صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۷۲۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۳ - ۲۹ تير ۱۳۹۳
مسئولان سينما آزادي مي‌گويند: جمعيت اندكي از اكران اين فيلم‌هاي خاطره‌انگيز مطلع شده‌اند و با وجود تبليغات كم استقبال مردم بد نبوده است. آنها پيش بيني مي‌كنند كه در روزهاي آتي مخاطبان بيشتري به تماشاي فيلم‌ها در اين سانس بنشينند و مي‌گويند: البته اگر اين 15 فيلم در سانس بعدازظهر اكران مي‌شدند طرفدار بيشتري مي‌يافتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 چند روزي است بنياد سينمايي فارابي به بهانه تابستان و ايجاد فراغتي هرچند اندك، فيلم‌هاي خاطره‌انگيز كودك را در برخي سينماها اكران كرده است و پدر و مادرها دست در دست كودك خود با ذهني پر از خاطره راهي سينما مي‌شوند.

به گزارش انتخاب؛  دنياي رنگارنگ پرده سينما براي كودكان دهه شصت معنايي دلنشين دارد. نام سينما كه مي‌آيد گلنار سبدي در دست همراه با كپل شهر موش‌ها با شيطنت‌هاي كودكانه‌شان از راه مي‌رسند.

 گربه آوازه خوان دستش را كنار گوش گرفته و مي‌خواند: «قد و قواره ام رو نبين/ لباس پاره‌ام رو نبين/سرم بلنده تو سرا/ آبرو دارم به خدا». اما كودكان دهه هشتاد از اين دنياي رنگارنگ دور مانده‌اند. فيلمسازان دغدغه شان رنگ ديگري گرفته و از خلق تصويري كه همراه هميشگي كودكان شود بازمانده‌اند. حالا چند روزي است بنياد سينمايي فارابي به بهانه تابستان و ايجاد فراغتي هرچند اندك، فيلم‌هاي خاطره‌انگيز كودك را در برخي سينماها اكران كرده است و پدر و مادرها دست در دست كودك خود با ذهني پر از خاطره راهي سينما مي‌شوند تا كودك دلبندشان از اين زيبايي‌ها بي‌بهره نماند و با خاطرات دهه شصتي‌ها همراه شود؛ «شهر موش‌ها» مرضيه برومند و محمدعلي طالبي، «گلنار» و «گربه آواز‌خوان» كامبوزيا پرتوي، «الو الو من جوجوام» مرضيه برومند، «دزد عروسك‌ها» محمدرضا هنرمند، «همبازي»غلامرضا رمضاني، «پاتال و آرزوهاي كوچك» مسعود كرامتي به همراه هشت فيلم ديگر در سانس‌هاي ۱۱ صبح و در سينماهاي تيراژه، آزادي، جي و فرهنگ به انتظار چشم‌هاي مشتاق نشسته‌اند. گويي تمام شخصيت‌هاي دوست داشتني سال‌هاي دور دوباره جان گرفته‌اند.

 مسئولان سينما آزادي مي‌گويند: جمعيت اندكي از اكران اين فيلم‌هاي خاطره‌انگيز مطلع شده‌اند و با وجود تبليغات كم استقبال مردم بد نبوده است. آنها پيش بيني مي‌كنند كه در روزهاي آتي مخاطبان بيشتري به تماشاي فيلم‌ها در اين سانس بنشينند و مي‌گويند: البته اگر اين 15 فيلم در سانس بعدازظهر اكران مي‌شدند طرفدار بيشتري مي‌يافتند.

در ميان كودكان داخل سالن شهر هنر دختر و پسرهايي هم هستند كه براي يادآوري خاطرات گذشته به تماشاي چند باره «شهر موش ها» نشسته‌ اند. آن دست تماشاگران كه به سينما آزادي آمده‌اند، از طريق سايت‌ها متوجه اكران فيلم‌هاي كودك شدند و آنها كه هنوز با دنياي سايبري دوست نشده‌اند، از اين قافله جا مانده‌اند. خبري از تبليغات تلويزيوني و محيطي نيست و روزهاي ابتدايي طرح در سكوت مي‌گذرد. مادري كه همراه با پسر 6 ساله‌اش به سينما آزادي آمده درباره حضورش در سينما مي‌گويد: مدت‌ها بود به دنبال فيلمي مي‌گشتم كه براي پسرم مناسب باشد و او را با فضاي سينما آشنا كنم. سري به سايت سينما آزادي زدم و از اين طرح مطلع شدم. اقدام جالبي انجام شده و خوب است كه مي‌توان كودكان را براي تماشاي اين فيلم‌ها به سينما آورد.

 با رفتن مادر و فرزندش كه از شادماني لِي لِي كنان به سمت خانه مي‌رود، دختر و پسر جواني از سينما خارج مي‌شوند. دانشجو هستند و اتفاقي از اكران «گلنار» باخبر شده ‌اند. پسر تاكيد مي‌كند كه «بايد براي چنين طرح‌هايي تبليغات بيشتري صورت گيرد. نسل ما دوست دارد فيلم‌هاي خاطره‌انگيز كودكي‌شان را روي پرده سينما ببيند و اين فيلم‌ها هيچ وقت براي ما تكراري نمي‌شوند. دو دوست صميمي هم با بچه‌هاي چهارساله شان به سينما آمده‌اند و مي‌گويند لحظات خوبي داشته ‌اند و مي‌خواهند براي تماشاي باقي فيلم‌ها هم به سينما بيايند. ايده بنياد سينمايي فارابي در اكران فيلم‌هاي قديمي كودك، به نوعي فضاي لازم را براي جشنواره كودك فراهم مي‌كند، زمينه‌ساز آشتي مخاطبان با سينما خواهد شد ضمن آنكه با توجه به حجم فيلم‌هاي اجتماعي اكران نشده، فرصت‌هايي از اين دست كمياب‌اند و بايد از چنين فضاهايي تا فرصت هست بهره برد. شايد هفته‌هاي آينده با اضافه شدن سانس‌هاي شبانه اكران ماه رمضان و همچنين تبليغات بيشتر بتوان شاهد مخاطبان بيشتري در سالن‌هاي نمايش فيلم‌هاي كودك بود. كاري كه اگر محدود به زمان خاصي نباشد و به آن مقطعي نگريسته نشود، مي‌تواند ماه‌ها ادامه يابد.


منبع: مهر
منبع: مهر