صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

سه‌شنبه - ۲۵ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۱۷۲۲۷۸
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۰۹ - ۲۵ تير ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


نشست مشترک دولت و مجلس و نمایندگان بخش خصوصی به منظور بررسی مشکلات در بخش تولید و صنعت برگزار شد.

روز گذشته (سه‌شنبه) نشست مشترک دولت و مجلس و نمایندگان بخش خصوصی به منظور بررسی مشکلات در بخش تولید و صنعت در محل کمیسیون تلفیق مجلس برگزار شد.

در این نشست نمایندگان اتاق بازرگانی خانه صنعت و معدن و انجمن کارآفرینان دغدغه‌های خود را طرح کردند و مسئولان دولت و مجلس پس از استماع نظرات کارآفرینان به دغدغه‌های آنها پاسخ دادند.

این نشست با حضور اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر صنعت و معدن و رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌های دولتی و خصوصی برگزار شد.

نعمت‌زاده:سهم تسهیلات بانکی به بخش صنعت به 50 درصد افزایش یابد

وزیر صنعت و معدن با بیان اینکه اقتصاد ما بانک‌محور است و سرمایه آن کفایت کار را نمی‌کند،‌ گفت: باید سرمایه بانک‌ها افزایش یابد و سهم تسهیلات طی یکی دو سال به 50 درصد افزایش یابد و سهم خدمات از تسهیلات کاهش یابد.

محمدرضا نعمت‌زاده در این نشست اظهار داشت: صنایع کشور مانند بسیاری از بخش‌های دیگر یک‌ سری چالش‌های تاریخی، سنتی و نهادینه دارند که در یک جلسه حل نخواهد شد.

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت از تدوین استراتژی صنعتی در این وزارتخانه خبر داد و گفت: پس از پایان نظرخواهی استراتژی صنعتی را ارائه خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، وی به چالش‌های پیش‌آمده بر اثر تحریم‌ها،‌ تنگ‌نظری و مشکلات مدیریتی، عدم تخصیص درست منابع در سال‌های 90 تا 92 اشاره کرد و افزود: صنایعی که تا 2 سال پیش معوقه نداشتند به دلیل شرایط پیش‌آمده دچار مشکلات مالی شدند.

نعمت‌زاده تصریح کرد: پیشنهادات وزارت صنعت و معدن درخصوص خروج تولید از حالت رکود در نشست مشترکی با مشاوران رئیس جمهور روز چهارشنبه(25 تیرماه) نهایی خواهد شد.

وزیر صنعت و معدن با بیان اینکه برای رفع خروج واحدهای تولیدی از رکود، پیشنهاد کردیم سیاست‌های ما در جهت مصرف منابع مالی و صنایع با ارزش افزوده بیشتر و صادراتی بودن محصولات تولیدی چگونه باشد، گفت: 2 هزار میلیارد تومان از صنعت خودرو به خودش در این چند ماه تزریق کردیم که در نتیجه تولید آن 90 درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت و قطعه‌سازان توانستند 20 هزار نیروی جدید جذب کنند.

وی افزود: اقتصاد ما بانک‌محور است و سرمایه آن کفایت کار را نمی‌کند،‌ از این‌رو باید سرمایه بانک‌ها افزایش یابد و سهم تسهیلات طی یکی دو سال به 50 درصد افزایش یابد و سهم خدمات از تسهیلات کاهش یابد.

این عضو کابینه دولت یازدهم با بیان اینکه ما نمی‌گوییم به تمام صنایع کوچک وام داده شود، تصریح کرد: ما گفتیم به 20 درصد واحدهای صنایع کوچک اگر 10 هزار میلیارد تومان تزریق شود، بیش از 100 هزار شغل ایجاد خواهد شد.

منبع: ایسنا