صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۱۶۷۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۳
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک استاد حوزه علمیه قم می گوید نوع جریان فکری جبهه پایداری منطق درستی ندارد و تنها سروصدایشان بلند است و شلوغ کاری می کنند.
 
حجت الاسلام محسن غرویان عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با نامه نیوز با بیان اینکه مردم در انتخابات 24 خرداد سال گذشته به اعتدال و عقلانیت رای دادند، گفت: اکثریت ملت ایران با رایی که به آقای روحانی دادند مطالبات خودشان را بیان کردند،مطالبه مردم هم همان پرهیز از افراط و تفریط و حرکت دولت در مسیر اعتدال، میانه روی، عقلانیت و تدبیر است.
 
وی با اشاره به ادامه یافتن برخی تندروی ها علیه دولت در یک سال گذشته اظهار  داشت: اگر مردم توجهی به این افراطی گری ها نداشته باشند و  حمایتی از این گروه های افراطی نکنند اینها به تدریج طرد و از جامعه محو خواهند شد. درست است که خیلی سروصدا می‌کنند و حرف‌های تندی می‌زنند ولی  اکثریت نمایندگان مجلس و دیگرانی که بیورن از مجلس هستند توجهی به این حرف ها ندارند و به آنها گوش نمی دهند.
 
این استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: دولت هم خوشبختانه توجهی به این رویه های افراطی ندارند و کار خودش را انجام می دهد، مذاکرات هسته ای در حال پیش رفتن است و دیگر سیاست‌ها و برنامه‌های دولت هم در حال اجرا است. اینها در رسانه‌ها و تریبون‌هایی  که دارند مانند  مجلس سروصدایشان بلند است و شلوغ کاری می کنند اما ترتیب اثری به حرف‌هایشان از ناحیه ملت و دولت داده نمی شود.
 
وی در ادامه این گفتگو درخصوص اظهارات یک عضو جبهه پایداری در مجلس خطاب به روحانی که عنوان کرده بود رییس جمهور بگوید زیر لحاف اعتدال چه می گذرد و اظهارات انتقادی آیت الله مصباح علیه روحانی، گفت: خیلی تمایل ندارم به سخنان اقای فلانی در مجلس و اقای فلانی در بیرون مجلس ورود کنم که چه گفته اند و چه می گویند. فارغ از افراد، جریان فکری و نوع تفکر افراطی این افراد مورد نقد و انتقاد من است و خیلی دوست ندارم که برخی فکر کنند که ما برخورد شخصی با افراد داریم چه نماینده مجلس باشد چه غیر مجلس.
 
غرویان با تاکید براینکه نوع جریان فکری جبهه پایداری منطق درستی ندارد، خاطرنشان کرد:  یک کلی گویی‌هایی است که این کلی گویی‌ها چندان روشن و واضح نیست. مثلا مساله تحصیلات انگلیس اقای روحانی را مطرح می‌کنند. خب تحصیلات ایشان در رشته حقوق در انگلستان بوده است، تحصیلات اسلامی و دینی ایشان هم در قم و در فضیه و در محضر اساتید حوزه بوده است. کما اینکه فرزند یکی از همین علمای معترض خودش در کانادا درس خوانده است.
 
وی افزود: خیلی از اعضای جبهه پایداری 10 سال  در آمریکا تحصیل کرده‌اند چطور است که امروز به تحصیلات روحانی در انگلیس ایراد می‌گیرند؟ مساله تحصیلات تطبیقی و مقایسه ای با علوم انساسی روز در رشته های مانند حقوق، اقتصاد، فلسفه، کلام و سیاست اتفاقا خیلی چیز خوبی است، برخی از علما و بزرگان خودشان ما را تشویق می کردند که بروید در کشورهای اروپایی تحصیل کنید و ببینید که علوم انسانی روز چه است وبعد آنها را با اسلام مقایسه کنید. می خواهم بگویم اتفاقا مطالعه و تحصیل در کشورهای اروپایی و خارجی بسیار چیز مطلوبی بوده و مورد سفارش علما نیز هست. حتی فرزندان خودشان را هم فرستادند. الان هم بسیاری از علما و مراجع تقلید را می شناسم که فرزندان شان در کشورهای اروپایی و آمریکایی مشغول تحصیل هستند بنابراین این یک امر مطلوبی است و نمی شود به عنوان اشکال و ایران آن را مطرح کرد.
 
این چهره اصولگرا با اشاره به اینکه عملکرد دولت در یک سال گذشته قابل قبول بوده است، به حمایت علما و مراجع از دولت اشاره کرد و افزود: علمای زیادی از آقای روحانی و دولتش پشتیبانی کردند و می کنند. جریان کلی حرکت دولت یک جریان مطلوبی است. در برخی موارد ممکن است علما انتقاداتی داشته باشند، دولت هم خودش را معصوم نمی داند آقای روحانی چندین بار گفته اند من معصوم نیستم و هیچ یک از وزرای من هم معصوم نیستند. در واقع نه علمای حوزه ادعای عصمت دارند نه مقام معظم رهبری نه رییس جمهور. بهرحال همه ممکن است خطاهایی در کارمان باشد اما جریان کلی حرکت دولت یک حرکت مطلوب است و ملت هم همین جریان حرکت دولت را خواستند و دوست دارند که دولت در همین مسیری که تاکنون طی کرده است ادامه مسیر بدهد خصوصا در سیاست خارجی.
 
غرویان همچنین درخصوص برخی تلاش ها برای بازگشت جریان احمدی نژاد به سیاست، عنوان کرد: من به هیچ وج زمینه بازگشتی برای این جریان نمی بینم، اینها شعارهایی است که می‌دهند و فضاسازی‌ها و جوسازی‌هایی است  کنند تا فضای سیاسی -  اجتماعی را منحرف کنند و دولت را در موضع عکس العمل و انفعال قرار دهند تا از اهداف خودش باز بماند.
 
وی ادامه داد: این مباحث تنها بحث های انحرافی است. دولت باید این آرامشی که در کشور ایجاد شده مغتنم بشمارد. اکثریت مردم هم پشتیبان دولت هستند، دولت هم نباید عصبانی شود، رییس جمهور همچنان با اخلاق و متانت لازم راه خودش را پیش بگیرد. اینها جوسازی هایی است که جریان‌های پایداری و دیگر افراطیون انجام می دهند تا شاید بتوانند در انتخابات مجلس دهم و انتخابات خبرگان تاثیری داشته باشند.