنزنگار
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
اعتراض بسیار خوبی بود به کسی که به خاطر خودش یا دغدغه های مختلف اجتماعی و هنریش به دیگران توهین می کنه! تو جایزه نگرفتی چرا به فرهادی توهین می کنی؟
عبدالله
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
شهدای و فرشتگان آسمان برای حاتمی کیا دست می زند. او نیازی به دست زدن این فرهیختگان!!!! ندارد
ناشناس
|
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
وقتی کسی به جلسه ای توهین می کند وانرا تجریم می کند چه انتظاری داری!!!!!
ناشناس
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
این شبه
روشنفکران رو اذیت نکنید.
ناشناس
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
یعنی دست زدن هم اجباری است ؟ خفقان از این بالاتر ؟ خوب وقتی بین تفکر حاکم و تفکر غالب اعضای یک صنف تباین وجود دارد ، افراد باید راه خود را انتخاب کنند . هم خر و هم خرما نمی شود !
امیر
|
۱۸:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
انتظار دارید برای کسی که دوستش نداریم دست بزنیم؟
ناشناس
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
همانطور که گفتید اینها در کارشان حرفه ایند اما از اخلاق فاصله دارند.
ناشناس
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
ببخشید وقتی حاتمی کیا اینطور به قاطبه اهل سینما توهین کرد سینماگران فقط با سکوت جوابش را دادند
مهدی
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
تو فیلم چ اصلا شخصیت اصلی چمران نشان داده نشد بنظرم بسیار ضعیف بود . نه عرب نیا مثل همیشه درخشید نه مثل همیشه کار حاتمی کیا بدلم چسبید
ایرانی
|
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
نخبگان و اساتید، فرهیختگان کشورند که امکانات رسانه ای ندارند و مظلومانه برای کشور تلاش می کنند و تنها در زمان های خاص مثل المپیاد و اخذ جایزه های بزرگ ذیذه می شوند. هنرپیشه های سینما و تلویزیون فقط بخاطر رسانه ای بودن شناخته شده هستند نه اینکه نخبه باشند. خاله شادونه نخبه است یا .....؟
سعید
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
حتما علتی داره دیگه
ناشناس 2
|
۱۷:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
دوست عزيز كه احساس حرف زدي هيچوقت "همه "بخصوص بقول شما" نخبگان" اشتباه نمي كنن حتما حاتمي كيا اشتباه كرده لطفا همه رو متهم نكنيد
ناشناس
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
کار بسیار خوبی انجام دادند احسنت
یک شهروند
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
نوشته های حاتمی کیا رو راجع به اینکه یک هنرمند تنها و درد مند و بقیه مرفهین بی دردند در سالهای اخیر خوندین؟ نوشته های زشت راجع به همکاران! اونا حرفه ای هستند؟
ناشناس
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
متاسفانه ایشون به تازگی خودشون رو تافته جدا بافته عالم هنر میدونن و طبیعی هست که این برخورد صورت بگیره. البته با وجود فیلمهای ژانر جنگ مثل اخراجی ها یه خورده هم میشه بهشون حق داد ولی در مقابل مردم و هنرمندان اینگونه رفتارها به یقین واکنشهایی رو در پی داره
امیر
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
خوب لابد خوششان نیامده (از هر چیزی)
الان من از فیلمی خوشم نیاید
و ازش تعریف نکنم بداخلاقی کرده ام
امیر
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
تاسف باره
ناشناس
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
کار خوبی کردن
ناشناس
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
منم بودم برای وی دست نمی زدم...
ناشناس
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
کار بسیار درستی کردند
سام
|
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
وقتی جنابشان،بعد از 8 سال ناگهان به این فکر افتاد که از همه ی تریبون های موجود! استفاده بهینه را بکند و همه را مورد لطف و نصیحت خود قرار دهد و در این راه حتی از مسعود ده نمکی مایه بگذارد، نباید انتظار تشویق داشته باشد آن هم در جشن منتقدان سینما که بیشترین هجمه ها را در این مدت به آنها داشت و البته به همکاران و هم صنفان خود
ناشناس
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
اگر حاتمی کیا بود و دیگران را تحریم نمیکرد حتما برایش کف میزدند
بهنام
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
دم مازیار میری گرم حرف دل منو زد
ناشناس
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
اینا که مثلا فرهیختگان جامعه ما هستند وای به احوال بقیه!!
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
کی میگه بازیگرها فرهیخته اند. هنر در تواضع، فنی بودن و سادگی هنرمند هست نه در شهرت و تلویزیون و سینمای ما یه عده آدم های ضعیف رو هنرمند معرفی کرده. هنرمند سینمایی امثال انتظامی و پرستویی و نصیریان هستند نه هرکی خوشکل باشه.
ناشناس
| |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
کدام فرهیخته؟
ناشناس
| |
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
این آقای حاتمی کیا فقط جایی میره که جایزه ببره یا چیزی گیش بیاد ... اختتامیه فجر نرفت چون می دونست جایزه به واسه احمد رضا درویش بود. اینجا نیومد چون می دونست جایزه میره به عیاری ... کلا خود برتر بینی و خود شیفتگی و احساس علامه دهر بودن بر ایشان غلبه گشته.

یک سکوت و عدم تشویق حداقل لازمی است. هر جای دنیا بود فیلم ایشون را به علت این توهین ها حذف می کردند. اما فیلم ایشان بیشترین جایزه ها را برد و حداقل ایشان برای تشویق همکارانش هم نیومد.

جایزه منتقدین جایزه پر حرمتی است. حرمت نگه داشتن فراموش آن آقا شده.
ناشناس
| |
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
آفرين
arash
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
ذاتا هنوز فرهنگ دموکراسی و تحمل نظر مخالف رو یاد نگرفتیم.هیچ کدوممون
ناشناس
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
خودتون گفتین مدعین دیگه حرفه ای که نیستن !!
ناشناس
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
چه ربطی داره. دلشون نمیخواد دست بزنن. اینطور بهش پیامشون رو رسوندند. اتفقا خیلی هم کار خوبی بود. میریختن سرش میزدن خوب بود.
اعتراض کردند بهش حالا به اینکه حق با اونها هست یا نیست رو کار ندارم. مهم اینه که اعتراضشون رو خوب نشون دادن.
مهدی
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۳
خوب کردند